• Nbbbm
    187
    450 djelatnika?!!! Jesu li i igrači uračunati u ovo?
  • Majki2111
    2.6k
    Ovisi kako su ugovori sastavljeni. Ako u ugovorima nije definirano djelovanje u situacijama više sile onda je to propust kluba i, igrači nisu apsolutno ništa krivi.

    Osobno, pristao bih na smanjenje primanja čak i ako nemam definiranu takvu sitaciju. Ali apsolutno sam protiv otpuštanja stožera. Kriminalne odluke.
  • Bosna86
    11.6k
    Jebo im pas mater, zao mi je sto moram psovati ali moram jbg,,, ovo je strašno
  • Ero
    934
    Ovi komentari po facebooku, stvarno mi se gadi kakvi ljudi se mogu nazivat navijačima Dinama.
  • markoli
    1.7k
    Al zabavno je kako ova priopćenja ne stavljaju na fb :smirk:Kwedi

    Pomislio sam istu stvar... zanimljivo.
  • Nolifer
    6.7k
    Pa ovo je katastrofa!!

    https://m.vecernji.hr/sport/tihi-rat-zdravka-i-bjelice-traje-mjesecima-zoki-mamic-uskocit-ce-na-mjesto-trenera-1389321

    Ja sam imao neki los predosjecaj da bi se moglo to opet ostvarit... nazalost ide prema tom planu..

    Hebeno iskoristavaju ovu situaciju sa koronom, da se ne smije vani okupljat. Al sad tek borba treba pocet za cisti Dinamo, bez njih!

    Kako me ovo uznemirilo... nemrem vjerovat!!
  • Ero
    934
    Njima ovo ide u korist jer vjerovatno ni pravomoćna neće biti u petom mjesecu kako je krenilo.. Super
  • Pop corn
    5.1k
    koje seljacine im pisu ova "priopcenja"? izgleda da je neki ljuti praktikant..agramZ

    Pa Lesicki je tehnicki praktikant bio u Jutarnjem prije nego se prodao
  • Ludovic IX
    5.5k
    I jedan Messi je odbio smanjenje plaće tj svi igrači Barcelone (košarka , rukomet, nogomet...) Pa nisam vidio da klub pljuje po njima po novinama..
    Znači, kad misliš da ne mogu više zla napraviti, Mamići te iznenade.
  • Ludovic IX
    5.5k
    I mwni još uvijek nije jasno koji su to važni prihodi u ova tri mjeseca koji su u Dinamo trebali ući (isto i u druge HNL klubove) da je sad potrebno rezanje. Publika nije nikom osim Hajduku neka stavka u proračunu a Dinamo HNL utakmicom više gubi neg zaradi
  • Kwedi
    3.8k
    PRIJEPOR TRENERA I KLUBA (1) Izjava o Daniju Olmu

    Bjelica je u jednom medijskom istupu na pitanje je li Dani Olmo hrvatski i Dinamov proizvod izjavio da je “Olmo proizvod svojih roditelja, a sve što je došlo poslije toga, bio je splet raznih okolnosti.” Što se nije svidjelo ljudima u Dinamu pa je Zoran Mamić javno odgovorio Bjelici: “Bjelici zamjeram samo što je za Danija Olma rekao kako je on produkt svojih roditelja. Znam kako će to sada ispasti, pa i kako će se neki mediji raspisati o velikoj svađi Bjelice i Mamića, ali toga ovdje nema, samo kažem da je Olmo produkt Dinama”... (tn)

    PRIJEPOR TRENERA I KLUBA (2) Dvojba Ćivić ili Moubandje

    Još prošlog ljeta u Maksimiru su radili na dovođenju lijevog beka, kandidata je bilo više. Bjelica je najviše želio Eldara Ćivića, Dinamo je s njim pregovarao, no pregovori su se oduljili i Ćivić je potpisao za Ferencvaros. Što je Bjelicu jako naljutilo, imao je dojam da klub nije učinio sve da dovede baš Ćivića. Kasnije je stigao Francois Moubandje, a on kod Bjelice nema nikakav status, niti mu Dinamov trener daje previše minuta. Što se nikako ne sviđa ljudima u klubu, Moubandjea previše plaćaju da bi bio na tribini. (tn)

    PRIJEPOR TRENERA I KLUBA (3) Slabije igre, velik ugovor, isključenje, mladi igrači...

    Bez obzira što je Dinamo opet imao rezultatski jako dobru sezonu i u Ligi prvaka bio na korak do prolaska u drugi krug, krenula je u kuloarima sumnja u neke njegove postupke. Je li protiv Šahtara baš sve napravio kako treba? Ispao je iz Kupa prerano! Ima visok ugovor, najviši u povijesti Dinamovih trenera, bi li trebao još bolje do toga? Onda je stiglo i ono isključenje nakon teškog incidenta u Osijeku, uza sve to nisu neki u Dinamu zadovoljni koliko prilike dobivaju neki mladi igrači...
  • Infinity
    15.3k
    I mwni još uvijek nije jasno koji su to važni prihodi u ova tri mjeseca koji su u Dinamo trebali ući (isto i u druge HNL klubove) da je sad potrebno rezanje. Publika nije nikom osim Hajduku neka stavka u proračunu a Dinamo HNL utakmicom više gubi neg zaradiLudovic IX

    Nitko ne smatra da Dinamo ne moze izmoci ovu sezonu. Smanjenje ugovora je stvar preventive. Naredne sezone ce zarada sigurno biti manja od ocekivane, a ova usteda bi to pokrila. Znas kako se kaze, stedis dok imas, a ne kad nestane.
  • BlueVelvet
    336
    Prvenstveno para nema jer su dužni do grla, a za to nisu krivi ni Bjelica ni igrači..

    Kolko su se kurčili da su puni ko brod ovo bi trebo biti mačju kašalj za njih.
  • runtothehills
    382
    Dinamo je od prodaje Olma dobio negdje oko 20 milijuna eura, tj. oko 110 MILIJUNA KUNA. Liga je prekinuta sredinom treceg mjeseca i ti meni ides govoriti da sa 110 MILIJUNA KUNA u blagajni ne mozes treci i cetvrti mjesec izdurati sto se tici tih famoznih 450 djelatnika i placa. Pa o kojim mogucim prihodima oni pricaju nakon sto su ispali iz Lige prvaka? Dinamo nije Juventus da od svake neodigrane utakmice u Serie A gubi milijunske iznose od ulaznica/tv prava i normalno je da ce sasvim sigurno igraci pristati na smanjenje, sto je sasvim logicno i ekonomski i moralno.
    Ovo se moglo puno pametnije rijesiti: sjesti za stol i popricati sa igracima i kompletnim strucnim stozerom da je situacija takva kakva je. Oni izlaze jebenim javnim priopcenjima gdje blate igrace i trenera... GDJE TO U SVIJETU IMA. Dinamo je puno dao svima, ali uvjeren sam da su strucni stozer i igraci dali puno vise Dinamu!
    Uostalom, povratak onog mangupa Zorana nam je vec dalo na znanje da nece ovo dobro zavrsiti.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.