• veselko tenžera
    1.4k
    Jeste skužili kad je lik bez ruke, brzinom Marka Bulata, počeo trčati cik-cak da "zavara" zaštitare :lol:
  • San Lorenzo
    12.1k
    Jeste skužili kad je lik bez ruke, brzinom Marka Bulata, počeo trčati cik-cak da "zavara" zaštitareveselko tenžera

    Sergej ga već upisao u tekicu za ovoljetna pojačanja.
  • BBB Mataa998
    1.3k
    Žao mi je Koščevića jer Emreli po ničemu nije zaslužio da igra. S druge strane Brodić i Kulen cijela tekma a moglo se drugačije izrotiratiNogo

    Daj gledaj malo širu sliku,njega trebamo prodati,toliko dugo ozljeden i onda jos da ne dobije ni minutu. Sto bi ti kao potencijalni kupac prvo upitao da vidis 0 minuta nakon ozljede?
  • Boysica
    469
    odlicno su se culi ok ovaj put sam na tv-u gledala al nekad kad sam na tribini imam takav dojam da se puno slabije navija.
    Ja sam prva koja uvjek prigovara za stajanje i zujanje jel dosao si navijat i strasno me to zivcira i vicem na sve ajmoooo , puno njih treba koji dolaze naucit kodeks tribine al uvjek dobijem po nosu jer prigovaram kaj ja imam zensko srat jbg
    Sorry nije bila namjera te uvrijedit samo eto ja sam ih cula svih 90 minuta i vise brutalno su se culi
  • Nolifer
    6.9k
    Jeste skužili kad je lik bez ruke, brzinom Marka Bulata, počeo trčati cik-cak da "zavara" zaštitare :lol:veselko tenžera

    Jebte stvarno, nakon vutre i pive, mislio sam da haluciniram, dakle stvarno je to tako bilo! Fino je ih je zarolao...
  • Nemrem igra Dinamo
    976

    Pobjednički mentalitet... :strong:
    A otkrili smo i tajnu broja 86 na dresu...
  • Mlađi referent
    11.1k
    “…znamo šta predstavljamo, ovaj sveti grb, ovaj sveti klub…” :clap:

    Predobro je vidit da i ‘klinci’ grade taj pobjednički mentalitet. Znaju tko su, znaju šta su.
  • Brusa
    858
    Meni je bilo jako lijepo :grin: makar 3 gola nisam vidio jer sam čekao u redu za cugu... Revijalna utakmica, lijep izlet u Kc, navijanje, vatromet, lik bez ruke koji je uletio na teren, Vrba u sudačkoj za pobjedu... Meni sve 5 :grin:
  • Banana 2
    472
    Daj gledaj malo širu sliku,njega trebamo prodati,toliko dugo ozljeden i onda jos da ne dobije ni minutu. Sto bi ti kao potencijalni kupac prvo upitao da vidis 0 minuta nakon ozljede?BBB Mataa998

    Bilo bi lijepo da smo i za našeg dečka pogledali širu sliku i dali mu ovu priliku da se pokaže ako već u klubu nisu sigurni koliko računaju na njega u budućnosti.

    Je li i Halilović igrao da se pokaže potencijalnim kupcima? Ah, pardon, njemu ugovor istječe i slobodan je na ljeto.
  • Izet Hajrović
    1.2k
    slažem se. Nije to nikakva uvreda, ali navijanje nije bilo kao inače, primijetilo se to u televizijskom prijenosu. Zašto bi živjeli u zabludi i bježali od istine?
  • criticus
    1.4k
    počeo trčati cik-cak da "zavara" zaštitare :lol:veselko tenžera

    Kako je usitnio korak i lažno kretanje. Ovo je bilo legendarno.
  • BBBaranja
    2.1k

    Bolje lažno kretanje ima samo Čekol..
  • Jurki
    9.2k
    Bilo bi lijepo da smo i za našeg dečka pogledali širu sliku i dali mu ovu priliku da se pokaže ako već u klubu nisu sigurni koliko računaju na njega u budućnosti.Banana 2

    Daj jbt pocni pratiti i navijati za neki klub u Europi koji radi sve perfektno.
    Mislim da nisam jedini.. al tvoja negativa kad se sve poslozilo i uzeli smo titulu.. vec vjerujem svima ide zesce na kurac.
    Samo seres.. dal po IO, sportskom sektoru, momcadi, treneru.... nebitno. Dobit ce klinci sansu.. neki protiv Rudesa, neki sljedece sezone..neki tek sansu trebaju zasluziti.
    Ocito si delal u najbogatijim klubovima Europe pa sve znas..javi se u Dinamo nek te zaposle pa da nas zvleces iz govana u kojima smo.
  • Mr Anderson
    5.7k
    Jeli Fidelio1986 još piše? Na nekog me podsjeća, ne mogu sjetiti na koga.:lol:
  • Nino Bule
    11.7k
    Mislim da je vrijeme da krenemo ignorirat bananu, nema smisla na svakoj temi da se troje ljudi kači na njega, nek pise svoje genijalne postove a mi ga izignoriramo i rjesen problem.

    Inace meni jako bitno za utakmicu da se nije odustalo iako igra nije bajna, i da se cijelo vrijeme trazila pobjeda, vidi se da je ekipa gladna unatoc svemu i svim emocionalnim praznjenjima
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.