• DiddyGuela
    4.9k

Fobije proslogodisnjeg ljeta. Nista osobno.
  • Doktor Kunić
    5.7k
    nisam pratio ovu temu ali zbog tebe redovno naletim. Samo deri pajdo
  • Plava stijena
    668
    Dragi Haza jedan tvoj post vrijedi više nego 99% piskaranja od razno raznih šalabajzera ovdje. Jedan si od par sa ovog foruma sa uvidom iznutra, bila bi šteta da ne dijeliš vijesti i mišljenja.
  • Captain America
    20.4k
    Haza bi trebao pisati u topicu s vijestima da se ne izgubi u topicu rasprava.
  • Mlađi referent
    14.9k
    Jedva čekam ljeto da masakriramo ovu temu

Kad krenemo gorit će nebo i zemlja
    Mlađi referent

Na ovoj temi tenzije su veće nego u pojasu Gaze, a još se ovi s debljim živcima nisu uključili
  • Droljo
    23.4k

Očekuje se uključenje svakog trena. Ko čačić kad u 80oj uvede nekoga u igru.
  • nemapredaje
    6.6k

S ovim Betisom si potvrdio moju tezu. Dakle tada je bilo drvlje i kamenje, a na kraju je ispalo da je postava bila pun pogodak. Dakle ljudi smirite se.

Što se tiče foruma, ne daj Bože. Dapače, svatko ima pravo na svoje mišljenje.
  • Mlađi referent
    14.9k

Oni će bit kao Papadopoulos i Badelj protiv Pomorca Kostrene, ulaze u 20 minuta do kraja i trpaju dvije gajbe pred kraj… super-subs!
  • Noel
    17.7k

Zakaj ne bi smio pisat svoje mišljenje i informacije koje imaš još ako su zaista iz dobre namjere i ako pišeš točno kako je.. mislim da smo na proljeće zauvijek zatvorili vrata jednoumlju i zabranama u i oko Dinama. Drugi par rukava je ako nešto radiš iz nekog interesa i sa skrivenim namjerama bez iznošenja potpune istine. Nadam se da nisi taj.
  • emilperska
    12.8k

Znamo da sve poslove preko 3m mora odobriti IO, ali što kad igrača od barem 3,5 mil EUR dajemo maltene džabe? Šta nije i to posao za IO da intervenira ili najmanje propita što se događa i koji je interes Dinama u ovom transferu.
    Ja ovdje kao laički analitična osoba ne vidim baš nikakav klupski interes da igrača za kojeg se odbilo 5 mil daje na posudbu za neke simbolične naknade. To je po meni štetan posao za klub pa onda i za nas članove/pretplatnike..
    Ako je puklo između trenera i igrača, zašto se igraču izlazi ususret ako je igrač kriv. Ako je trener kriv, tko je treneru rekao koji je klupski interes s igračem od 5mil EUR i da ga ne može šikanirati kako je zamislio..
    Da li je IO obaviješten o ovome i da li će netko intervenirati zbog "propuštene dobiti"?

Nameće se jako puno pitanja bez ikakvih odgovora, ali ako su cifre u javnosti točne, IO mora naći način da intervenira. U situaciji gdje se s Petkom ciganimo za 100-150k povećanja ugovora, dajemo nekog debelo ispod cijene za par mil EUR.
  • Droljo
    23.4k

Jedva čekam :starstruck:
  • Droljo
    23.4k
    igrača za kojeg se odbilo 5 milemilperska

Od kud ta informacija? Jel kolega danas to demantirao par stranica iza...
  • dumitrumitu
    1.7k
    iako sam protiv ovakvog poklanjanja Bulata, za njega nikad nije bilo ponude od 5mil.
  • emilperska
    12.8k

I da nije bilo službene ponude od 5 to ne opravdava poklanjanje igrača u Belgiju kod ex jogurt trenera u klub pred stečajem. Apsolutno nikakve logike u toj posudbi nema za nas, a nema ni za Bulata.
    Neko je gadno neš sjebao..
    Bulat, Jakir ili Marić. Ako je Bulat, onda ovo "izlaženje u susret" još manje ima smisla..
  • deda
    42.1k
    Ja mogu komenirati stvari ozbiljno kad dobijem cijelu sliku rostera s kojim se planira ući u sezonu. Parcijalne odluke koje su dio šire slike doista ne bih još analizurao. Isto tako i njihove financijske reperkusije. IO ima povjerenje u struku i upravu. Ja im za to dajem kredit. I vjerujem da odluke donose u dobroj vjeri i s dobrim ishodom. Rezultat i vrijeme će biti najbolji sudac.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.