• Crni86
    1.3k
    Olivariju vec danas ukinut akreditaciju za utakmicu i to je to. Hvala dovidenja. Nemas respekta prema klubu koji te indirektno hrani. Lik napisao 4 clanka ovaj tjedan ne znas gdje mu je masta vise radila.

    Ja bi cak rekao Tironi
  • Nolifer
    6.9k
    Taj ološ od dnovinara, bi se trebao pozabaviti svojim životom ili nek se bavi drugim klubovima. Smeće i propali pokušaj destabilizacije kluba. Očito je moral zaradit za kavu, pa bljuje otrov prema klubu ili samo obični clickbait....
  • rioda
    3.1k
    Tironi i Mati po meni
  • Orc123
    5.5k
    Ako ce Jakir otici na kraju sezone onda ce to biti samo iz razloga jer se naslo jako ime i dosta ovisi i o kupu, naravno i prvenstvo treba primaknut kraju kak spada. Sigurno nece sada i u ovoj situaciji pregovarati sa drugim trenerima i tako rusiti dobru atmosferu.bjos nismo nista napravili. Gajmo zavrsiti posao pa ce ljudi koji brinu o tomu na kraju sezone staviti sve na papir i odvagnuti, te na kraju odluciti sto je najbolje za buducnost Dinama. Sigurno to nece u naprijed znati nekakvi novinarvici kojima je pipa zatvorena iz Maksimira, a potomjem Olivariju je skoro skroz zatvorena vec odlaskom Antolica iz kluba.

    Naravno Tironi! Objektivan i posten novinar i Dinamovac.
  • Jurki
    9.1k
    Nego, koga od novinara smatrate najvjerodostojnijim kada piše o Dinamu?đole

    Nije stvar u vjerodostojnosti ili tocnosti vec u namjeri kakvu imaju pojedinci.
    Ok je pisati kriticki kad nekaj ne valja.. i to poduprijeti cinjenicama.
    Taj gnom ima jedan jedini cilj da sere po klubu i radi probleme.
    I to u trenucima kad se igra jedna od najvaznijih utakmica sezone.
    Jednostavno receno ako zeli dobro klubu onda se takvi clanci ne plasiraju na dan jako vazne utakmice. Glupan retardirani novinarski.
  • Nemrem igra Dinamo
    969
    Novinarske spodobe, takvima više nikada ne smijemo dati akreditaciju i zabraniti im pristup na stadion čak i u svojstvu običnog gledatelja!
  • Orc123
    5.5k

    Ima frende nekoliko gorih cak i od njega koji su se zavukli u misju rupu nakon izbora. Mogli bi se slikovito izraziti da se Medo jos nije probudio iz zimskog sna. Samo cekam njegov osvrt i proljevanje zuci po klubu raznim konstrukcijama iz prve ruke!
  • criticus
    1.4k
    Olivariju vec danas ukinut akreditaciju za utakmicu i to je toCrni86

    Ok, ovako pišu već godinama. Bili su Mamićevo glasilo. Ali kakvo uzimanje akreditacija, zabrane i cenzure. Smirite se. Takve stvari su uvik, ali uvik kontraproduktivne. Mi smo demokratski klub svih njegovih članova i bilo kakve zabrane koje nemaju pozadinu u zakonu su opasni koraci prema jednoumlju. Nek nastave pisat gluposti, prirodnim putem će otić u ropotarnicu povijesti. Ako su toliko puta napisali glupost, zašto bi iduća glupost dobila na važnosti.
  • Davieboy86
    137
    Apsolutno zabrana prilaska stadionu ovakvim i slicnima! Na dan mozda najvaznije utakmice zadnjih sezona ovakvo smece pisati… Treba im jednom vise reci dosta !
  • Pop corn
    5.5k
    Tema je zatvorena s objavama i fokus je na tome da stadion bude pun Dinamovca, a na semaforu pobjednički rezultat
  • Crni86
    1.3k
    Zato jer ne respektiraju klub. Zele suradnju a upravo tak kak si reko pisu lazi i izmisljotine i namjerno ih plasiraju na dan tekme kad se moze osigurati titula kako bi se destabozirao klub,momcad, trener i sl. Ovo je direktni udar na dinamo i dosta je toga. Mogo je sacekat ponedjeljak i to izbacit. Lik pise cijeli tjedan izmisljene clanke. Prodao je vec pola ekipe evo sad i trenera, a mi se borimo za titulu i kup jos. I to nije cenzura, vec zasto bi ti davao akreditaciju novinaru koji stalno laze i destabilizira klub? Koji ocito isti taj klub ne respektira vec pisa po njemu godinama.
  • sanjinlego
    2k
    A gledajte, kraj dolazi vrlo brzo. I sve će se znati, tko priča istinu, a tko će ponijeti titulu - lažov godine, sezone!

    Danas igra Dinamo, svi na Maksimir!
  • mlinchica
    1.2k
    Kakve zabrane i uzimanje akreditacija. To je glava radio, to se ne radi.
    Neka pišu, klub demantira i to je najbolji način da se osvijeste svi čitatelji i da sam kreator teksta izgubi vjerodostojnost.
    Lesi je ušutio, nije li vam to već jedan pokazatelj?

    Davorine, popišan si, pusa!
  • Nogo
    1.4k
    GNK Dinamo daje punu podršku treneru Sergeju Jakiroviću kao i cijeloj momčadi. Uvjereni smo od prvog dana da će naša ekipa predvođena trenerom Jakirovićem još jednom dokazati svima da smo najbolji u Hrvatskoj. Natpisi koji su jutros izašli u pojedinim medijima su potpuna neistina i GNK Dinamo ih oštro odbacuje.

    Svi na Maksimir po nova važna tri boda!
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.