• BluePhone67
    5.5k
    6sqrgq4eo3sisogn.jpg

Mala ironija na ovoj sjedalici, hask-gradjanski-dinamo-croatia= lokomotiva :snicker:
  • BluePhone67
    5.5k
    zurcwf38fq0hk03l.jpg

Mara nije ima para, ni ludilo robu ...:strong:
  • BluePhone67
    5.5k
    Kujtim Shala public enemy Nr.1 u bivsoj Sugi za sve ostale, osim za nas :strong:
  • BluePhone67
    5.5k
    ezj2capm34pmmiit.jpg

Potpisana sa druge strane :cool:
  • 000
    955
    Nedavno sam vidio ovaj dres sa samsung reklamom kod lika, zaboravih pitati da li je replika.
  • BluePhone67
    5.5k
    Nedavno sam vidio ovaj dres sa samsung reklamom kod lika, zaboravih pitati da li je replika — Cavalera

Kaj ima "samsung" replika, vidio sam samo sa carerra reklamom, na retro dresovima sto se prodaje.
  • 000
    955
    Ne znam uopce kojih sve replika ima, zato sam i mislio da je ovo jedna od. Nije mi bas za nositi vani, vise za uokviriti i okaciti na zid.
  • Hipo
    408
    Najbolja replika je onaj službeni dinamov dres puma iz 2011.

Žalosno da dinamo još uvijek i s adidasom nije napravio replike, to bi išlo ko ludo!
    Ja bi prvi kupio.
  • Infinity
    21.6k
    Mozda to nije samo do Dinama. Mozda je to i do Adidasa koji mozda ne vidi neki potencijal u Dinamu pa se i ne trude toliko.

Dosta odjevnih predmeta iz fan shopa uopce nije Adidasov i to je po meni samo pokazatelj da se oni ne zanimaju za Dinamo.
  • BluePhone67
    5.5k
    Meni je adidas kao marka ipak preskupa i sve sto oni rade je puno skuplje od ostalih svjetskih marki do no name sa kojima mozes lakse napraviti bolji ugovorni dogovor i puno vise zaraditi sa povoljnijom cijenom sto je bitna stavka za krajnjeg korisnika, a retro stvari ne moraju biti iskljucivo dresovi vec niz drugih predmeta i stvari koje mozes staviti pod retro..

Dinamo je izbacio repliku dresa/majicu za 50 god od osvajanja KVG sto su nosili 67 godine i cijena takvog dresa je iznosio maksimalno 250 kn (ne sjecam se pune cijene) , a ja sam ga osobno platio 100 kn kada je sezona bila gotova, a lijepsi dres/majicu ne sjecam se kada sam zadnji put kupio i klub je sigurno vise zaradio na tome jer prije svega nije placao ime marke sto bi podiglo cijenu za 30% i sigurno je marza manja na kolicinu nego u ovome slucaju gdje je prizvodjac no name.. Ono sto je tu bitno da se klub odluci ipak na samu kvalitetu proizvoda sa manjim proizvodjacima jer nisam opet pobornik jeftinog i srot robe, vec kvalitetnog za najbolju cijenu, a to danas sigurno mozes uz malo truda pronaci.

Na slici se nalazi dres/majica za 50 god od osvajanja KVG..

w7d0evrnskmuoom3.jpg
  • Hipo
    408
    Počeli smo o marketingu ovdje a imamo temu za njega...
    Ja si recimo ovu majicu 67 nisam kupio radi preširokog otvora gore.
    Ne znam ko im je to tako dizajnirao.
    Ustvari znam, ona firma s kaptola koja im i inače radi.

Adidas ima jako kvalitetne i lijepo dizajnirane stvari.
    A cjenovno je isti kao npr puno kvalitativno lošiji macron.

Da dinamo ne inzistira na zvjezdicama iznad grba i nepotrebnoj dodatnoj oznaci "official product" kupio bih sve od adidasa, a ovako baš ništa neću kupit.

Ako su već išli na adidas onda su morali napravit i retro proizvode iz 80ih.
    Može se s adidasom sve dogovorit, itekako.

Sve u svemu, fan shop stvarno ima dobru ponudu za navijače a uvijek može bolje.
    Iduće godine idu 3 zvjezdice i novi dresovi, artikli.
  • 000
    955
    I po meni je ova replika '67. trebala i morala puno bolje.

Sto se zvjezdica iznad grba tice, to je adidas donio sa sobom, u klubu nisu imali nista protiv. Uz to je i cijeli grb sredjen. Meni ne smeta, dapace.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.