• Mlađi referent
    14.9k
    Profilno, nadam se da ćemo dovest takvog igrača. I nadam se da to neće bit Šunjić

Glava, žena, plaća, dobre partije su daleko iza njega. To mi je još jedan transfer “možda top, možda flop”, a takvih mi je dosta. Nadam se da ćemo krenut dovlačit igrače dostojnih standarda Dinama koji su jednostavno plug and play.
  • Žan
    738
    nedaj Boze !
  • Mr Anderson
    15.6k
    Šunjić nikad nije bio neki znalac, a njegove glavne kvalitete budu padale što bude stariji. Ja bi ga doveo za neku razumnu plaću, ali nisam siguran da bi kod nas bio u prvih 15-16.
  • blue heart 72
    2.9k
    Ovi "novinari" stalno recikliraju ista imena. Ja se nadam da dovedemo dvije ili tri "mrcine". Ono što me također veoma interesira je provjetravanje svlačionice i smanjenje kadra. Naravno da u toj križaljki veliku ulogu ima i ishod finala LP-a
  • Meritokrat
    57
    Ja sam isto pročitao za Gojaka. Dakle Gojak i Šunjić. Zar stvarno nema drugih igrača osim bivših?
    Ma neka dovedu Luku Menala i Boćkaja i eto imamo lijevog beka i desno krilo.
    Ne mogu vjerovati!
  • Zagi
    13.6k
    Gojak je stara "vijest". Menađer koristi naše ime da ga malo gurne.

Ovo za Šunjića je jednako neutemeljeno.

Bez brige.
  • Jos-Optimus
    8.3k
    To su samo nagađanja, nitko iz kluba to nije rekao
  • Paggini
    74.5k
    Ne mogu vjerovati!Meritokrat

Ajmo ne ulaziti u perpetualni tornado mržnje i ljutnje prema ljudima koji donose odluke zbog članaka tih imbecila koji su ispunjavanje "DINAMO TRANSFERI" kvote. Više puta je rečeno da dvoje ljudi u klubu ima informaciju s kim se priča, o kom se razmišlja i ostalo.

A ove pizdarije "NE MOGU VJEROVATI DA DOVODE GOJAKA PA ŠTA SE RADI U DINAMU" nikom ne pomaže.

A mislim šta ja isto pričam, svi ovdje znamo šta će ova tema postati za mjesec dana...
  • striko
    2.9k
    Samo da opet ne prolazimo slučaj Petković cijelo ljeto. Neka što prije odluči da mirnije spavamo.
  • austrijanac
    8.7k
    Već više puta naglašeno da samo dvije osobe znaju koje se igrače gleda.

Stoga bilokakva naklapanja odma pripišite menađerskim guranjima. I bez nervoze :)
  • NB86
    17.4k

Promjeni sport koji pratis jer ako ovako reagiras na nagađanja foruma poput transfermarkta nebus dugo ostao normalan.
  • DiddyGuela
    4.9k

Ja sam miran uoci prijelaznog roka. Konacno imamo ljude koji gledaju interes Dinama a ne rikverc igraca i njihovih menađera.

Sve ce to biti dobro, samo jos neka nam se poklopi rezlultat finala LP pa da nasi u klubu imaju vremena u miru sastaviti igracki kadar.
  • Meritokrat
    57
    Nadam se da ste u pravu.
    Nakon 3-4 PR-a puše se i na zaleđeno, a ne hladno.
  • Mr Anderson
    15.6k

Stvarno te ne kužim, došao si prije dva dana na forum i od početka ganjaš neku histeriju, negativu, izvlačiš stvari iz tračeva po forumima. Skuliraj se malo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.