• miro
    3.3k
    Ovo bi bilo totalno nelogično. Igrač koji je kupljen za relativno puno love, mlad, polivalentan i konstantno pokazuje napredak - i onda ga se idemo riješit?

    Jedino ako postoje neki problemi van nogometnog terena, ili netko nudi 10 milja već sad
  • Mihaljević
    8.4k
    Čovječe Božiji on je najperspektivniji mladi stoper lige, šta je realno da nakon polusezone u Dinamu ode? Sa 21 godinom ima već 100 nastupa u HNL-u. On ispod 10-15M€ ne ide. U ovoj sezoni nije bilo puno pozitivnih stvari , ali jedna od pozitvnijih je Mauro Perković.
  • Efes Pilsen
    7k
    Perkan me odusevio partijom u Plzenu na stoperu, kupio ih je kao tenk. Onda je imao losiji nastup protiv Lokse, a opcenito i on i Bernauer izgledaju losije i nesigurnije bez KTCa na terenu.
    Maxu rotacija ne bi trebala bit problem, njegova buduca vrijednost ionako nije visoka. Bitno se rijesit Sutala, vidjet gdje je Peric u planovima, a Perkovicu bi dao kontinuitet iduce sezone u HNLu na stoperu ili ako je odluka Mauro ili Martin zbog financija onda jbg.
  • Maki2
    492
    Sumnjam da cemo dobiti vise od 6-7 milijuna kao i za Bulata. Zivi bili pa vidili.
  • E46
    160
    Ti to gledas navijacki, Pongracic ono sto je igrao u repki i ovo klubski nije pojacanje za Dinamo, necemo svakojaki otpad dovodit samo zato jer se deklarirao kao navijac
  • Žan
    133
    Lovren ima top sezonu iza seb uz to i godine, mislim da ti jos staza treba da bi ulazio u raspravu oko ulaznih transfera.
  • rioda
    3.1k
    Za Bulatom ne bih žalio ni sekunde i za 6-7 milijuna bih ga prodao odmah. Jednostavno po meni ne pridonosi ono što se očekuje od igrača u Dinamu na toj poziciji. S druge strane, za Perkovića bi mi baš bilo žao da sad ode jer ono najbolje se od njega tek očekuje.

    Po meni bi trebalo gledati u smjeru odlaska Šutala, Perića, Bulata, Emrelija, Špikića (njega mogu prežvakati jedino kao back up nekom brutalnom krilu).

    Baš me zanima što će biti s Vrbančićem iduću sezonu.
  • E46
    160
    Ja ipak mislim da treba vise staza ali dobro, misli kako hoces po meni je Pongracic teska spora taraba koja nadam se da nece krocit na Maksimir, nek ide u Hajduk hehe
  • scooniepenn
    2k
    Stara taraba? Dakle, igrač s iskustvom Bundeslige i Serie A, 26 godina, uz to i povremeni reprezentativac je stara taraba? Na čemu si ti da i ja uzmem?
  • Banana 2
    472
    Za Perkovica je realno da ovo ljeto ide, jer se za njega vise od ovoga vjerovatno nece dobiti. Korda sa Tribine je dao bas lijepu opservaciju. Mauro je ove sezone igrao toliko zato sto je popunjavao poziciju lijevog beka i realno je da nece iduce godine imati ovakvu minutazu, pogotovo ako se uzme u obzir da se dovode nova dva stopera. Jos ce k tome biti godinu stariji igrac.Maki2

    Dečki sa Tribine su super, ali njihove procjene igrača su standardno kriminalne.
  • Banana 2
    472
    Pongračić je puno bolji od Lovrena, ali istina je da je jako spor. Volio bih brže stopere.
  • Droljo
    5.5k
    Pongra bi mogao biti pojačanje. Za hnl sigurno. Sa 192 (ili koliko već ima) bi trebao rešiti problem skoka.
  • db-izbjeglica
    13.2k
    koliko je realno da čovjek od 26 godina, koji u zadnjoj sezoni serie A ima maksimalnu minutažu dođe u dinamo?

    jedine minute koje nije odigrao su bile kada je imao suspenziju zbog kartona.
    ostalo sve maksimalna minutaža... ni jednom nije bio van prvih 11, ni jednom nije izašao iz igre zbog zamjene. znači, nije to brekalo koji čami na klupi pa traži bijeg u ligu gdje će igrati.
  • Brusa
    844
    nije realno uopće
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.