• Izet Hajrović
    6.3k
    Sastanak Marića i Šikića

"Sastanak je bio super, ugodan i koristan. Nismo doduše ništa konkretno dogovorili, ali o svim temama o kojima smo razgovarali imamo isto razmišljanje. Dogovor je da se opet nađemo za sedam dana, da dodatno razmislimo o svemu o čemu smo razgovarali - kazao nam je za početak Šikić.

- Jedna od tema bila je naravno daljnja suradnja. Teme su bili i Nikola Čavlina, Lukas Kačavenda, Marin Šotiček...

- Krivak u ovom trenutku nije bio tema. Ali naravno, suradnja bi bila obostrana, mi bismo također željeli nekoga iz Dinama. Sada ne bih naravno govorio o imenima, nema smisla, jer smo, kako sam vam rekao, dogovorili idući sastanak za sedam dana. Imam neke ideje, ali bolje da ih sad ne komuniciram - podvukao je direktor kluba s Kajzerice.

- Kad se radi o Kačavendi, treba vidjeti na koji način ćemo riješiti tu priču. Njemu sad izlazi posudba u Dinamu, pa moramo vidjeti kako ćemo dalje. Morat ćemo možda zajednički u neki rizik, Kačavenda je još uvijek naš igrač. Čavlina je također igrač Lokomotive, ali imamo gentlemanski dogovor s Dinamom, sve ćemo se dogovoriti. Ako Dinamo ima interes za njega, kod nas neće biti nikakvih problema. Kad se radi o Šotičeku, također trebamo vidjeti, jer Lokomotiva ima i drugih ponuda. Moramo vidjeti interes oba zagrebačka kluba, Dinama, Lokomotive i hrvatskog nogometa u krajnjoj liniji.

- Sastanak s Dinamom u srijedu bio je odličan, vrhunski. Sad čekamo sljedeći."

Link na cijeli članak u SN, autor Davorin Olivari
  • Kujtim Shalla
    8.4k
    Premazan Šikic svim bojama ,neka šoticeka tu gdje jeste ,za sad. Ili kako sam kaze uci u neki rizik ,pa ga uzeti ,Ali bez nabijanja cijena i nekih miliona ,nego lapo,a lapo neka uzme nekog na koga ne racunamo,od viška . Skiniti ih sa place
    To bi onda bio dobar deal
  • Izet Hajrović
    6.3k
    bitno da je on iznio imena igrača za koje smo mi zainteresirani, a o interesu Lokse za naše igrače nema niti riječi. I onda ćemo se i dalje čuditi kako informacije izlaze van.
  • Orc123
    14.9k
    Izgled da su gospodinu sa Kajzerice zamirisali milijuni koji bi mogli sletjeti ove godine u Maksimirsku 128! Kako se odjednom gura narativ o velikom prijateljstvu i gentelmenskim manirama, a do prije godinu-dvije se doslovno ucjenjivao Dinamo preko medija i u nekim slucajevima cak i ismijavao. Bez brige, nije njima nikakav interes hrvatskog nogometa u primisli vec samo kako izmusti sto vise love koja ce se sliti u Maksimir. Kao, nece raditi probleme oko transfera Cavline!? Pa kako molim Vas i mozete raditi probleme ako je sve propisano i jasno stoji u ugovoru. Kako ste uspjeli gentelmenski uzeti 100tis eura na Zivkovicu na jesen ili Cokaju nama nabijat cijenu, pa povuci potegni sa Stojkom i Kacavendom. Ovo je nista nego pumpanje cijene za Soticeka. Kako je pametno odigrao i izasao sa imenima Loxinih igraca, a nije izasao koje oni zele. Naravno nadodao je kako za Soticeka ima i drugih kupaca pa da slucajno ne mislimo da ga mozemo dobiti povoljnije. Iskreno pun mi k..ac onih koji se zele ogrebsti o Dinamo kad vide kolika lova bi mogla se sliti....prosle godine se pumpalo s cijenama i izlazilo se u javnost i ucjenjivalo se, a sad su to kao gentelmenski sastanci....pun k..ac mi toga da budemo krava muzara takvima, a kad nama zagusti retorika se odmah mijenja i vise nema velikog prijateljstva....ne treba zatvoriti vrata takvima ali ne se spustati na njihovu razinu jer ih doslovno ne bi bilo da nije Dinama....
  • The Undertaker
    9.5k
    Otkud znaš da sve nije unaprijed dogovoreno da mu se pomogne prodati Šotičeka? Najavljuju sastanak u medijima da slučajno nekome ne promakne, kao da dolazi delegacija iz Japana a ne da žive u Zagrebu na par kilometara udaljenosti.
    Svatko ima svoj interes i to treba respektirati. Nije Šikić zadužen da brani interese Dinama već Lokomotive.
  • Orc123
    14.9k
    boli me klinac za Sikica i loxu i za njihovu prodaju...ja samo znam kako se nas ucjenjivalo preko medija u zadnje vrijeme....sad odjednom veliko prijateljstvo kaf nam se smijesi rekordna zarada iz europe.
  • tomi-pds
    121
    Kog briga kaj je bilo prije par mjeseci dok je tu bila stara garnitura na vlasti, Šikić uvijek ima dobru robu i s njim treba biti u dobrim odnosima jer trebamo jedni druge.Kad kažemo jedni druge mislim na transfere i posudbe ne na travnjak
  • NORTE
    22.3k
    Gorica ima hrpu tovara, SD im je tovar, koji javno ističe da navija za HajdukHaza
    On je bivši igrač Hajduka i ima legendarni status među tovarima zbog pobjedničkog gola na Kantridi.
  • Mali dioničar
    19.4k
    Gorica ima hrpu tovara, SD im je tovar, koji javno ističe da navija za Hajduk
    — Haza
    On je bivši igrač Hajduka i ima legendarni status među tovarima zbog pobjedničkog gola na Kantridi.
    NORTE

I fino ih vodi u propast.

Najmanji posjed lopte, najmanje mladih igrača.

Glavni kandidati za ispadanje.
  • eol12
    871
    Bas tak, Gorica ima strmoglavi pad već dvije sezone koji će se samo nastavit na iduću. Kaj se tice Lokosa naravno da je Sikic lopuza i da će probat izmust nešto od nas, ali ako se naša ekipa postavi pametno možemo i jedni i drugi bit na dobitku.
  • rioda
    13.3k
    Ovaj Lepore glumi insajdera, a informacije koje daje su uglavnom već naširoko poznate
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.