• xavier
    11k


    Više sam se referirao na činjenicu da je u Argentini sad sredina ljeta i temperature su 30+ stupnjeva dok je kod nas još uvijek zima (mislim na godišnje doba).
  • Crusades1986
    9.3k
    To da. Al nisam ni tebi htio replicirat neg njemu, samo si prenio izjavu. Moze samo bit sretan kaj nije iskusio pravu zimu. :cool:
  • deda
    26.3k
    Koja zima? :roll:
  • Neki tip
    18.3k
    "Burton je odličan dodavač lopte, ima dobar pregled igre i sjajan mentalitet. Uporan je mladić koji nikad ne odustaje i uvijek se bori do kraja u svakoj svojoj odluci na terenu. Bio je jedan od vođa Arsenalove rezervne momčadi, ali nije se uspio izboriti za ulazak u seniorsku ekipu Arsenala."

    https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=sport&id=2158232
  • Beowulf112
    301
    Sta je s onim nekim pojacanjem iz velikog kluba sto ce sada tek.navrsit 18god?zoki je to.spominjao prije par dana..jel se zna nesto vise o tome?
  • deda
    26.3k
    Kaže da se čekaju papiri od UEFE. To može i potrajati. Kod dolaska Olma Barca je također zavlačila par mjeseci.
  • Kwedi
    3.8k
    https://opsmpro.com/ryan-lindsay/

    Upravo registriran za Dinamo
  • Dudu
    2.6k


    Sviđa mi se naslov:

    Ryan Lindsay Signs to European Giants Dinamo Zagreb
  • Bosna86
    11.1k
    Ryan Lindsay Signs to European Giants Dinamo ZagrebDudu

    Poslije utakmice protiv Citya kući koju je prenosio TNT live puno toga se promijenilo u Americi.... Od potpuno nepoznatog kluba došlo je do tog da me kolege čak ispituju za Dinamo i da gledaju yt clipove BBB
  • Kwedi
    3.8k
    Hujber opet u Dinamu
  • Nolifer
    5.9k
    https://www.youtube.com/watch?v=dtYUesEzS3A

    Mislim da bi se dobro uklopio u Dinamo, ovaj Marko Raguz
  • Neki tip
    18.3k
    zaboravi na to.. otići će u jači klub.

    Mladi reprezentativac Austrije, 5 golova u Europi, prekasno ga "otkrivamo".

    Dinamo je veći klub od LASK-a, ali opet nije mu to baš neki skok, iz uredne i solidno posjećene lige, u zemlji u kojoj je odrastao, da ode k nama.

    Da stagnira, svakako. Do prije godinu dana, isto. Ali sada, kad je viđen na europskoj sceni, prošao s klubom u osminu finala EL, šanse baš i nisu neke.
  • Nolifer
    5.9k


    Možda bi baš on bio prekretnica za nas, jer je dalje dogurao u natjecanju od Dinama u ovoj fazi. No da, šteta kaj ga naši ne prate, jer sa 21g ak se ne varam, donio bi baš svježinu u napadu, jer su svi skoro potrošeni, osim Kulenovića, možda Petkovića, Gavra mi je lila. Bolje bi bilo da i on dođe, nego neki lijevi, koji će ti uzet broj 9 i ne igrat kroz sezonu...
  • Kwedi
    3.8k
    NK "GNK DINAMO", ZAGREB i igrač Ranner-Sacko Sensy Abdoul-Kader Kays raskinuli su sporazumno stipendijski ugovor broj 208/19 od 15.02.2019.

    NK "GNK DINAMO", ZAGREB i igrač Diakite Moctar Bakar Mo Banaama raskinuli su sporazumno stipendijski ugovor broj 209/19 od 15.02.2019.
  • reziser
    5.8k
    DINAMO UKRAO JEDNOG OD NAJVEĆIH DALMATINSKIH TALENATA: Ponos Dalmacije ponovno ostao kratkih rukava, a bio im je pred nosom
    ‘Dinamo je prepoznao njegovu kvalitetu, karakter i potencijal te ga odmah doveo u redove kadeta Dinama gdje će se dalje razvijati’
    Evo i jednog Bibinjca u Dinamu! Talentirani16-godišnji Jure Šimunić, 190 centimetara visok stoper, dosadašnji igrač Zadra inače odraslog u Bibinju, nova je akvizija za budućnost u Maksimiru. Riječ je o stoperu koji dolazi iz obitelji hajdukovaca, ali je ipak odabrao Dinamo.
    ‘Moj otac Jure je navijač Hajduka. Za moju obitelj i Bibinje općenito Hajduk je oduvijek bio pojam’
    “Trener u Zadru mi je bio Damir Čačić, dok sam prethodno s trenerom Dejanom Butićem u sezoni 2018./19. osvojio kadetsko prvenstvo Dalmacije i Kup Dalmacije. Hvala svim mojim trenerima i suigračima u Zadru te Domagoju Lisici, mojim Bibinjcima i svima koji su me dosad podržavali, prvenstveno obitelji”, izjavio je za Zadarski list još uvijek učenik koji pohađa srednju strukovnu školu Vice Vlatkovića u Zadru pa dodao:
    “Moj otac Jure je navijač Hajduka. Za moju obitelj i Bibinje općenito Hajduk je oduvijek bio pojam. Međutim, sad sam igrač Dinama i na to sam sasvim koncentriran. Uz naporan rad, odricanja i igrački napredak želja mi je postati prvotimac Dinama i u derbiju zaigrati pred punim Poljudom.”

    Ugovor na tri godine, stan, hrana i stipendija
    Potpisao je Jure Šimunić ugovor na tri i pol godine u sklopu kojeg je dobio stan, hranu i stipendiju koje će mu plaćati Dinamo…

    “Dinamo je prepoznao njegovu kvalitetu, karakter i potencijal te ga odmah doveo u redove kadeta Dinama gdje će se dalje razvijati“, rekao je Domagoj Lisica, nekadašnji igrač Zadra.

    Povijest zadarskih odlazaka put Maksimira
    “Inače, Hajduk je “pred nosom” imao igrače iz Zadra koji naposljetku nikada nisu ili vjerojatno i nikad neće zaigrati za ponos Dalmacije, a prvi na tom popisu je svakako Luka Modrić kojega su u Maksimiru brzo prepoznali te se uskoro prometnuo u jedan od simbola Dinama. Potom Šime Vrsaljko, Dominik Livaković, Saša Bjelanović i drugi. Marijan Buljat je nakon Dinama zaigrao za Hajduk, ali nije imao sreće s ozljedama, dok je Bjelanović poslije Dinama promijenio puno klubova, ali nikad nije odjenuo Bili dres. Donedavno je bio sportski direktor Hajduka”, stoji u tekstu Zadarskog lista.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.