• Jurki
    8.5k
    Pa onda se pressica organizira po završetku sezone i riješiš se takvih ograničenja.Banana 2

    S obzirom da je nedavno preuzel tu funkciju mi je normalno da je kao novi sd imal presicu. I da kaze kaj ima za reci. Bez obzira na trenutak u kojem se sezona nalazi.
    A i kolko je bilo iskomunicirano jucer, da je rijec na sastanku io bilo o sportskoj politici kluba.
    Ne valja kad se presica napravi i kaze nesto, a nije valjalo ni do sad kad su ljudi u klubu bili zakopcani do vrata i morali smo citati pizdarije Lesija i Droljivarija.
    Eh taj se nije rodio, ko bi nama ugodio.
  • Banana 2
    398
    Ne, ja mislim da je tajming odabran s razlogom. Ovako nisu puno rekli i mogli su se pošteno ograditi od konkretnih planova.

    Sve smrdi na nekakav konzervativni pristup remontu i gledanje dobrog dijela ovih alibi igrača iz rostera i sljedeće sezone. Pritom se novac koji imamo misli spiskati uglavnom na olinjale strance umjesto da se investira.

    Pozitivna je stvar što bismo stvarno mogli dobiti Ivanovića jer on spada u kategoriju HNL igrača koji su nam dostupni. Nije još eksplodirao i Mišković nema temelja da za njega traži abnormalnu cifru ovo ljeto.
  • Gražvydas Mikulėnas
    11.5k
    koje je tvoje mišljenje o Ivanoviću ?
  • Paggini
    6.1k
    Joj kad bi bar bio neki mladi napadac u HNLu koji ne zabija golove....
  • Jos-Optimus
    207
    Stari moj, eseje si napisao o tome kako nisi zadovoljan s press konferencijom i davanjem prilike Hoxhi (iako to nije rekao, dapače, ja sam iščitao poruku da to ne mogu i nisu pojačanja i čim nije potvrdio da ih zadržavamo također nešto govori), ali onda opet napomeneš kako treba kupiti rezervu Rijeke. Bogu hvala pa je Marić SD
  • scooniepenn
    1.8k
    Ja sam recimo poprilično uvjeren da je jednom Zlatanu Koščeviću plafon viši od onog Franje Ivanovića i bez obzira što nisu isti tipovi igrača radije bih njega imao u rotaciji sljedeće sezone (uz neku dvojnu registraciju) nego dovodio famoznog Ivanovića.
  • Droljo
    4.8k

    Brijem da dosta dobro napada prostor iako sam ja laik naspram kolege...
  • rioda
    2.2k
    Banana 2 je Ivanović
  • Droljo
    4.8k
    Niš dok kolega facke to ne izscautera
  • Crusades1986
    9.6k
    Konačno se demistificirala i teza o "štednji" i smanjivanju ugovora. Marić je jasno i glasno rekao da se to ne odnosi na najbolje i najplaćenije igrače, dapače oni zaslužuju i veće ugovore.

    Taj dio se odnosi na igrače koji nisu u prvom planu (znači igači od 20. u kadru pa na dalje) i to bi trebali bit igrači iz nogometne škole.
  • Banana 2
    398
    Inače, potencijalni freudian slip kod izjave da ne misli komentirati tuđe igrače kada s njihovim klubovima možemo igrati za 3 dana. Nadam se da gledaju Zeleniku, a ne Šegu ili tako nekog.
  • Krizy
    35.5k
    freudian slipBanana 2

    A jesi naporan sa stalnim pametovanjem života ti draga
  • Sajla
    3.3k
    Ja iz ovoga uopće ne iščitavam veliki remont. Naprotiv, dojma sam da računaju na Hoxhu u sljedećoj sezoni.Banana 2

    od Hoxhe teško mogu napraviti boljeg igrača nego što jest, ali kratkoročno i njemu i svim ostalim igračima koji se možda brinu za svoju poziciju u ekipi sljedeće sezone može samo pomoći da pred ključnih zadnjih par utakmica pomisle da imaju budućnost u dinamu. taman i ako to nije sasvim iskreno (kao što je Marić i sam rekao u odgovoru na pitanje o posuđenim igračima), korisno je. sigurno puno bolje nego poručiti igračima da su otpisani. ok, netko bi se možda baš zbog toga zainatio i radio još jače, ali generalno je bolja poruka igračima da nitko nije prekrižen i da imaju šansu dokazati se.
    to što nas puno na forumu misli da npr. Hoxha nije igrač za dinamo ne znači da mu to sad i u klubu trebaju reći, makar i oni tako i mislili. za mjesec dana se igra zadnja utakmica sezone, vidjet ćemo što će se nakon toga događati. do tada svi koji su u krugu prve momčadi moraju biti maksimalno spremni pomoći u osvajanju titula.
  • Gražvydas Mikulėnas
    11.5k
    freudian slip

    prevedi molim te
  • Dudu9
    426
    Pa normalno da neće bit remonta momčadi, to što bi neki potjerali 10 igrača samo tako, jbga svi igrači imaju ugovore koji su skupi, tako da teško se riješiti igrača koji ne igraju, a dobre ugovore imaju, dinamo će i ovog transfer roka malo potrošit i pokušati pokrpati rupe
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.