• CastAway1986
    4.7k
    znam da je navijač cigana samo sam se referirao na neki komentar gdje piše da ima u obitelji i dinamovaca
  • Sixthway
    563
    Nek stari I mali njegov odjebu Baru I raskinu sa njim pa mu možemo dati za nagradu nekoliko stotina eura više.
  • Daliban
    4.1k
    Nek stari I mali njegov odjebu Baru I raskinu sa njim pa mu možemo dati za nagradu nekoliko stotina eura više.Sixthway

Možda bi tako nešto u dogledno vrijeme i došlo u obzir da im ponudimo koliko traže umjesto da ih lowballanjem ostavljamo financijski ovisnima o Bari.
  • emilperska
    12.8k
    Da u pitanju nije zalizano govno..
    Stvar se sigurno mogla rijesiti (ako to i nije ponudeno vec) da klub plati stan. Zaposli oca i maćehu negdje, pobrine se za skolovanje ostale djece itd.

Ali s takvom bagrom vise ne radimo Bogu hvala..

U nedostatku radne snage u drzavi, ja kao sitni poduzetnik imam mogucnosti gdje zaposliti 2 ljudi na solidne place, gdje ne bi imao Dinamo kad bi ekipa od malog normalna bila osim ak ovaj ne zeli radit..
  • vjeko1701
    21.5k
    Daj mi jedan konkretan dokaz da je to u pitanju. Molim te jedan jedini a da nije riječ braće Bare. Samo jedan.
  • Dudu9
    1.9k
    Ajde treba bit realan ko nebi želio da mu Bara bude menadžer, jbga lik prodaje za velike novce i skoro sudjeluje u većini transfera, to da dinamo njega odjebe i takve stvari praktički možemo se pozdravit sa dosta transfera, tipa kako mislite da Pašalića dovedemo a Bara mu menadžer
  • emilperska
    12.8k

Pogledaj si njegove igrace na TM..
    Koliko laje po medijima, covjek bi rekao da paralelno vodi Olma, Neymara i Bellinghama.
    Kad ono dojucerasnji amater Marco Pasalic u top 10 igraca.
    Prerazvikan je on. A nakon Olma mu nijedno dijete nije uspjelo u nogometu. Onaj mali nece dalje od Barce B. Tko prati Barcu, znat ce..
  • Daliban
    4.1k
    Daj mi jedan konkretan dokaz da je to u pitanju. Molim te jedan jedini a da nije riječ braće Bare. Samo jedan.vjeko1701

Dokaz za što točno?

Ja ovo gledam jednostavno. Surađuj s Barom dok su njegovi zahtjevi racionalni, a ako nisu onda povuci-potegni. Konkretno, ponudio bih starom tih 2k eura mjesečno i riješio pitanje stana, posla i što već treba sestrama. Normalno da će se stari držati Bare dok mu Bara doslovno osigurava egzistenciju i cijela obitelj mu financijski ovisi o Bari. Sa novcem koji traže, to više ne bi bio slučaj i to samo po sebi otvara potencijal za odstojanjem između starog i Bare, to jest potencijal da stari i Belinho donose autonomnije odluke kada im je egzistencija riješena mimo Bare.

Pirtom ako potpišu imaš 3 godine da razviješ kvalitetan dvosmjerni odnos sa malim i njegovom obitelji.

Meni u svemu ovome nije jasno zašto se mi cjenkamo s tih 400e.
  • vjeko1701
    21.5k
    Daj mi dokaz da se cjenkamo s 400€. Koji ti je izvor te informacije?
  • Daliban
    4.1k
    Daj mi dokaz da se cjenkamo s 400€. Koji ti je izvor te informacije?vjeko1701

Pa Bara. Dinamo nije demantirao taj iznos.
  • vjeko1701
    21.5k
    Pa Bara.Daliban

Hvala. Dalje nije potrebno raspravljati.
  • NB86
    17.4k
    Nazalost ova tema najvise ljudi interesira i onda se pojave i ljudi koji nemaju kapaciteta raspravljat o takvim temama, razlucit dobre informacije od upitnih i od uzasnih informacija i onda imamo ovo sta imamo jer je nazalost prosjecna osoba potkapacitirana i vjeruje u sve sta procita.
  • ksapi
    6.7k

Ti mrzis Dinamo kao i to smece bara.

Da li (tebi treba) ban? - DA! Stvarno si jako naporan
  • Hectorharatti
    360
    izvor je dinamo koj nije demantirao to
  • Daliban
    4.1k
    Hvala. Dalje nije potrebno raspravljati.vjeko1701

Koliko smo ponudili? VIdim da si upućeniji.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.