• Droljo
    18.2k
    Nema naših dnevno političkih pitanja pa derete europski isprdak bez povijesti sa dozom genocida, robovlasništva i sličnih preljepih osobina na šanku... Kog boli k za američke klaunove... Eee ljudi...
  • Paggini
    57.5k
    Ništa mi nije smješnije od ljudi u Hrvatskoj kojima je jako stalo do izbora u americi, tipa ekipa na twitteru koja svim silama brani i bori se za Kamalu ili Trumpa. Svi odjednom postanu vrsni socioekonomskopolitički komentatori i vizionari. Kao ekips lol, ni Kamala ni Trump ne znaju da postoji Hrvatska vjerojatno, za kog se vi točno borite?
  • superhik
    12k
    za kog se vi točno borite?Paggini

Pa izbor predsjednika u SAD-u ima direktan utjecaj na budućnost najjače ekonomske sile, što na kraju ima utjecaj i na nas. Posebno ako imaš neke ETF-ove, dionice ili bilo što s US marketa
  • Navijač Dinama
    10.2k
    Gdje je i šta radi politčki govornik Ivan Šiber?

Danas nadam se pobjede u Slovačkoj i Washingtonu.

Dobro jutro svima i dobar dan svima koji smo od ranije na nogama.
  • Paggini
    57.5k

A ne znam, vjerojatno si u pravu, ali nisam osjetio neku razliku razvoja ili stagnacije Hrvatske s obzirom tko je izabran u SAD-u.
  • NKDZ86
    4.5k
    i ne samo to, utječe itekako na rat u Ukrajini, a može bit i na druge sukobe.
  • don
    14.1k
    ko god bude predsjednik imat će ogroman utjecaj na cili svit, tako i hrvatsku.
  • Paggini
    57.5k

Pa opet, kako je Trumpov izbor 2016., odnosno Bidenov 2020. utjecao na Hrvatsku izravno? I ovo pitam bez neke zlobe, stvarno me zanima jer nisam toliko uključen, više kao pasivni promatrač.
  • don
    14.1k
    i ja sam ka i ti, površno pratin ali znam da je Kamala sve ono šta izbjegavamo u hrvatskoj, neki senior možemovaca i još puno gore
  • masacusec
    5.7k
    Isključivo vlastite satisfakcije radi. Formalno, američka politika nema izravne reperkusije za nas, no eventualna pobjeda ove kamale dodatno bi destabilizirala već ionako „nemirni svjetski mir“.
  • Petar86
    1.3k
    za vrijeme Trumpa nije zapocet niti jedan rat, za vrijeme Bidena nas jedna zalutala raketa dijeli od 3.svjetskog

Negdje samo procitao citat "Daj dobrom biznismenu da vodi drzavu" i ne mogu se vise sloziti s tim
  • Paggini
    57.5k

Ma je, to se slažem, Kamala je ko i svaki demokrat ljigava nonpersona koju na špagi drže jednake spodobe. Ali tu woke ideologiju neće zauzdati ni Trump jer je to više manje postao interes globalne i medijske elite jbg.
  • Jaro
    10.5k
    Koja je fora s nekom vjevericom i izborima u SAD-u?Crusades1986

bizaran slucaj, ali i prilika republikacima za malo pljucanja po demokratima, a bogme argument za libertijance - (al oni su jbg u vise manje cijelom svijetu postali nebitni) - jer ipak se radi o slucaju prevelikog uplitanja drzave.
    1. Ugl neka kokos iz Texasa je prijavila ovog da ima vjevericu (ilegalno drzanje divljih zivotinja) u New York Stateu - ko da ja prijavim nekog u, ne znam, Spanjolskoj
    2. sudac (obiteljskog) suda izdaje nalog za pretres
    3. dolaze ovi neki specijalci (jbt ameri imaju policiju za svaki kurac) i upadaju u stan/kucu
    4. 5-10 sati maltretiraju vlasnike (curu/zenu piotaju o imigraciji - standard doseljenica iz Njemacke)
    5. u tih 5-10 sati nasli vjevericu i rakuna - jedno od njih u procesu "ugrizlo" nekog od drotovoa
    6. kako bi se uvjerili da nema bjesnoce ukokali su vjevericu i rakuna i analizirali mozak (jedini nacin za 100% utvrditi bjesnocu)

i krece cirkus - "crveni" govore kako ovi jace kontroliraju ilegalne vjeverice od ilegalnog doseljenistva
    "plavi" kako bijelcima vise stalo do vjeverice nego do Georga Floyda
    ...
    Musk i Trump - naravno poentirali...
    Al vise manje ko i sve kod njihvih izbora -cirkus
  • San Lorenzo
    19.7k
    Predsjednik SADa je ujedno i predsjednik zapadnog svijeta, ako se ne varam njima je inflacija najjača u zadnjih 30-40 godina, gle čuda, odjednom i liku iz Sirove Katalene ili Čeminca inflacija pojede eventualnu povišicu koju je dobio.
    O ideološkom elementu da i ne govorim, danas je kontroverzno i nazadno reći da mrcina sa prangijom u gaćama nije žena.
  • Nolifer
    11.9k
    @Droljo na aparatima, opet politika za šankom?!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.