• Nemrem99
    81

Kalaica je meni od starta bolji stoper nego Zivkovic, steta sto njega nismo doveli za sicu neku. Tko je pratio Loksu...
    I decko je Boys, zna ga se vidjet po tribini. Bit ce zanimljivo kako ce ga docekat "stroga" Kohorta
  • Orc123
    14.9k
    strasan Boys koji je prvim vlakom pobjego iz Dinama.....Kalaica je stoper za osrednje klubove hnl, za Dinamo sigurno ne .... bas kao i Galesic i Radeljic i siguran sam ako trazimo bolje stopere od ovih kaj imamo onda sigurno oni nisu opcija jer ne da nisu bolji nego su znatno losiji.
  • CastAway1986
    5.2k
    možda nas i Jurisic iu Osijeka zanima?
  • Nogo
    10.2k

Realno Jurišić i Mierez. Mislim da nitko od ostalih a najmanje Matković kojeg nema šanse da dovedemo.
  • Plavi herc
    7
    Dečki pitanje za sve...
    Koji bi bili realni dolasci u dinamo ali van HNL-a...može i stranci...
    Pozdrav
  • Zagi
    15k
    možda nas i Jurisic iu Osijeka zanima?CastAway1986
    Hmm, vidiš... Na LB imamo samo Ogija.
    Maura ne vjerujem da ćemo gledati iduće sezone.
  • Crni86
    19.7k
    Jurisic je odigrao jako dobru polusezonu u Osijeku. Mislim da je to tip igraca kakvog Jakir voli, jos je k tome relativno mlad.
  • Zagi
    15k
    I naš je. Znaš da se neće pogubiti ako trener zatraži da odigra dupli pas kao onaj Lecjaks, Muba i slični.
  • deda
    43.4k
    Najte smeha delati s Jurišićem.
  • Mlađi referent
    15.1k
    Hoćemo imat neki brojač koliko puta će Olivari kroz ljeto napisat “mercato”?

I btw. prvi put nakon dugo vremena sam optimist da će se igrači dovodit po profilima, a ne samo imenima i površnoj statistici
  • Orc123
    14.9k
    Ako se mislimo pojcati jedino kaj iz hnl ima smisla su Pasalic, Mierez, Matkovic i Pusktas....koliko su oni realni ostavljam vama na prosudbu. Sve ostalo po meni ne moze biti u prvih 16 Dinama. Ima jos mladih talenata ali pisao sam vec o tome, sada nam trebaju igraci za rezultat a ukoliko se uđe u LP lako dovedemo na zimu 2 talentirana klinca za ozbiljniju lovu.
  • Nemrem99
    81

Kakve veze ima njegov odlazak prije 7-8 godina s tim da je sad s nama na tribini? Otisao je i Kule prvom prilikom pa nije bitno...

Kalaica je top 5, 6 stopera lige trenutno
  • Ludovic IX
    10.4k
    Što osijek dobiva sa posudbom cavline? Pa očito ne vjeruju svojim golmanima a njima iduće sezone treba rezultat. 4.mjesto više nije dovoljno. Posudba dobrog igrača u tom slučaju ne može bit loša ideja.
  • Nolifer
    13.8k
    Moje želje: Čavlina, Pjaca, Mierez, Galešić, Radeljić... Jedno su želje, drugo mogućnost....

Ovo sa Čavlinom ne znam ima li Osijek smisla. Mislim da bi Nevistiću dobro došla zdrava konkurencija u tipu Čavline, pa da se jedan i drugi bore za prvo mjesto u Dinamu, ako će doć do tog transfera....Zašto bi pojačavali konkurenciju, kad smo i na toj poziciji tanki...

Ako se nedaj Bože ozljedi Neva, eto problema i zato bi Čavlina bio top izbor, jer bi bio spreman uskočit umjesto Neve....
  • Ludovic IX
    10.4k
    ako bi bio na klupi 6 mjeseci, i nebi bio spreman uskočiti umjesto Neve kao što ni nevistic nije bio spreman uskočiti umjesto Livija.

Ja gledam na tu posudbu kao zalog za budućnost. U osijeku će imati pritisak, u osijeku će igrati Europu, i postati će još bolji golman nego je sad. A zapravo, tek kad krene pritisak, vidjet ćemo od čega je sazdan.

A ako se stvarni pokaže da je dobar, nije nemoguće da nevistic dobije ponude koje bi zadovoljilw sve uključene i da nam iduće sezone opet treba prvi golman.

A Osijek će godinu dana imat golmana koji ako sw pokaže da je dobar, donesti će im 5-10 bodova više nego što bi imali..a to može značiti 2.mjewto umjesto 4. npr i kvalifikac9je za europsku ligu umjesto ecl
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.