• db-izbjeglica
    12.7k
    Ja ne vidim smisao vođenja perišića kao igrača na euro. Ako treba ići zbog atmosfere, pojave, iskustva, savjeta...to se može izorganizirati.

    Međutim, on nije i neće biti u optimalnoj formi do početka eura. Na euru nikog neće biti briga i ulazit će mu punom snagom, nije to HNL gdje ga nitko ne želi faulirati.
  • Mali Zeus
    9.4k
    Do Eura ima malo manje od 2 mjeseca, podići će formu do tada. To da li mu netko ulazi u duele ili ne nema veze. To je igrač kojeg vodiš na Euro i to ne zbog atmosfere. Možda neće biti prva postava, ali svakako nam treba, dapače.
  • striko
    1.1k
    Naravno da nema smisla. Mislim da na Euru neće odigrati ni minute.
  • Mali Zeus
    9.4k
    Naravno da nema smisla. Mislim da na Euru neće odigrati ni minute.striko

    Slažem se, brijem da će samo dodavati ručnike i navijati.

    :roll:
  • rioda
    2.2k
    Nisam ni ja baš optimist za njegov nastup na Euru. Ja ne znam je li on do sad imao ijedan duel u ovih par utakmica koje je igrao. Što zbog toga što ih izbjegava, što zbog respekta protivničkih igrača, a i fizički je totalno nespreman. Istina, ima još vremena do Eura, ali nisam siguran da on može tamo nešto doprinijeti
  • Efes Pilsen
    6.8k
    To ionako nece biti racionalna odluka, a s obzirom da na prvenstvo ide 26 igraca bit ce sigurno 3 lijeva krila. Ivanusec starter, Perisic ovisno o pripremama, ali mislim da ga ceka Orsiceva minutaza i ako se tu polomi ceka Pjaca s plesnim koljenima.
    Od pozicije u kojoj Orsic nije mogao do minutaze do ovakvog izbora..
    Da RPG nije presao desno u derbiju Ristovski bi ga pustio negdje kao sto ga je do tada pustao. Ne znam jel ima ijedan pretrpljen prekrsaj u ovo minuta sto je nakupio? Nisam toliko pozorno pratio. U tom dijelu se slazem s db-om, niko u HNLu ne zeli biti onaj koji je zavrsio karijeru nogometnoj ikoni.
  • Jaro
    5.4k
    nema ni faul ni duel...
  • Droljo
    4.8k
    Lako se on spremi za mjesec dana, kamoli dva. Radi se o Perišiću koji je tenk, raketa! Za fizičku spremu nema bojazni, jedino koljeno da izdrži i neam pojma kakav je u glavi nakon toga svega.
  • Nino Bule
    11.3k
    Ja bi perisica na lijevog beka gurnuo, bolje rjesenje nemamo
  • Droljo
    4.8k
    Sosa, Gvardiol?
  • Mali Zeus
    9.4k
    a i fizički je totalno nespremanrioda

    Ne bih uopće rekao da je totalno nespreman, možda nije na 100 posto jer se nedavno vratio, al da je totalno nespreman nije.
  • rioda
    2.2k
    Nespremnost se mogla vidjeti i u ovo malo HNL minuta, a mi pričamo o Euru gdje nas čekaju utakmice protiv Španjolske i Italije.

    Da se razumijemo, nemam ništa protiv da ide na Euro, ako je toliko bitan za atmosferu i sve ostalo oko ekipe. Samo sumnjam da igrački može puno doprinijeti u ovoj situaciji. Da je Euro za 3-4 mjeseca, bio bih optimističan po tom pitanju.
  • Nino Bule
    11.3k


    Gvardiol klasicnog lijevog beka ne moze igrat, ima vrlo specificnu ulogu kod guardiole i bezveze bi ga trosili na beku u reprezentaciji, sosa je u kriminalnoj formi.
  • Navijač Dinama
    7.3k
    Vida će milion posto ić, pa taman ni minute ne odigrao, kao i Henderson što će ga Southgate povest. Čisto radi atmosfere i svoga iskustva.

    Ovaj popis koji je kolega @flexXy napravio to mi je baš najrealnije, čak Kotarski možda prije Ivušića, al govorimo o drugome golmanu, pa i ne igra toliku ulogu.

    Za postavu bi volio nekakav 352(532)

    Livi
    Erlić-šutalo-gvardiol
    Modrić-Kovačić
    Juranović-Majer-Ivanušec/Pjaca
    Kramarić-Petković

    Al će vjerovatno biti standardni 4-3-3 i umjesto Majera Brozović, a na lijevome krilu Perišić.
  • Marley
    788
    Vida ce ici garant, ali nema veze, nek ide. Samo neka ni slucajno ne bude nista vise od zadnje opcije, bas ono u nuzdi. Ma jasno je sad i Dalicu (napokon), da Vida jednostavno ne smije biti ispred bilo koga od mladjih koje imamo. I vjerojatno se ceka da se on sam oprosti, sto bi i bilo fer.

    Izmedju Pongracica i Calete Cara, prednost dajem svakako Pongracicu, pogotovo na temelju vidjenog na onom turniru.

    Mrvicu me brinu Sutalo i Erlic, nadam se da ce do Eura biti kakvi ustvari i jesu.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.