• Facke
    2k


    Bome ti nemrem reci koj znaci freudian slip :lol:
  • Noel
    4k
    Freudov lapsus. To ti je kad Facke ide z posla domom i misli si kak bum si kresnul jenega rosnoga gemišteka. Dojde domom sav sretan i on si misli cijelo vreme to. Dodje mu Bara i veli mu buš Facke prosim te kaj bi morti denul veš prat. A on veli je sad bum denul gemišt prat same da si veša popijem.
  • Nino Bule
    11.4k
    Ja bi ako bude prilike dao svakako debi zlatanu koscevicu, i to bas u ovoj formaciji s dva napadaca da bude ispred petka u kuletovoj ulozi.
  • Banana 2
    398
    I ja, ali za to prvo treba uopće sjesti na klupu. Meni se čini da je Košćević na pola otpisan. Tutnut će ga na ljeto na neku posudbu i to je to.

    Možda dobije šansu ako Rijeka najednom krene kiksat i naglo praktički riješimo prvenstvo.
  • Jurki
    8.5k
    ti si zgleda neki opasan i zajeban insajder kad sve znas?
    Znas da se bu roster ekipe slagal od otpisanih igraca tj unutarnjih rezervi, da se bu dovela neka propala gerijatrija, znas da se bu jedan od boljih juniora otpisal.
    Kakve si nam ti informacije podijelil jebote te informacije ni Maric nema.
  • Banana 2
    398
    Pa Košćević je jedini od boljih i perspektivnih juniora koji nije završio na posudbi, a nije dobio ni priliku sa prvom ekipom. Tu je još jedino Majić, ali on je mlađi pa je razumljivo.

    Valjda iz toga možemo izvlačiti zaključke. Uostalom, Marić je sam rekao da su najbolje juniore zimus poslali na posudbe. Mislim da će Košćevića poslati na ljeto pa ako se probije - probije se. Međutim, dojam nije da najbolje kotira.

    Volio bih da sam u krivu jer ljudi ovdje znaju da osobno gotivim Košćevića i zagovarao sam još zimus da mu se da prilika u sustavu sa 2 napadača, to jest upravo u hibridnom sustavu relativno nalik ovome koji igramo danas. Samo mi je naivno očekivati da će dečko koji nije dobio priliku u kupu, nije poslan na posudbu, nije redovno na klupi u HNL-u poput Vrbe, a nije bio zadržan sa ekipom ni na zimskim pripremama sada u finišu sezone najednom dobiti priliku u HNL-u.

    Razumijem da sam ja ovdje Pedro jer nemam tendenciju ići ljudima niz dlaku, ali nema potrebe da budemo zajedljivi.
  • Mali dioničar
    14k
    Dodje mu Bara i veli mu buš Facke prosim te kaj bi morti denul veš prat.Noel

    Tolko sam u temi da sam pomislio na Andyja.
  • Jurki
    8.5k
    Razumijem da sam ja ovdje Pedro jer nemam tendenciju ići ljudima niz dlaku, ali nema potrebe da budemo zajedljivi.Banana 2

    Ni ne treba ici nikome niz dlaku. Ali je stvar u tome da si nakon jedne jedine presice zakljucil koji igraci ostaju, kakvi ce se igraci u buducnosti dovesti te ko je otpisani.
    Srackas lagano po Maricu da je lose odrađena presica, da nist nije iskomuniciral, da nije rekel na koje se igrace racuna ili ne racuna, da je u krivo vrijeme odrađena ta presica.

    Ok jasno da se prokomentira presica i to je normalno, ali ici secirati u najsitnije detalje je bezveze. Covjek je nogometni djelatnik.. mislis da njega jebe u zivotu neka izrecena forma? Pa nije politicar kojem se treba gledati svaki zarez.
    Uostalom njegov rad bude ocjenila sljedeca sezona..
    i da sretan rođendan nasem sportskom direktoru.
  • deda
    27.7k
    S obzirom da Koščević ima još ugovor 2 godine sigurno će na posudbu, a očigledno nije ocijenjen u top 2 igrača te generacije u ovom trenutku. I ja bih se složio s tim.
  • Banana 2
    398
    Ni ne treba ici nikome niz dlaku. Ali je stvar u tome da si nakon jedne jedine presice zakljucil koji igraci ostaju, kakvi ce se igraci u buducnosti dovesti te ko je otpisani.Jurki

    Valjda je presica imala svrhu, a osobno sam stekao dojam kakav sam stekao.
  • rioda
    2.2k
    Pogledao sam sad pressicu Marića i dobio odgovore na pitanja koja sam imao čitajući članke o pressici. Stvarmo preporučam svakome da pogleda, isplati se.
  • Pop corn
    5k
    Ključna stvar koju je provukao Marko Maric jest kako sportsku politiku predvode on i predsjednik kluba Velimir Zajec. I sva imena i planove znaju samo oni. I zato sve te špekulacije oko imena i planova će se tek u idućem razdoblju moći uzeti s debelom rezervom jer sve do dogovora i potom potpisa će jedino oni znati potpunu istinu.
  • Zagreb1992
    1.2k


    Hvala Bogu nema više preko ljeta Olivarija i ostalih koji govore izvori bliski Dinamu ...sve odraditi u tajnosti kako i treba ..Palac gore i za Marića ..čini se čovjek dobar i ja bi iskreno ga ostavio na ovoj poziciji
  • Droljo
    4.8k
    Ljudi, ajmo im dati šansu da odrade prijelazni rok i stvore sportsku politiku (koju nismo imali uopće) pa onda srati po svemu. Čovjek na presici kaže što svi mislimo tj. ne kaže ništa konkretno oko pozicija ili imena kako i treba i sad se izvlače zaključci iz ničega. Strašno. Polako, ide na dobro. Znam da nismo navikli pa se sad osjećamo kao u neobranom grožđu ali ovo nam je novo normalno i dobro normalno.
    Bude to...
  • Bosskovitz
    7.3k
    Nije bilo tu maliciozne namjere, samo me potaknulo da iskomentiram malo širu sliku :D
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.