• Blueshadow86
    5.8k
    Koja je razlika što smo ulaskom u Ligu prvaka uprihodili čak 35 milijuna eura ili da se uopće nismo kvalificirali? Gdje je benefit? Gdje se taj silan novac vidi u praksi? Pa daj pljuni 2 milijuna eura i dovedi neko trenersko ime! Dovedi Bjelicu, dovedi Kovača, pokušaj dopeljati Keka, zašto ne, pa probaj... vrijeme je!
  • Facke
    9k
    Ja mislim da se na necemu dela. Morame cekati nasega popcorncica. On nam bude sigurne napisal kakva je odluka donesena.
  • don
    22.2k
    osobne želja da od Hrvata u obzir dolazi samo Bjelica, Kovač i Terzić koji nije realan.
  • Sixthway
    563
    Vedran Čorluka
  • Blueshadow86
    5.8k
    Vedran Čorluka — Sixthway

Ne daj Bože.
  • GOAT
    9.4k
    Od novog trenera ocekujem samo da ima muda stavit na klupu ove koji su van forme, a pogotovo igrace koji svojim predstavama na terenu (i trgu) pljuju po navijacima i sramote Dinamo.
  • ibro1986
    422
    samo terzić ili kovač dolazi u obzir
  • KaJJe
    401

Jel tvoja prva rečenica taj mali mig kojeg svi čekamo?
  • DiddyGuela
    7k
    Nikakva muda,galama,lupanje sakom o stol,samaranje... to su sve floskuletine koje se vrte svaki put kad nas netko nalupa. Onda daj Sopica pa ko ga jebe. Cirkus ce biti potpun.

Trenera STRANCA kojem Dinamo NIJE najveci klub u karijeri. Ako se zelis natjecati u LP onda dovedi i trenera koji ima iskustvo natjecanja u LP.

Daj treneru i stozeru 3-4M € godisnje i nek radi. Daj nekog Tuchela npr. Nemoj mi vrtit ove burek trenere kojima je vrhunac karijere pusenje kurca Mamicu.

Dosta sa sranjima, ako zelimo postati nesto u EU okvirima onda se tako moramo ponasati i djelovati.
  • LaznjakProsineckog
    885
    Ali ja smatram da je Terzić realan. Igraš Ligu Prvaka, relativno kvalitetan roster, bez posla je. Sigurno neće u Bayern, Bayer ili nazad u BVB, Stuttgart pogotovo neće. Sad, da li mu je bolji Mainz, Hoffenheim ili Dinamo? Ja mislim Dinamo.
  • LaznjakProsineckog
    885
    Sopić, Zekić, Jakirović = tipični HNL treneri, nasljednici Simunića, Mršića, Magića i te HNS wanna be elite akademije, svi su doslovno na isti kalup. Ne hvala. Htio bi veću razinu. Čak bi linoladu radije od ovih.
  • Jurki
    27.9k
    Daj treneru i stozeru 3-4M € godisnje i nek radi. Daj nekog Tuchela npr. Nemoj mi vrtit ove burek trenere kojima je vrhunac karijere pusenje kurca Mamicu — DiddyGuela

Potpis.
    Zelimo li biti europski klub, moramo imati europskog trenera.

Ako zelimo biti dio hnl septicke jame, onda moremo dopeljati Soparu, Kovacevica, Čačića nebitno.
    Sramota je kaj u Hrvatskoj sve zavrsi trenersku akademiju..
    Kak Maric veli da nemamo određenih igraca u Hrvatskoj za Dinamo.. tak nemamo ni trenera.
  • Jaro
    12.8k
    Ali ja smatram da je Terzić realan. — LaznjakProsineckog

vise nije...
  • Sixthway
    563
    jedino kaj bi Sopić u 20toj minuti već izvadio Petkovića i ove koje boli kurac za utakmicu .
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.