• Ivdzo11
    8.7k
    I sve je to točno. Iz izvora bliskih Dahlu, naime, doznali smo da je Dinamo u srijedu poslao pismenu ponudu od 2,5 milijuna eura za ovoga braniča, no švedski je klub odmah odbio tu ponudu. U Djurgardenu, naime, vjeruju da na ime odštete za Dahla mogu dobiti barem 4 milijuna eura.

Međutim, doznali smo da Dinamo u ovom trenutku nema "pole position" u utrci za Dahlom, postoji još nekoliko izdašnijih ponuda od Dinamove i vidjet ćemo kako će se sve dalje rasplitati. Treba svakako naglasiti da je ponuda od 2,5 milijuna eura za lijevog braniča ozbiljan novac i u Maksimirskoj 128 svakako će dobro razmisliti hoće li "pojačati" tu ponudu. K tome, nije zanemariv ni podatak da je u plavoj svlačionici Japanac Ogiwara, lijevi branič od kojeg se mnogo očekuje u dolazećoj sezoni. A kupi li Dinamo Dahla, jedan od te dvojice veći bi dio sezone proveo na klupi...
  • sanjinlego
    4.1k
    Benković napušta Trabzon!
    3, 2, 1 .. mediji, Dinamo, povezivanje hehe
  • Facke
    7.1k

Ne opet :yikes: :lol:
    Iducih 5 stranica rasprava el je Benkovic pojacanje za Dinamo ili ne :monkey:
  • Izet Hajrović
    6.3k
    Pa da krenemo. Koga bi radije vidjeli u Dinamu, Benkovića ili Radeljića? Mislim da bi Benković bio možda čak i jeftiniji jer Udinese ne računa na njega i ugovor mu istječe za godinu dana.
  • CastAway1986
    4.7k
    Benkovic ili žirafa Radeljic? Smiješna mi je i pomisao da njih dvojicu usporedim...
    Što se Dahla tiče kao što sam i rekao trazit će previše novaca za njega , neka riješe onog iz Rome i da se gledaju druge pozicije..
  • Kaktus Car
    1k
    Benković?! Radeljić?! Od koga su oni bolji?! Pojačanja bi trebala biti pojačanja, a ne prinove...

Nije problem nedostatak igrača, dapače, previše je igrača pod ugovorm, fali par pojačanja koja će zapravo biti pojačanja i mogu igrati Ligu prvaka, većina ovdje spominjanih igrača to nije.
  • NitkoBitan
    33.7k
    Spanjolac je enigma. Nikakvo iskustvo u seniorskom nogometu, teska ozljeda vec u 18toj godini itd.

Dobro je da nas se povezuje sa igracima poput Dahla i da se vidi da smo spremni iskesirat novac, jer se za dz klasa poput RPGa moze dobit svake prijestupne. Trebamo slozit jaku momcad za taj play-off i izglednu grupnu fazu, a ne improvizirat mladarijom i nacetim igracima.

Ovaj prijelazni rok bi po meni trebalo dovest napadaca (pozeljno Miereza), lijevog beka (Dahl odlican), stopera i lijevo krilo (Pjacu ne). Napadac nam i nije toliko bitan za razliku od ostalih pozicija ukoliko ce Petkovic ostat, ali i dalje bih vise volio vidjet Miereza umjesto Brodica ili Kulenovica.
  • Keyser Soze
    17.3k
    Pjaca, Radeljić, Benković, Španjolac iz Rome nisu igrači za LP. Možda nije za usporedbu, al kad su cigani išli direktno u LP uspjeli su za besplatno dovesti Olayniku koji je trpao u Slaviji, zatim Krassoa najboljeg strijelca 2. francuske lige, Hwanga reprezentativca Južne Koreje. To su pojačanja kakvima se treba težiti, a ne netko iz HNL-a ili da mu prezime završava na ić, a ne igra u top 10 svjetskih liga.
  • Pop corn
    8.9k
    Iskreno, baš me zabavljaju ovi napisi... :grin: Iza 1. rujna ću napisati koliko je mali postotak bio točan.... :rofl: Kakve gluposti ima za pročitati po medijima, a tek je počel prijelazni rok...
  • NitkoBitan
    33.7k
    Pop Corn daj narajcaj raju, nek se svaku noc sanjaju lijepe stvari...
  • Crni86
    18.1k
    Ovaj prijelazni rok bi po meni trebalo dovest napadaca (pozeljno Miereza), lijevog beka (Dahl odlican), stopera i lijevo krilo (Pjacu ne).NitkoBitan

Slazem se, ali bi nadodao ovdje i desno krilo koje je mozda i prioritetnije nego lijevo krilo.
  • Pop corn
    8.9k
    Pop Corn daj narajcaj raju, nek se svaku noc sanjaju lijepe stvari...NitkoBitan

Gledam datum tog finala švedskog kupa kaj se spominje u Šporkim novostima na kojem je Marko Marić bio. I sjetim se da smo baš taj dan bili u uredu do kasno navečer. Nisam znao da nam se to finale igralo na Maksimiru :rofl: :rofl: :rofl: Što sve neću saznati....
  • NitkoBitan
    33.7k
    ali bi nadodao ovdje i desno krilo koje je mozda i prioritetnije nego lijevo krilo.Crni86

Ma u redu su mi Kaneko i Spikic. Nisu mi oni tako katastroficni kakvim ih se predstavlja. Na lijevom krilu imamo Hoxhu koji ima kvalitete ali i nedostatke, a pored njega za sad imamo Vidovica koji nije pravo krilo (i kog Dinamo mozda nece uspjet otkupit) i Stojkovica koji se vraca poslije ozljede ali isto nije krilo.

Bilo bi idealno dovest odlicno krilo koje moze igrat i lijevo i desno, a takvih takoder ima.
  • Izet Hajrović
    6.3k
    aha, Italiju nisi demantirao, znači transfer Španjolca je riješen. To je to znači, imamo lijevog beka. :razz:
  • CastAway1986
    4.7k
    slažem se ali sigurno ćemo biti pametniji nakon večerašnjeg finala..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.