• Shane
    173
    Kružni tok, ovaj izgleda kao Lukša u mladim danima.
  • Navijač Dinama
    8k
    mislim da i Petkovic ima i manje odigranih utakmica od Miereza, cirka tri- četir, što mu daje još više na značaju, pogotov nama.
  • San Lorenzo
    13.5k
    Petnaestak dana nakon odlaska Lukše Jakobušića iz Hajduka, navodno je poznat i njegov nasljednik. Kako Dalmatinski portal neslužbeno doznaje, novi predsjednik Hajduka trebao bi biti Ivan Bilić, ekonomist i financijski savjetnikKeyser Soze

    Znači nakon Lukše im treba financijski savjetnik. :chin:
  • NitkoBitan
    14.2k
    Lud covik koji se uklapa u ludilo dolje.

    Novi (vjerojatni) predsjednik Hajduka.
  • Mr Anderson
    6.3k
    Znam ga, radio sam nekad s njim.
  • NitkoBitan
    14.2k
    I? Jel kapacitet za vodit Hajduk?
  • Mr Anderson
    6.3k

    Pa teško je reći, prošlo je više od 10 godina, po meni nije. Nije isto voditi takav klub oko kojeg je uvijek ludilo ili tim od 10 ljudi. Vjerojatno je neka dubioza u financijama ako uzimaju za predsjednika čovjeka iz tog područja.
  • blackbully
    4.5k
    Jebe se Lukši :rofl:

    Screenshot-20240423-200806-edit-95561099125628.jpg
  • NitkoBitan
    14.2k
    Novi predsjednik Hajduka.

    "Ipak i dalje svaki ponedjeljak bih nakon iscrpljujućeg vikenda vezao kravatu i uredno radio svoj posao. Bio je to pravi "dvostruki život" povezan jedino mojim prepričavanjima vikend dogodovština kolegama kojima sam bio jako zabavan i "poseban". Imao sam svoju publiku i repertoar. Preuveličavao sam priče, činio ih zanimljivijima i tako postao jako popularan. Unatoč svemu tome osjećao sam se prazan. Niti buka stadiona, a niti sva tapšanja po ramenu nisu mogla zatomiti moje vapaje za istinskim ispunjenjem.

    Godinama me Kristijan nagovarao da pođem s njim u crkvu, a da će on zauzvrat poći na utakmicu sa mnom. Godinama bi se ja samo nasmijao, odgurnuo ga riječima, ili rukom. Smatrao sam se katolikom, a on je bio tek neki "sektaš". Pred Božić, bili su to moji posljednji dani u uredu u Zagrebu, jer posao me vodio u Ljubljanu, Kristijan me je još jednom upitao "Hoćeš li doći u subotu u crkvu?" Bio sam pijan i alkohola i zadovoljstva što idem na novu radnu poziciju, pa sam pristao.

    U subotu me Kristijan dočekao na pragu svoga doma u papučama i umjesto u crkvu uveo u stan gdje se okupljao njihov molitveni tim. Bio sam ljut i razočaran, no on me posjeo između sebe i naše kolegice koja se obratila koji mjesec ranije. Bijes me prolazio dok sam slušao njihovu pjesmu, molitve, smijeh. Narednih dana doživio sam napade od Zloga, ali i izbavljenje od Boga. Povjerovao sam u Isusa i doista sve čemu sam se nekada rugao sada mi je postalo dragocjeno. Život mi se sasvim promjenio, osjećaj punine, radosti i to da sam voljen od Oca ispunja me svakim danom sve više. Isprazne zabave i priče to nisu mogli.

    Nogomet? Za mene su sada najnormalniji navijači oni koji pogledaju utakmicu na TV-u i na koje ishod ne utječe toliko, već mogu u dobrom raspoloženju provesti ostatak večeri. Takvih zapravo i nije malo, ali takve nitko ne zove navijačima. Ako već netko ima potrebu za navijanjem i slavljem, neka bogove nogometa zamijeni Stvoriteljem, jer pismo ne kaže bez veze: "Hvalit ću te svim srcem svojim, pred bogovima pjevat ću ti hvale" (Psalam 138:1)."
  • Joza
    388
    Bel nam sudi protiv varaždina
    Kolaric lokomotiva rijeka
  • Mr Anderson
    6.3k
    Riječani unaprijed kmeče na izbor sudaca.
  • DrawTube
    3.8k
    preventivno kmečanje. Vidi se da više vjeruju u našu titulu nego njihovu pa se već uzima alibi i opravdanje za neuspjeh

    Ništa manji kmečavci od šarana ili tovara.

    Jedva čekam kad strani sudac odsudi derbi koliko će se kriviti suci
  • SjevernaStrana
    1.4k
    Nije im smetao Kolarić prije tri tjedna kad nije prekinuo igru nakon Radeljićevog nokauta Smakaja pa su dali gol i prošli u finale kupa?
  • Zagreb1992
    1.5k
    Ček ne kužim ..pa ovo je derbi ..kaj nisu za derbi strani suci ?
  • Jurki
    10.2k
    Vjerojatno je neka dubioza u financijama ako uzimaju za predsjednika čovjeka iz tog područjaMr Anderson

    Ako je ovo upola tocno a vjerojatno je.. onda bu uskoro u Splitu omiljena disciplina trcanje po rivi bez prepona. :rofl:
    Divota.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.