• Jurki
    8.8k
    To je vrijedilo dok je Dinamo za HNL bio alfa i omega. Danas dolaze drugčija vremena, Dinamo već godinama zaredom osvaja titulu na teške mišićeBanana 2

    Mislis da klubovi kupci gledaju kak je Dinamo i s kojom bodovnom razlikom nabio konkurenciju? I dont think sou.
  • Banana 2
    470
    Mislis da klubovi kupci gledaju kak je Dinamo i s kojom bodovnom razlikom nabio konkurenciju? I dont think sou.Jurki

    Mislim da igra u Dinamu na igrače ne prenosi nikakva neobjašnjiva metafizička svojstva. Ako Dinamo ima konkurente koji su kvalitetom tu negdje i titule osvaja baš na knap, svejedno je iz kojeg će kluba ti najperspektivniji igrači otići van. Zato, uostalom, nam igrači tih konkurenata u zadnje vrijeme češće i promiču kroz prste.

    Vidi se to i kroz pozive u reprezentaciju ako ih uzmemo kao proxy.
  • Orc123
    5.2k
    daj mi molim te reci koji to klub redovito prodaje u najvece europske klubove a da je van lige pet? Koliko takvih ima? Jel uopce realno da jedan dinamo ne bude međustepenica? Pa normalno da stagniramo instagnirat cemo i dalje jer jednostavno nije realno da tako mali klub s financijske strane stvara svake godine igrace za Arsenal, Juventus, Real, Barcu.....tomje toliko realno koliko i tvoja izjava da moramo redovito ostvarivati proljeca u LP! Strasno....
    Dinamo radi bolje transfere nego 60-70% klubova u Ligama Petice ....
  • Jurki
    8.8k
    Ako Dinamo ima konkurente koji su kvalitetom tu negdjeBanana 2

    Da samo kaj klubovi kupci promatraju igrace u cjelini.. tj igranje i u Europi. Tu nase konkurencije nema na mapi.
    A kaj se same lige tice.. nije nama konkurencija bliza vec smo mi malo u padu.
    Europa ti je jedino mjerilo kvalitete. Liga traje dugo i tu su amplitude normalne.
    Ove sezone da Rijeka nije imala abnormalno dobru sezonu.. nabili bi 20 bodova razlike ispred drugog.
    Edit: nebi se na kraju zacudil da bumo od Rijeke na plus 9.. a jogurt ostavili na 20 razlike.
  • Banana 2
    470
    Mi danas hrvatske reprezentativce prodajemo u Feyenoord i Fener za kikiriki.
  • mali M
    3.5k
    To je dugoročan trendBanana 2

    Ne, nisi odgovorio na pitanje. Tvoj argument je bio da više ne prodajemo igrače u top klubove kao nekad pa sam te zamolio da nabrojiš te silne igrače koje ne prodajemo više u velike klubove. 2 od 3 najveća transfera u povijesti je u RB Leipzig. Prošle godine Ajax za 20mil. Ja neznam šta bi ti htio?? Da svake godine prodajemo 2-3 igrača za 50mil u Real da bi ti bio zadovoljan našim praćenjem trenda razvojnih klubova?? Skroz si nerealan i ja zbilja zbilja ne vidim na čemu ti zasnivaš svoje argumente. Jer ti niti jedan nije na stabilnim nogama. Tu zagovaraš nekakav savršen scenarij, sa savršenim klubim u savršenim situacijama što nije realno. Do "jučer" smo bili tvornica za punjenje đepova, ti bi da budemo opet samo da se naši đepovi ovaj puta pune. Dinamo zna cijela nogometna europa, svijesni su naše škole, znaju da smo vrhunski razvojni klub samo ti trubiš drukčije.

    Dinamo prodaje svoje igrače na relativno nižu razinuBanana 2
    Kaže on i ostane živ. Ajax, Feyenoord, RB, Eintracht, Rennais.. To nabrajam za zadnjih 3 sezone i neke naše bolje igrače. Pa naravno da nemožeš Petra Stojanovića ili Gojaka prodat u veći rang jer nisu razina kvalitete da se veći klubovi potrude. Ma drviš bezveze i bez pokrića. I možeš mi molim te reć koji to razvojni klub nas šiša i od kojeg bi mi trebali biti bolji s obzirom na naše i njihove financijske uvjete? ajde pliz... Benfica? RB? kome od njih mi možemo parirati financijski? reci mi razvojni klub našeg ranga financija i da zaostajemo za njim.. hvala...
  • Banana 2
    470
    Sve te međustepenice van top 5 liga, iza svih smo. I mrtvi Briž nas razvaljuje u zadnje vrijeme.
  • Orc123
    5.2k
    mnogi u regiji i u europi bi se po..li za taj kikiriki kako ti kazes.....a cijenu Ivanusecu i Liviju je diktiralo trziste i njihove osobne zelje. Za Ivanuseca osobno znam da je imao bolju financijsku ponudu, i za dinamo je bila bolja ali on je zelio u Faynord koji je btw odlican klub u ligi koja je miljama ispred HNL, a Liviju je ugovor bio jos godinu dana i to je uvjetovalo cijenu iako koliko smo imali za cuti imao je bolje ponude ali je odabrao Fener koji je opet veliki klub sa odlicnim uvjetima rada i vojskom navijaca. To je isto ko da netko veli da Man. United nije veliki klub iako je sad u k .cu....
  • Banana 2
    470
    Pa pričao je njegov agent da je imao bolje ponude iz Rusije, ali ne smatram to previše relevantnim. Normalno da trenutno neće ići u Rusiju. Ne vidim kako je tržište ikakav protuargument ičemu što govorim, naprotiv.
  • Nino Bule
    11.6k
    Mi danas hrvatske reprezentativce prodajemo u Feyenoord i Fener za kikirikiBanana 2

    Daj mi jednog golmana s balkana koji je za vece pare otisao od livija, jednostavno specificna pozicija s koje se tesko prodaje za velike pare, sto se ivanuseca tice decko je imao 25 godina u trenutku prodaje, realno u nama najgorem trenutku smo ga prodali i zato je otiso ispod cijene ali sta mozes kad je on forsiro transfer, rekao je i naletilic da je bilo dvije ponude, zenit 15 mil i feyenord 9, nismo mogli nista u tom trenutku, da je osto jos godinu dana vjerujem da bi isao za slicne pare ko majer (12-15 mil)
  • Jurki
    8.8k
    Ivanusecov stari je na kraju prosle sezone rekel da Luka ide iz Dinama. I da nema te jebene sile da se taj transfer ne napravi.
    Isforsiral je transfer, a ne da ga je Dinamo htel prodati.
  • Droljo
    5.1k
    Mi danas hrvatske reprezentativce prodajemo u Feyenoord i Fener za kikirikiBanana 2

    Mi smo jučer radili to. Sad su valjda došla neka druga vremena...
  • Banana 2
    470
    Edit: nebi se na kraju zacudil da bumo od Rijeke na plus 9.. a jogurt ostavili na 20 razlike.Jurki

    Pusti koliko bu na kraju. Svi znamo da smo ovo uzeli na jedva. Nema koristi od laganja samih sebe. Rijeka je imala abnormalno dobru sezonu jer je imala dobar roster. Sljedeće sezone trebamo računati i na Osijek.
  • Banana 2
    470
    Mi smo jučer radili to. Sad su valjda došla neka druga vremena...Droljo

    To je moja nada, ali čini mi se da se nalazimo u lošijoj poziciji nego jučer. Ovo je naš egzistencijalni moment, a ne vidim da je itko toga svjestan.
  • Droljo
    5.1k
    Previše brineš za jednog suportera.. calma
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.