• Eduardo
    17.3k
    U subotu, u sklopu 32. kola HNL-a, dok se utrka za naslov približava svom uzbudljivom kraju sav naš fokus usmjeren je nekadašnji glavni grad Hrvatske. Dinamo putuje u goste Varaždinu, noseći sa sobom još uvijek svježe uspomene na teško izboren remi u posljednjim sekundama utakmice u prvom prvenstvenom susretu igranom u baroknom gradu.

    Dinamo u ovaj susret ulazi kao drugoplasirana momčad prvenstva sa 69 bodova, dva manje od vodeće Rijeke dok je s druge strane, Varaždin, šesta momčad prvenstva s 36 bodova. Svjesni su naši igrači da je pobjeda imperativ jer ih do kraja prvenstva dijeli samo pet utakmica, te da će sedmi naslov prvaka zaredom i dalje biti dohvatljiv ako nastave s izvanrednim nizom od sedam pobjeda u nizu. Bez obzira na to što momčad Sergeja Jakirovića u posljednje vrijeme niže jako dobre predstave, pred sobom ima izazov koji ne smije podcijeniti.

    Dobra vijest za nas je povratak Ronaëla Pierre-Gabriela u kadar za ovu važnu utakmicu, a u momčad se nakon odslužene kazne vraća se i Mauro Perković, dok novih izostanaka zbog kartona nema.

    Međutim, Marko Rog propustit će susret radi predostrožnosti dok su Arijan Ademi, Mahir Emreli, Sandro Kulenović, Josip Mišić, Stefan Ristovski, Gabriel Vidović i Moreno Živković igrači koji imaju dva žuta kartona i nalaze se u opasnosti od propuštanja nadolazećeg derbija na Rujevici.

    U redovima Varaždina, Mario Marina i Michele Šego propuštaju utakmicu zbog akumuliranih kartona.

    Dosadašnji dvoboji ovih rivala u HNL-u svjedoče o dominaciji Dinama, s 11 pobjeda naspram jedne pobjede Varaždina, uz tri neriješena susreta. Gol razlika od 32-10 u korist modrih dodatno potvrđuje njihovu nadmoć.

    U tekućoj sezoni prva utakmica igrana u Varaždinu završila je 1:1 dok je Dinamo s 1:0 i 2:1 dobio oba susreta igrana na maksimirskom travnjaku.
    1. Kakav rezultat očekujete? (142 votes)
        Pobjeda Dinama
        97%
        Neriješeno
          1%
        Pobjeda Varaždin
          1%
    2. Idete li na utakmicu? (142 votes)
        Da
        54%
        Ne
        46%
  • dinamozivivjecno
    1.5k
    nazalost prvi put me nakon dosta vremena nece biti na tekmi, ali nadam se da cu imati priliku za otici bar na jednu od dva gostovanja u Rijeci/Koprivnici
  • Neki tip
    19.1k
    U uredu, pod pritiskom kojekakvih rokova, uz kišu vani, došao ovdje samo nakratko oči odmoriti.. i odmah mi svane scena..

    Za svega par dana - 18 stupnjeva, sunce, lijep grad i star, ali pravi nogometni stadion, pun ljudi u plavom (ok, i crnom), gromko navijanje nas s juga i svih onih koji će na istok, pobjeda, slavlje, radostan povratak kući..

    Duševna hrana. :love:
  • Kile
    11
    Pozdrav ljudi
    Trazim jedno mjesto za Varazdin ako netko ima iz ZG
  • Nemrem igra Dinamo
    425
    Kad će ta subota i nova stanica u našem voznom redu... Nemrem dočekati da krenem put Baroknog grada s malim, da opet zajedno uživamo u plavoj rapsodiji na terenu i lavini na tribinama :love:

    U mislima je našim samo pobjeda
    Ajde hrabro naprijed, nema uzmaka
    Zajedno smo jači i ne sumnjajte
    Bodrimo vas sve do nove pobjede!
  • NitkoBitan
    11.9k
    "...navijacki dan koji ce se pamtiti!"

    Svi u Varazdin bez kalkuliranja, sa kartom il bez :cool:
  • Crni86
    1.1k
    Kakvih 11 ocekujemo za vikend? Ak je rpg spreman, ocekujem ga od prve minute. Isto tako nadam se odmoru za Misica jer je zglob stvarno grdo izgledao. Zutih se moraju cuvati misic, rile, kulen, ademi, vidivic i zivkovic.

    Ocekujem iducih 11: Neva- Max,Ktc,Perkovic - Kaneko,Sucic,Ademi/Bulat,Bati,RPG- Petko,Kulen
  • Mr Anderson
    5.3k
    Što je sa Špikićem, jeli se oporavio?
  • Teofil Kateran
    836
    Mislim da Jakir neće odmarat Mišića ako je spreman tako da očekujem:

    Nevistić - Perković, KTC, Max - Vidović, Sučić, Mišić, Kaneko - Baturina - Petković, Kulenović

    Iako sam mišljenja da bi mogao protiv Varaždina ponovno možda i Brodić uz Petka od prve. Kaneko bi mogao od prve krenut ako se Špikić ozlijedio, a mislim da bi čak Rile mogao ostati na klupi zbog dva žuta pa da će startati RPG ako je na 100%. Volio bih i da se Mišić odmori jer bi bilo riskantno gurat, a mislim da Ademi ili Bulat mogu to pošteno odradit uz Sučića.
  • Marley
    788
    Malo me frka ovih silnih zutih kartona :roll:
  • mlinchica
    1k
    Ovo je zadnji trenutak da odmori Mišića. Ako ozljeda nije komplicirana, svejedno ga mora odmoriti. On ovako poluozlijeđen neće izdržati ovaj tempo, a sada nam najviše treba. Riba ga cijelu sezonu bez predaha, sad još i ova ozljeda. Nek stavi bilo koga unutra umjesto njega, nek mijenja na poluvremenu, s nekim će ubost. Varaždin je to.
    Brodić se vraća “doma”, valjda je i to nekakav dodatni motiv ako mu uopće treba, sačuvat sve kartona i bit će to dobro.
    A onda kaj bude - Rijeka, Osijek, Rijeka,.. :strong:
  • Nemrem igra Dinamo
    425
    Osobno bi volio da odmori Miška, ne toliko zbog žutih, koliko zbog ozljede, a i Brodić bi mogao umjesto Kuleta krenuti. Vidovića bi isto mogao paziti i dati priliku Ogiwari, da ga čuva za Rijeku, sada kad je ulovio formu i dobro igra. RPG svakako, ako je spreman...
    Ali opet, nema mjesta kalkuliranju, moramo se baciti na glavu i riješiti sve do kraja šampionski :strong:
    Očekujem sličnu tekmu kao i na Maxu, znači agresivno i okomito od prve minute, s tom razlikom da iskoristimo svoje šanse, a ne da opet bude onakvih promašaja :grin:
  • Dinamosaur
    945
    Neva
    Max- KTC-Perkovic
    Rpg - Sucic- Vidovic
    Misic/Ademi- Baturina
    Petko
    Brodic

    Ova postava moze i protiv jacih ekipa od HNLa. Ocekujem barem 2 razlike, nadam se i vise
    Ps.posto se ne vidi kak sam stavio; mislim da ce Jakir ostat u 352, desna strana beton, ubijamo okolo
  • Ivan0302
    187
    Ako netko ide iz Hercegovine u Varaždin, a ima mjesta,
    treba mi prijevoz, neka mi se javi u privatno.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.