• Marc
    486
    Okej ovaj sudac je jednako ak ne i više iritantan kao i onaj Nizizemac kaj nam je protiv Italije sudio
  • Svi na Sjever
    2.9k
    Prvi žuti karton Sučiću je smiješan,praktički za prvi oɓičan prekršaj je zaljepio žuti.
  • Maxova dijagonala
    3.2k
    Amo Bati po taj žuti karton
    #imalobismisla
  • emilperska
    10.9k

Taj covjek je u Sazburgu sudio gospodski..
    Hvala mu..
  • Peškaman
    7.2k
    Svaku utakmicu reprezentacije se iznenadim koliko Kramarić može biti sebičan,nemoguće nešto.
    Da je Matanović bio u onim polu-šansama Škoti bi dva puta vadili loptu iz mreže.
  • hardek
    4.8k
    Par stvari, vidi se da se igračima tupilo zadnjih par dana da se ne smije izgubiti. Vidi se da se ušlo sa tim mentalnim sklopom, jer dođemo u odlične situacije al onda postanemo mental midgeti i igramo kao mlađi pioniri. Strah od greške je veći nego želja za nadmetanjem.

Druga stvar, jako me nervira ovo guranje mladih snaga samo da igraju. Nalaze im se pozicije na terenu koje im ne odgovaraju samo da se može reći eto mi smo gurali mlade. Zar nije bolje danas stavit jednog a sljedeću tekmu drugog pa radije nek odigraju manje minuta ali da igraju na svojim pozicijama gdje će im prilagodba biti lakša. Ovo guranja Sučića na polušpicu i Baturinu na krilo mi je katastrofa i niđe veze potez
  • ShanKu
    1.6k
    Na kaj mi moramo gubit živce... dobro je jedino to kaj idem u nočnu
  • Marc
    486
    istina to mu ne zamjeram
  • Big Daddy
    1.5k
    Sve kaj bi mogao za ovog suca reci, bilo bi politicki neispravno
  • sebenico
    1.2k

Makelie je jedan od boljih sudaca. Protiv Salzburga je sjajno sudio. Isto kao i na Euru...
  • NitkoBitan
    27.2k
    Sudac Židove!
  • Daliban
    4.1k
    Ne sjećam se kad sam zadnji put vidio dva mekša žuta kartona.
  • Jaro
    10.4k
    realno, odsudio bez neke greske. To kaj Sucic 2 amaterska zuta zaradi u prvom poluvremenu jbg... Isto i Caleta s laktom u glavu... Modric misli da je u dresu Reala u La Ligi pa moze kenjat do preksutra...
    Ajmo Bati zuti jos...
  • Efes Pilsen
    11.4k
    Drugi je bio, okacio ga je dzonom visoko. Prvi ni u snu.
  • Mr Anderson
    12.1k
    Drugi žuti je još opravdan, ali prvi je za ništa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.