• Sibirski plavac
    7.5k
    Gnezda Čerin dobar, ali ovaj Šporar majko mila...
  • scooniepenn
    6k
    Kao sto smo nekolicina nas pisali Gnezda Cerin je bas klasa u veznom redu. Nadam se da ce biti jedno od zeljenih pojacanja za napad na Ligu prvaka.
  • CastAway1986
    4.7k
    Kao što sam i ranije napisao Gnezda Čerinu tek će nakon Eura još porasti cijena..
  • Orc123
    14.1k
    Gnezdu smo trebali vec rijesiti, sad ce biti neuhvatljiv bojim se....
  • NB86
    17.4k
    Mozda smo vec odustali jer traze previse, mozda su nas gnezda i agent iskoristili i dobe bolji ugovor u pao, puno je opcija a informacija iz kluba sigurno nece curit tako da bolje malo ohladit od gnezde nego 5 put dnevno pisat kako ga se trebalo zavrsit
  • scooniepenn
    6k
    Dovodjnjem Maksimovica PAO mu je po meni dao do znanja koliko im je potreban. Relativno slican profil igraca tako da mi njegov ostanak i nema nekog smisla. No, zivi bili pa vidjeli
  • Calello5
    132
    Taman ono što nam treba u veznom redu, doza agresije, živosti i trke uz mirnoću sa loptom.
  • Patak
    3.5k
    Čak i ako ga ne dovedemo, izgleda da.nam je skauting dobar.
  • IstinaZaDinamo
    2.2k

Tko kaze da se nije sredilo (ne kazem da je), ali ne vjerujte svemu sto se pise. Koliko sam primjetio, zanimanje za njega se nije negiralo, tako da, ajmo pricekati jos desetak dana pa da vidimo sta se radilo jer na ocekujem novosti odmah na pocetku priprema.
  • Izet Hajrović
    6.3k
    A da mi Šeška dovedemo? A evo nam i lijevog beka, ne trebamo dalje tražiti.
  • Olmic
    5.5k
    Ovaj sporar je losiji od denija jurica
  • rioda
    12.3k
    Ovaj Šporar je smiješan igrač po ovome što sam danas vidio
  • criticus
    5.4k
    Šporar je zapravo Papadopoulos s kosom.
  • Patak
    3.5k
    Joj kad se sjetim tog Papadopulosa. Bio je najavljen kao perverzno pojačanje a ne mogu se sjetiti goreg...Možda Costa Anderson ili tak neki...
  • Orc123
    14.1k
    Istina, Sporar je tesko panj i najlosiji igrac Slovenije trenutno...ne kuzim zasto on igra u prvoj postavi. Čerin je bas igracina i imao bi mjesta i u prvoj postavi Hrvatske. Ajmo Zajec i Maricu, vise mi se ni 4mil eura ne cini previse za ovakvog igraca....
    Evo sporar jos jednu top priliku promasio...bas je los!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.