• Zagi
    5.6k
    Realno i odlično sažeto. Potpis.

    Biti će Max duuugo s nama. Skillset koji ima nam je jako koristan, jeftin je , a neće imati neku veliku preprodajnu vrijednost.
    Veliki plus za taj transfer. Šimiću, Mariću, kome god.
  • Endeavour
    478
    Ukratko - smatrate da je nas stoperski par dovoljno dobar da bi konkurirali u Europi, EL primarno?DiddyGuela

    Da.

    Od Thea boljeg stopera je doslovne nemoguće nabaviti, on je naša verzija Rudigera ili Pepea iz Realovog doba. Iskustvo, snaga, kvaliteta i sama njegova pojava puno znači za momčad.

    A Max je komplementarni stoperski par, ono što stalno govori o mirnom dodiru/pasu kojom otvara visoki presing protivnika. Oni su relativno novi stoperski par a već odlično surađuju.
  • Zagi
    5.6k
    Duo stopera za iduću sezonu je Mauro + 1.

    Trenutno izgleda Mauro+ Max.
  • Izet Hajrović
    1.2k
    siguran sam da dolazi barem jedno kvalitetno pojačanje na stoperu. Evo, ako je to npr. Pongračić neka stoperski par bude Perković-Pongračić, a KTC-Max backup. Utakmica će biti puno i treba nam kvalitetna širina.
  • Zagi
    5.6k
    Tak si i ja mislim.
  • Marley
    1.1k
    Pongracic??? Zar je to opcija??? Promaklo mi je ocito... ako je, bilo bi to super :up:
  • Mihaljević
    8.4k
    Teško Pongračić, ima ugovor i sigurno mu je odšteta 5M+, nadam se nekoj 190+ crnoj mrcini poput Lamine Ba ali sa jedno 2-3 godine iskustva u francuskoj. :wink:
  • Izet Hajrović
    1.2k
    spominjalo se na forumu, nadam se da je moguće, ali naveo sam ga kao primjer.
  • emilperska
    3.4k
    Moram reć da su kritike na njegov račun neopravdane za mene kao jednog pretplatnika koji je prošle i ove sezone propustio svega 3 domaće utakmice. Nagledao sam se svakakvih reakcija stopera od Šutala jednog i drugog do Perića i Rileta pa čak i Tea, a samo se Maxu traži dlaka u jajetu (plaćen uvjerljivo najmanje od svih hehe, hvala sportskom direktoru).

    Vezano za jučer.. Bila je ta jedna greška iz koje je nastala ona situacija s Matkovićem, ali treba tu također dodati da je Rile tu bio dosta ispred Matkovića da bi se što iz nonšalancije, a što iz gubitka brzine radi godina doveo u situaciju da ovisi o VAR-u koji ga (opravdano) spašava crvenog. Da je bio normalan, loptu bi očistio dosta ranije.

    Po meni je najslabija obrambena karika Rile. Postao je apsolutno prespor za beka za ozbiljnu razinu, a pravi stoper nije nikada ni bio. Eventualno s 3 iza. Kao stopera ga je izmislio Biščan jer je Perić bio pretrom da pazi Livaju, a Teo povređen i otpisan. Možemo mi lagat sami sebe, Rile miljenik navijača, Rile ovo, Rile ono..
    Rile je prije svega fajter, kao što grize za nas, grizao bi i da igra za Zvezdu protiv nas. Lik je prije svega težak karakter kojem će dogodine biti jako teško objasnit da mora na klupu, a vjerujte mi. On više nije igrač za prvih 11. Sjetit ćete me se ako s njim opet zaglibimo negdje. Uostalom, on je i zaspao kod zadnjeg gola AEK-a na penalu ako se ne varam.
    Znam da nije post o Riletu, ali poanta je da Max nije naslabija karika u prvih 11, nego je to Rile od obrambenih..
  • Marley
    1.1k
    aha ok, ja mislila da mi je nesto promaklo zadnjih dana na transferima :sweat:
  • Jos-Optimus
    475
    Ja bih jako volio vidjeti Maxa na zadnjem veznom, recite da sam lud, ali tu bi možda do izražaja došla njegova najveća snaga, a bila bi manja potreba za onim u čemu je, realno, manjkav. Ovo bi bila dobra prilika za odmoriti Mišića i probati s Maxom
  • Captain America
    14.6k
    Ja bih jako volio vidjeti Maxa na zadnjem veznom, recite da sam lud, ali tu bi možda do izražaja došla njegova najveća snaga, a bila bi manja potreba za onim u čemu je, realno, manjkav.Jos-Optimus

    Mnogi ovdje su to zazivali. Bišćan je i probao s Maxom na DM na pripremama i rezultat je bio razočaravajuć.
  • Jos-Optimus
    475
    Znam, ali tada to nije bio igrač koji je znao ni kako se zove, kamo li koja mu je uloga na terenu
  • nemapredaje
    2k
    Mislim da je premekan za zadnjeg veznog. Naravno da je poželjno da zadnji vezni zna dati loptu u prostor, ali mislim da je još bitnije da grize i prekida protivničke napade svojom žustrinom i energijom.
  • Blaz
    361
    Max i Ktc kao zamjenski stoperi iduce sezone.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.