• criticus
    4k
    Upadam ko padobranac na temu.

Nisam detaljno pratio, ali je li Hajduk ikoga doveo ovo lito? Vidim da je narativ u medijima Kale bog, Marić se uči na dinamu, pa da vidim šta to bog radi ovih dana.
  • bbb medimurje
    4.1k
    ali je li Hajduk ikoga doveo ovo litocriticus

Doslovno nikog, niti doveo niti prodao
    Jedino je s Ferrom raskinuti ugovor
  • Jurki
    17.9k
    Vidim da je narativ u medijima Kale bog, Marić se uči na dinamu, pa da vidim šta to bog radi ovih dana.criticus

Kako nije Kale dovea igrace? Dosel je Rakitic, Dzeko i Durdov (bolja verzija Yamala). :joke:
    Ceka se biber.
  • Paggini
    54.6k
    Valjda će Bogdanović novi ugovor potpisat s Netsima pa da bude keke...
  • Blueshadow86
    3.6k
    Loši dresovi Rijeke. Prvi bi čak bio i dosta dobar da nema tih morskih pasa sa strane. Drugi dres je nevjerojatan propust i neukus. Ja ne znam šta je njima ovo trebalo...
  • NORTE
    16.6k
    Meni su dobra oba dresa Rijeke.
  • Facke
    6.2k
    Meni su isto oba dobra. Fora dresi.
  • GaijiZG
    2k
    Dresovi Rijeke su super, treba nagraditi pohvalom hrabre pokušaje.
  • Jos-Optimus
    6.1k
    Moram priznati da su i meni fora
  • Dino
    3.8k
    Meni bi prvo bio prekrasan da nema bas tolko tih morskih pasa, a drugi mi je top ideja. Nije najljepsi ikad, ali barem ima nekakav smisao.
  • DrawTube
    7k
    Nk Varaždin malo po malo ulazi u 21. stoljeće. Već je netko napomenuo, godišnje karte mogu se odsad kupiti online. Stadion podijelili u sektore pri kupnji karata, a također su objavili cijene karata

"Utakmice protiv GNK Dinamo i HNK Hajduk :"

LOŽA “A” – 20 €
    ZAPAD LIJEVO – 15 €
    ZAPAD DESNO – 15 €
    ISTOK – 10 €
    JUG (za gostujuće navijače) – 10 €

Ovo je odličan znak ako planiraju uvesti online prodaju, a s obzirom na komociju kupnje karata kod kuće ne sumnjam da ćemo rasprodati svaku tekmu U Varaždinu
  • Simpatizer
    641
    Smatrate li da Hajduk nije doveo nikoga, unatoč tome da im sezona počinje idući tjedan zbog:

a) nesposobnosti

b) neimaštine

c) i jedno i drugo
  • Str1nger Bell
    2.3k
    Imam osjecaj da ce tovari ic po Lovrena, mora nosonja smirit malo navijace.
  • Simpatizer
    641
    zar nije on Dinamovac
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.