• Izet Hajrović
    6.3k
    Kačavenda nije igrač za Dinamo niti kad je bio zdrav, ja nisam u njemu vidio nešto posebno. Daj Bože da se varam pa da se posipam pepelom kad me uvjeri u suprotno. Uglavnom, nemam nikakva očekivanja od njega, oslanjam se na Stojkovića i Vrbančića. Nadomijestili smo svaku desetku do sad pa ćemo tako i Baturinu. Bitno je pojačati ostale pozicije da momčadski budemo jači i vjerujem da će se to dogoditi.
  • dumitrumitu
    1.7k
    Kačevenda je prije ozljede bio odličan. Nadam se da će se vratiti na tu razinu.
  • mali M
    9.5k
    . Nebitan upis, moderatura brišite..
  • mali M
    9.5k
    neki ni prije ozljeda nisu igrali na Europskom nivouOrc123

Nitko tko nije igrao u Dinamu niti ne razumije što je to Europski nivo... Na njima je da vide od čega su sazidani i da li mogu opravdati Dinamov interes... I "veći" igrači nisu mogli pratit korak sa Dinamom, u ove mlade imam više povjerenja.
  • Orc123
    14.9k
    vjerujem i ja ali mi ove sezone zelimo izboriti LP i tamo igrati nesto a to se jedino moze sa 2-3 pojacanja koji su igrali europske utakmice, igrali pod pritiskom rezultata, koji imaju iskustva jakih utakmica.....kako mladi reagiraju pod pritiskom vidjeli smo ma primjeru loxe u kojoj su mladici koji su u prvoj utakmici koja nosi nekakav pritisak rezultata u Osijeku pukli ko kokice....jednostavno je, razvijas jednog ili dva klinca uz 9-10 igraca koji znaju igrati pod pritiskom i na tom famoznom europskom nivou. Majeru, Ivanusecu, Pjaci...svima su trebale famozne 2-3 sezone da bi radili razliku, meki poput Bulata, Spikica, Nevistica....trebalo je i vise iako neki ni dan danas nisu za prvih 11. Dinama a isto tako su bili jako dominantni u svojim klubovima. Dinamo je druga razina a ovi decki koje se ocekuje ko spasitelje jos nisu pokazali da mogu igrati na toj razini, a sad se vracaju i nakpn teskij ozljeda. Ponavljam, postepeno ih uvoditi ili cemo ih izgubiti ko i Sutala koji je bacen u vatru od strane Jakira na jesen, a sad ga samo možemo pokloniti .
  • Georg Koch
    7.2k
    To sto je Sunjic odigrao 120 utakmica za Birmingham u fizicki najtezoj ligi svijeta (kako zovu Championship) je nemjerljivo iskustvo, pogotovo za HNL.
    A tu je i 20ak utakmica za Hertu.
    Mislim da bi pojeo HNL na poziciji 6ice.
    A i u relativno najboljim godinama je, 27.
    Nisam ga gledao ni jednu, ali mislim da ne bi imao 120+ utakmica tamo, da je taraba.
    Kako god, u najmanju ruku, opcija za dobro razmotriti, plus dosao bi na free.
    A iskustvo ogromno.
  • Izet Hajrović
    6.3k
    dobro bi nam došao takav jedan igrač, bit će puno utakmica i treba nam svježine i rotacije za HNL. Sredina Šunjić - Rog, Bulat izgleda i više nego dobro za HNL kada treba odmoriti glavne vedete.
  • Captain America
    20.4k
    Šunjić ima 27 godina i još je tip igrača za kakvim žudimo otkad je otišao Jakić. Većina povratnika u našu ligu osim Halilovića i Ćorića su bili pojačanja za svoje klubove. Definitivno prst gore za Šunjićev povratak, a pogotovo što ne trebamo platit odštetu. Nadam se da se neće ponovit greška s Uremovićem pa da ode u neki drugi klub umjesto da se vrati kući.
  • Jos-Optimus
    9.5k
    Da...a i realno olakšava prodaju Bulata, puštanje Halilovića...s tim da je Šunjić razina iznad, ono što trebamo
  • Droljo
    24.8k
    Sredina Šunjić - Rog, Bulat izgleda i više nego dobro za HNL kada treba odmoriti glavne vedete.Izet Hajrović
    Ako rog ne bude glavna vedeta znači da je ozljeđen te nemre niti hnl igrati...
  • Olmic
    5.5k
    umro mu je stari nedavno i zeli se vratit doma, ali svi znamo tko mu je zena i kaj ona hoce
  • Paggini
    74.9k
    Šunjić mi je ostavio veliki žal u srcu kad je otišao, mogao je toliko toga još dati za Dinamo, a obožavao sam ga gledati.

Ako se vrati, to je prejeben potez i za njega, a vjerujem i za nas.
  • don
    18.3k
    u najboljim igračkim godinama, besplatan, nema veliku plaću... Ne znam zašto ne probati dovest kad rizik apsolutno ne postoji a možemo jako puno dobit.
  • Orc123
    14.9k
    Nisam ga gledao ove sezone pa ne mogu reci.... U Herthi je bio slab, to sam ga gledao... suma sumarum, bio bi dobar rotacijski igrac, korisniji od Halila jer igraca takvog tipa nemamo.
    Edit: naravno ako je spreman igrati za cca 400tis eura jer je u Engleskoj imao puno vise! Ni slucajno davati neke basnoslovne cifre.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.