• Bruh
    1.1k
    zašto je otkazano?
  • rioda
    8.6k

Germanijak piše da Bjelica želi reprezentativnu pauzu što više iskoristiti za trening i uigravanje
  • Filip 91
    1.6k
    Koga zanima, uživo press konferencija uoči sutrašnje utakmice od 19:00 h na YouTube-u.
  • NitkoBitan
    27k
    Domace utakmice u narednom periodu. i nema bas prostora za "biranje" utakmica...

2.10. Monaco
    27.10. Osijek
    23.11. Rijeka
  • Kepec
    7.2k
    Do prije mjesec dana vladala je totalna euforija, ušlo se u Ligu prvaka s primamljivim rezultatom, brojali su se osvojeni bodovi kako u Ligi prvaka tako i u domaćem prvenstvu.
    Do prije tjedan dana vladala je depresija kakva nije viđena dugo u Dinamu, porazi protiv Hajduka, Bayerna i Slavena doveli su do dna i one najoptimističnije.
    Da bi se pobjedom protiv Banjola i Lokomotive te dolaskom novog trenera vratili u polueuforiju.

Sutra ćemo vidjeti hoće li pobjedom ta euforija ponovno doživjeti svoj vrhunac ili će porazom manja depresija opet pokucati na vrata. U slučaju nerješenog ni sam ne znam kaj misliti, bolje je od poraza, opet slabije od pobjede.

Kako bilo, ne treba poletiti, ne igramo s Ludogoretsom ili Astanom već s Monacom, klub koji je redovito u vrhu francuskog prvenstva.
    Očekujemo li svi da igrači daju sve od sebe do zadnjeg atoma snage? Naravno. Očekujemo li svi pobjedu? Naravno. Očekujemo li svi tvrdu i čvrstu utakmicu? Naravno. Treba li opet pasti u depresiju i blatiti po igračima u slučaju lošeg rezultata? Nikako, u slučaju da je prvo pitanje zadovoljeno, a to vjerujem da će biti.
    Biti će mokar teren, kiša će lijevat, jednima će to ići u korist više, nadam se nama.
  • NitkoBitan
    27k
    kiša će lijevatKepec

Po najnovijim prognozama ne bi trebalo, odnosno bit ce to obicna jesenska kisa. Svakako ce bit mokar i sklizak teren sto mislim da ce vise nama odgovarat, ali nasi stoperi moraju bit posebno oprezni.
  • BigZ
    654

Prema nekim statistikama prije 1. kola, velike su sanse da se s 8 bodova moze uci u Top 24, dok se s 9 bodova smatra gotovo sigurnim prolaskom.
    Unaprijed sam bodove otpisao protiv Bayerna, Arsenala i Dortmunda. Po meni bismo, u nekom idealnom scenariju, trebali osvojiti po 3 boda u Bratislavi i kod kuce protiv Celtica. Postoje sanse za uzeti i 3 boda u Salzburgu, ali ne ocekujem da ce sve teci tako glatko u nogometnom svijetu kako se nadam. Zbog toga bih bio zadovoljan i s bodom protiv njih.

Ne vjerujem ni da cemo kod kuce izgubiti i od Monaca, i Milana i Dortmunda. Ocekujem da ce negdje uletiti nula, ovisno o rasporedu utakmica. Dakle, prognoziram oko 8 bodova, sto mozda nece biti dovoljno za prolaz, pogotovo zbog trenutne gol razlike.
    S Bjelicom je Maksimir bio prava tvrdava, ali ta se tvrdava tek sad obnavlja a Monaco je iza coska. Remi s njima bi znacio da sve ide prema planu, dok bi pobjeda bila pravi trijumf.

Poraz me ne bi obeshrabrio jer je tek 2. kolo, i vjerujem da ce Dinamo s vremenom biti sve bolji pod Bjelicom. Posebno mi se svida sto je otkazao utakmicu sa Zrinjskim kako bi iskoristio vrijeme za mini jesenske pripreme i dodatno pripremio momčad za HNL i preostalih 6 kola LP.
  • Paggini
    51.4k
    U slučaju nerješenog ni sam ne znam kaj misliti, bolje je od poraza, opet slabije od pobjede.Kepec

Burazeru, reći ću ti ja šta da misliš - ako izvučemo X, od sreće se balzamiramo alkoholom.
  • don
    13.2k
    baš to, i ako izgubimo, ako smo pali muški, nema veze.
  • PetkoDaniOršaGol
    230
    Samo pristup da je na visini i sve 5, kako god završilo. U ovom trenu, X ko kuća, makar se već par dana opirem teoriji da Monaco, opijen pobjedom nad Barcom i spoznajom da smo masakrirani u Munchenu, lagano ide u društvo Arsenala, Villareala, Atalante... ali, treba biti realan... ili ne treba. Treba. Ne treba. Treba. Ne, ne treba. Treba. :) Nije mi dobro.
  • Droljo
    16.4k
    Jesmo kad pobjedili neke francuze?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.