• Omake
    14.1k
    Nadam se da postoji Saudijski klub koji će dati tri mil za Špikića
  • Mr Anderson
    15.6k
    Nadam se da postoji Saudijski klub koji će dati tri mil za ŠpikićaOmake
    Pita se i Špikića nešto.
  • Blueshadow86
    4.7k
    Nadam se da postoji Saudijski klub koji će dati tri mil za ŠpikićaOmake

Može i s jednom nulom manje.
  • T90d
    2.5k
    Mislim da je to isto pakiranje. On je sad plaćen primjerice 500 000€. FCA ima fiksno klauzulu od 4 000 000€. Netko nam može ponudit 8 000 000€, dolazi FCA i aktivira klauzulu. Ili igrač je loš i mi smo popusili 500 000€. Samo je pitanje koliko se igrača pita, je li on ima pravo odbiti transfer nazad, unatoč klauzuli jer želi sa nama i sljedeće sezone igrati LP, a ne se boriti za opstanak u Bundesligi. Ja sam prilično uvjeren da mi više nemamo obaveza plaćanja ičeg prema FCA (osim možda nekih % koji su dogovoreni u sadašnjem transferu). Jer sve te opcije da mi udaramo kontra ponudu nemaju smisla radi trajanja ugovora igrača, mislim da je onda do igrača šta on želi.
  • Svi na Sjever
    3.3k
    Idu crne zviri Cordoba i Mbuku, a ja ,Diallo i nervozni Uremović sami u obrani.

Šarlija,SN,14.09.2024.
  • Marquis Manners
    93
    Ja bi volio da se Špikić proda, ali tko će za njega dati 500 000 €?!
  • Neki tip
    21.3k

Da se Špikića može dobiti za 500k eura, a ne da se za njega može dobiti 500k eura, bio bi prodan "jučer".
  • penetrisac
    295
    Nije li Seattle iz MLS-a nudio milju i pol pa mu se nije dalo ić tamo , dakle nije samo da netko ponudi dobro obeštećenje već se Špiki ne ide bilo kamo , ima fine uvjete u Dinamu cca 300k eura i ta ponuda bi ga morala izut iz cipela a realno to se neće desiti.
  • Pavinho
    410
    Mbuku jos nije zapratio Dinamo na instagramu...kakav je to transfer bez pracenja :lol: :lol:
  • Krizy
    64.3k
    Nisu mu još dali šifru od interneta.
  • BPAM
    312
    Na Sportnetu kažu da smo raskinuli sa Zlatanom Koščevićem. Ima netko info?
  • Laugreano
    4.8k
    Pise Mbuku 2M +20% buduceg transfera + buy back opcija za Augsburg. Nisam ocekivao da ce biti bas transfer. Ne pise kolika je cijena buy backa.
  • Pop corn
    8.9k
    Nije 2M
  • Orc123
    14.1k
    jel mi ako on eksplodira kod nas imamo alate da ga zadrzimo bez obzira na buy back opciju Agsburga?

Nesto se pisalo da mozemo kontrirati sa ponudom i zadrzat ga...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.