• NitkoBitan
    12.9k
    Sampion, sampion, sampion... :cheer:

    I nek nije stala sibica u dvoranu, jbg opet neki serifi skratili zadovoljstvo nekolicini navijaca koji su nazalost eto izvisili al uopce ne sumnjam da ce se klub pobrinut za odredenu kompenzaciju.
  • Mlađi referent
    11.1k
    Uzmu ti break
    Otresu te 6:0
    Povedu 2:0 u eliminacijskoj

    Okreneš sve, završiš seriju i postaneš šampion. Tako se vraćaju samo najbolji. :cool: :cheer:

    GRAD PRVAKA!
  • Agramer86
    248
    Zna ko kaj je bilo sa onim debosom koji je viko za vrijeme minute šutnje? Vidio sam da je dobio ispraćaj iz dvorane.
  • NitkoBitan
    12.9k
    Ne valja kad su rubovi sjevera prazni, ne valja kad ne stane sibica... :sweat:
  • Nemrem igra Dinamo
    969
    Došao doma, nema tuširanja! Želim sutra ujutro mirišati na znoj, pljuge, pivu i šampionski mali Dinamo iz Draženovog doma :heart:
    Kakav je ovo danas izljev emocija i ljubavi bio!
    Krenuvši od knedle u grlu kad je Prgomet zabio u 7. min pa sve do skandiranja za Capija, Oskara, Kureta i Čulju, koji sve ovo gledaju negdje gore na plavim nebeskim ravnicama i navijaju zajedno s nama...
    Nakon podjele pehara, jedna od ljepših scena odmah pored mene, kad se Čekol popeo na tribinu i zagrlio svoje roditelje.
    I moram reći da mi je beskrajno drago kaj smo gospodski, građanski pljeskali njihovim igračima kod dodjele medalja i pokazali im kaj znači navijati za svoj klub i svoj grad... Jer, to ti tak ide i to ti je tak!
  • Sibirski plavac
    1.4k
    Fantazija, nemam drugu riječ za ovu večer. :cheer:
    Iskreno, atmosfera na ovoj tekmi mi se nekako činila boljom nego lani kad smo ih maznuli 3 1 u zadnjoj tekmi. Ne znam možda mi se čini, pogotovo jer je lani bilo extra posebno radi prve titule u povijesti kluba, ali nekako mi je večeras grmilo više nego tad.
    Sjajna tekma naših. Nakon dvije napete tekme u dvojci, 6 0 kod njih dolje, uslijedio je epski comeback u četvrtoj utakmici i besprijekorna tekma večeras za novu titulu. Jel imao Olmissum uopće nekih ozbiljnijih šansi? Pamtim jedino njihov gol i možda još dvije situacije di su pucali ravno u Piplicu.

    Da bar na jesen opet dobijemo domaćinstvo lige prvaka pa neka barem jedan velikan dođe u Zagreb i osjeti kako je igrati u ovom grotlu. Prije svega tu mislim na ove najbolje klubove (Palma, Sporting, Barcelona, Benfica). Ne bih imao niš protiv ni da nam Riga dođe. Ipak imaju ponajboljeg igrača u povijesti ovog sporta. No, to je tek za par mjeseci, uživajmo u trenutku i ovom spektaklu koji se desio večeras :starstruck:
  • mlinchica
    1.2k
    Kakav grad, kakvi klubovi, kakvi navijači!
    Ovo danas je ponovo bio festival pravih emocija, plave ljubavi i veselja!
    Čestitke svima!
    Samo Dinamo :heart:
  • DrawTube
    3.2k
    Manji braco ide koracima velikog brace. U Dinamovoj obitelji očito se genski prenosi pobjednički DNK
  • Kepec
    5.1k
    Mislim da bi "O Dinamo mi volimo" u izvedbi Draženovog doma podijeljenog po pola bilo ubojica za petak.Kepec

    Nije bilo loše. :joke:
  • Dino
    2.3k
    Samo ti Dinamo šampione, UŠI svoje dat ću za tebe! :lol:
  • Sixthway
    277
    Ja ću opet biti drugačiji i reći da je prošlo finale kaj se tiče navijanje bilo na većoj razini , drugi sektori su više navijali nego u ovoj i jednostavno je neizdržljivo , neke dečke su morali vodit van jer im je pozlilo jer nisi imali zraka. Zar nije gradska vlast imala u planu klimu u Ciboni?
  • NitkoBitan
    12.9k
    Zar nije gradska vlast imala u planu klimu u Ciboni?Sixthway

    Ventilacija postoji u dvorani ali joj je potrebna obnova jer je trenutno nefunkcionalna. Mislim da nije rijec o velikim novcima i stvarno ne razumijem zasto se to vec nije napravilo.

    Igraci i navijaci se guse u dvorani. Eto neko je napisao da je neki dan na kosarci bilo nesnosljivo vruce iako je u dvorani bilo nekoliko stotina ljudi, i tu jos pricamo o 20ak stupnjeva vani na zraku.

    Koliko se utakmica, dogadaja, koncerata i slicnoga odvije izmedu svibnja i rujna kada je ventilacija/klima neophodna...

    Ali eto da ne napadam samo gradsku vlast, u toj dvorani nastupa konstantno Cibona, zasto njima nikad nije palo na pamet samoinicijativno obavit obnovu? Jasno to im je u jednu ruku i vlastiti interes za boljim uvjetima.
  • Zagreb1992
    1.3k


    Koliko sam čuo ima grad Zagreb u planu riješiti sve po pitanju teleskopa pa će tad očito i klimu srediti ..
  • obelix
    86
    Samo došel napisat: Bravo i čestitke svima nama
  • Mali Zeus
    10.3k
    Ludilo, trnci, glas pukao, pive ne znam kolko sam popio, od jutra pjevušim pjesme od jučer i udaram po stanu u ritmu bubnjeva što nije naišlo na odobravanje doma.

    Atmosfera top, sve se treslo, još jednom smo dokazali da smo gospoda na kraju s pljeskom Olmissumu (uz malo zviždanja Pletikosi, ali to je folklor :D). Slavlje igrača pa poslije spuštanje na teren. Zajec se slikao s peharom pa smo komentirali kak se lik svugdje ubacuje. :D Svi jedna velika obitelj i frendovi. :heart:

    Priča o Futsal Dinamu koji je nastao kao otpor glavi i svemu lošem što se događalo u Dinamu, a koji je prerastao u ozbiljan klub koji je sad već drugu godinu zaredom prvak Hrvatske je za film. Sve što se događa u i oko kluba i način na koji navijači dišu s klubom je jedna opaka priča. Pa bemti meni je, koji jako rijetko idem na futsal, jučer titralo srce, mogu misliti kak je ekipi koja je u tome od prvog dana.

    Ma cijela ova sezona je za film isto. Gnk Dinamo, Futsal Dinamo, KK Dinamo, OK Dinamo, boksački klub Dinamo, RK Dinamo. Svi smo Dinamo. Zagreb diše Dinamo. Ovo su priče koje ću pričati unucima.

    Btw bio u biranom društvu s @Zambatine škude (dobro je) i @Mr Blue a poslije imao čast upoznati @Gražvydas Mikulėnas i @Paggini.

    Dinamo Zagreb
    Pobijedi ti za nas
    Dinamo Zagreb
    Ajmo svi u glas
    Dinamooo Zagreeb
    Ljubav moja si tiiii
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.