• Nogo
    8.4k
    Soldo u Osijek, a najvjerojatnije Krizmanić u Rijeku.
    Mislim da je ovo top posao naš!
  • Zagi
    10.7k
    Dobar je Soldo ali ne dovoljno za nas.
    Solidan posao i za nas i za Osijek. Soldo i Čokaj će biti granitna veza.
  • sanjinlego
    4k
    A okej, fulao sam za 100.000 eura .. nije malo :nerd:
  • deda
    38.7k
    Priča Marka Solde je vrlo jednostavna. Njegova pozicija je pozicija Petra Sučića. Dakle on u najboljem slučaju može biti njegova rezerva. Na toj poziciji pojavljuje se i Vito Čaić koji je 2 godine mlađi i očigledno ocijenjen većim potencijalom, a i on će sigurno još jednu sezonu odraditi na posudbi.

Matematika je još jednostavnija. On ima ugovor na još 4 godine. Ne znam koja mu je godišnja plaća, ali mogu nagađat da je to oko 150 keka. Dakle, prosto ko grah prebranac. Dobit ćemo 400 i uštedit 600 na plaći igrača koji vjerojatno nikad ne bi dobio pravu priliku u Dinamu.

Treća stvar. Rizik. Da, postoji rizik da će on za godinu dvije vrijediti 10 milijuna. Ali ako će vrijediti 2-3, a Čaić 5-6 nismo ništa pogriješili, dapače opet smo dobro odvagnuli.
  • Zagi
    10.7k
    Da, Čaić je ista pozicija i isti profil ali mnogo potentniji.
    A i on će teško do minuta.
  • GaijiZG
    2k
    Kritiziraš upravu koja je tek došla, ali ne prihvaćaš kritike na svoje postove i oni koji se ne slažu s tobom seru, kako si sam rekao.Krizy

Možeš kritizirat jedan potez uprave bez da kritiziraš upravu u cjelini. Na kraju ako Modrić fakat ne dolazi, ovo je po meni ispalo patetično i jadno, kako bi klinci rekli:
    " boomers gona cope, we wuz simpin n'shiet bruh. "

Fakat ste malo sektaši i niš se nesmje reć. A Modriću ako klupa u Realu znači više od jedne one last ride slaven sezone s Dinamom u LP, onda je za mene jazavac i ne treba se vraćat niti za sezonu dvije, ko ga j.
  • Mali dioničar
    17.8k
    Matković iz Osijeka i Soldo koji ide u Osijek iz Dinama imaju istog agenta - Šišića.

Ne bih se bunio da Dinamo kupi Matkovića i da je Soldo samo prvi dio trgovanja.

Šišić je vjerojatno i došapnuo Gvardiolu da pohvali Matkovića iako sumnjam da ga u životu vidio kak igra.

https://sportklub.n1info.hr/nogomet/gvardiol-ga-je-hvalio-danas-je-potpisao-prvi-profesionalni-ugovor-s-osijekom/
  • sanjinlego
    4k
    Pero možda ostaje na Cipru .. osvojili Kup, izborili Europu, a upravo je to bio jedan od uvjeta.
  • Nogo
    8.4k

Prije će biti neki deal za Miereza nego za Matkovića. Bumo sve vidjeli.
  • marcio amoroso
    43.5k
    Vidim da je Tolić potpisao za Slovan. Jesmo mi imali neku dogovorenu odštetu za njega ili ide besplatno?
  • NB86
    16.9k

Kad je odlazio tamo bila je prica o posudbi s obvezom/pravom otkupa, ako se dobro sjecam cifra je bila 500k
  • Droljo
    18.7k
    Meni se čini da je taj matković ozbiljan potencijal. Znam da ga vjv nebudu pustili nama ni za 5 mil (koliko nebi ni dali) ali nikad ne znaš. Brz, jak, zna zabit gol. Pravi moderni napadač.
  • Jos-Optimus
    6.5k
    Dečko je avion, lagan korak, tehnika, ima sve. Jedino ne znam napada li prostor kvalitetno kao Ivanović.
  • Orc123
    12.6k
    Prave probleme oko Miereza a kamoli ne oko Matkovica. Mali je talent ali za nas neuhvatljiv totalno.....u ovom trenu oni za njega ne mogu dobiti vise od 5mil eura ali za nas bi cijena isla i do 7 sigurno....mi gotovo sigurno necemo tako skoro prec granicu od 3-4mil eura za igraca. Zadnje smo se opekli na Sutalu. Ja sam to govorio kad smo ga potpisali pa su se onda neki na zadnje noge dizali kad sam napisao da je dobar igrac ali je suludo da ga placamo 4mil eura i jos k tome upitnog zdravlja. Sad vise nije ni dobar igrac nazalost.....
  • Imamo Dinamo
    4.1k
    Matkovica trebamo barem probat uhvatit, bit ce top top igrac

Dat im neke popuste, Stefulje i slicne i spustit odstetu na neku realnu razinu. Ako je moguce, naravno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.