• Ijayi Atiemwen
    5k
    20240603-195328.jpg

Zna li netko zašto je bio suspendiran dvije utakmice?
  • Droljo
    23.4k

Doslovno kolo prije je dobio crveni karton :rofl:
    Screenshot-2024-06-03-19-56-38-659-edit-eu-livesport-Flash-Score-com.jpg
  • Kujtim Shalla
    7.8k
    Ova crna pantera od dva metra ni kriv ni duzan dobio crveni, igrac se odbio od njega i pao u nesvijest. Salu na stranu ,nebi bilo lose ovog dovest
  • Krizy
    64.3k
    U zadnje dvije sezone Mounie je odigrao oko 3500 minuta.
    Upisao je 13 golova i 3 asistencije.
    Zanimljivo je da je od 13 golova čak 8 postigao glavom.

31 gol glavom, 28 nogom i jedan prsima, od poznatih podataka :gasp:
  • Captain America
    20.4k
    Oni su nama čopili Satriana, sad ćemo mi njima Mouniea :cool:
  • Ludovic IX
    10.2k
    Joea Satriania :)

Virtuoz na gitari..nisam znao da i nogomet igra u ovim godinama
  • Jos-Optimus
    8.3k
    nikog ja ne proganjam, lijepo sam rekao da je to Banana i naravno da mi je smiješno to odlazenje i vracanje. A o tebi je sve vec receno od vecine forumaša. Vas dvojica niste svi novi, nemoj si davati toliki znacaj, miješaš to što smaraš sa nekom relevantnoscu
  • Meritokrat
    57

Lijepo je da priznaš da si stari korisnik. Mene su optuživali par puta za dva nicka koja si spomenuo.
    I meni smeta što konstruktivna kritika ne postoji. Ali opet na nama je hoćemo li nastaviti ili ne, istao kao i na njima, hoće li čitati ili ne?
  • Orc123
    14.1k
    jako zanimljiv igrac!
  • Zagreb1992
    2.9k

Mounie je igrač kojeg bi volio vidjeti u Dinamu ..ako je istina ogroman palac gore za Marića ...Samo sumnjam da će doći .
  • Meritokrat
    57
    Odlična vijest. Ima mali nedostatak - godine, 29 već.
    Bravo za upravu ako dovedu ovog igrača.
  • Bubblegum SuperSoldier
    33
    Jesam ja jedini koji ne želi tog Mouniea?
  • hardek
    7.8k
    Meni je samo neobično to što ga Brest neće produžiti? Ovako napamet rekao bi da im je ovo bila najbolja sezona u povijesti kluba, izborili su Ligu prvaka i nije mi logično baš da ne produži ugovor tamo.
  • Orc123
    14.1k
    kakve godine? Vrsnjak je Petka, cak u mjesec! Kako onda on star a Petko nije? Gluposti...realno mi takvog igraca nikad ne bi ni mogli dovesti da ima 24,25 ili 26.....igrac sa tako bogatim iskustvom, pravi igrac sesnajsterca, odlican u igri glavom, premier liga, 1. Francuska liga i to zadnjih 5-6 godina standardno igra....jedina nam sansa jer je slobodan igrac. Trebat ce mu dati sigurno milju eura po sezoni ali toliko i vrijedi s obzirom na CV....ispred njega jos 3-4godine nogometa na najvisem nivou.
    kaj ti bi da dovedemo Halanda ili? Realno ovo je igrac vise europske kategorije i to je možda max kvaliteta kaj mozemo dovesti. Besplatan, samo ugovor koji nije jeftin ali dosao bi besplatan, jako dobar CV, igrac sa iskustvom igranja jakih utakmica. Jedino smo mu interesantni valjda jer bi zelio igrat Europu. Drugacije nema sanse da bi ga mogli privuci.

Cista logika, sad ce moc privuci u klub jos kvalitetnijeg i mlađeg napadaca za narednih 5-6 sezona......
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.