• Dudu
    2.6k
    Njima je vlasnik neki iz Vijetnama - Hoai Nam, preuzeo od Malezijca Vincenta Tana, pa ovaj izgleda više se fokusirao na Sarajevo, nego što je bio Tan koji ima nekoliko klubova u vlasništvu.
  • Blue Mind
    18
    On može u Sarajevo jedino ako mu je cilj samo igrati kako bi bio pri reprezentaciji, ali u tom slučaju (posudba naravno) Sarajevo bi možda moglo plaćati 15-20% njegove plaće, inače u BiH 10 igrača se može dovesti za jednu Izetovu godišnju plaću.
  • Infinity
    15.3k
    Sarajevo nije ni u cijem vlasnistvu. Sarajevo je klub koji je zaglavio u dugovima iz kojih ih je na neki nacin izvukao Tan. Tan je platio sve dugove, ali je napisao pozajmice, tj. Sarajevo vise nije dugovalo nikom drugom, nego samo Tanu.

    Prije godinu ovaj je vecinu pozajmica prodao nekom drugom. Ni jedan nemaju ni 1% udjela u vlasnistvu sve dok ne dodje do pretvorbe, a to ce vjerojatno biti nikad. Ovi likovi upravljaju Sarajevom na osnovu ucjene. 'Smjeni me i idete u stecaj kad zatrazim isplatu'. Na isti nacin je Misko/Volpi spasio Rijeku, samo sto je on docekao pretvorbu.
  • deda
    29k
    Ne vidim zašto bi se Izet odrekao plaće koju ima u Dinamu.
  • Bosna86
    11.6k
    A ni Lejli se ne mijenja Zagreb Sarajevom :smile:
  • Blue Mind
    18
    Ne bi se odrekao sigurno, nego bi Sarajevo plaćalo možda 1/3 a Dinamo ostalo, jedina moguća opcija, zato mi se to čini nerealnim a i nelogičnim, logičnije bi bilo da ga prodaju negdje, ovako se ne računa na njega pa da on hvata formu za sljedeću sezonu na posudbi.
  • Eduardo
    17.9k
    šta se ona nije vratila u Švicarsku?

    To treba riješiti prodajom. Nije on neki klinjo kojeg treba slati po posudbama da uhvati formu ili sredi glavu.
  • Dudu
    2.6k
    Mislio sam da mu Dinamo znači nešto, čini se da ipak ne, otišao u klub koji je realno trenutno lošijeg statusa nego Dinamo...

    Dinamo je želio Marka Pjacu, no on je karijeru nastavio u Anderlechtu...

    - Osobno mislim i uvjeren sam kako njemu nigdje ne bi bilo bolje nego u Dinamu, on sigurno ne može u nekom drugom klubu imati takav suport kakav bi imao kod nas. I budite sigurni, sve je već bilo dogovoreno, Pjaca dolaskom u Dinamo ne bi izgubio niti jedne kune. Naša je želja bila posudba na godinu i pol dana, ali on je imao drugačije planove. Vjerojatno je mislio da kako mu povratak u Dinamo bio neka vrsta poraza, pa se odlučio za druge opcije. Ja mu želim svu sreću, ali siguran sam kako bi kod nas vratio status reprezentativca. Ali, ni Marko Pjaca ni njegovi roditelji nisu bili za opciju Dinamo.
  • Eduardo
    17.9k
    Hebeš ga, za tu poziciju imamo Oršu kojeg trenutno ne bih mijenjao za suho zlato :strong:

    Ako mu je draži truli Anderlecht koji iduće sezone vjerojatno Europe vidjeti neće sretno mu bilo.
  • Dragon1Warrior123
    2.9k
    De ljudi nemojmo bit preoštri prema njemu, nije htio doć jer ne bi mogao izborit mjesto u ekipi, ipak je Dinamo prevelik klub za njega... :strong:
  • Infinity
    15.3k
    Mogu razumjeti igraca koji ce izmedju Leccea i Dinama izabrati Lecce. Zeli igrati jacu ligu, zeli se suprostaviti Milanu, Interu, Romi, Laziju, Napoliju itd. Ista stvar za ostale lige petice, nogometasi vole da se tu dokazuju, jer ce malo jacom sezonom zavrsiti u toj Romi, Laziju, Juventusu...

    Ali ee... Anderlecht :lol: :lol: :lol:

    I govorim iz perspektive igraca koji se predstavlja nekim dinamovcem. Neki francuz ce logicno radije u Anderlecht. On, njegovi roditelji, svi protiv dolaska u Dinamo, kao da ce u raspalu Cibaliju, al sretno mu bilo.
  • Guinness
    2k
    Nema mu gazde pa bi bezveze dolazio
  • EastsideZg
    173
    Ma tko zna zašto nije želio doći, vjerujem da tu ima dosta zakulisnih igara...
  • deda
    29k
    Frana Karačića je "proknjižio" i TM
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions