• Kujtim Shalla
    2.1k
    Pjaca je dobar u rijeci i neka tako i ostane. Nema ne treba ,sto zbog ozljeda sto zbog toga kad god je bila kombinacija Dinamo i neki drugi klub on bi birao te druge , Anderlecht,bolognje i koga sve,klubove za koje je Dinamo insitucija. Ocekujem elsploziju stojkovica kojeg mnogo nisu uspjeli ni upoznati. Mali ce da melje sve ko Pjaca sto je u Dinamu. A radije bi selahija da im uzmemo i imamo super modernu sesticu koja nam fali
  • Droljo
    4.8k
    Ak je zdrav (a to se lako provjeri) apsolutno ga dovesti odmah. Možda u ugovor ugraditi da većina plaće bude po nastupima a manji dio fiksni (ako bi uopće pristao na tako nešto).
  • db-izbjeglica
    12.7k
    ako pjaca izgura cijelu sezonu bez ozbiljne ozljede...može se reći da vjerojatnost ponavljanja teške ozlljede više nije toliko velika, ona uvijek postoji i s tim moraš živjeti kad kupuješ igrača.

    ako se može realizirati, ja bi reagirao.
    mislim, trenutno imamo hoxu u kadru, pjaca na 50% je osjetno bolji igrač.
  • Jos-Optimus
    206
    Mene isto svrbi to što sigurno nije htio doći barem 2 puta, drag je dečko, ali ja stvarno mislim da je Stojković nešto posebno. Opet, klasa je klasa i to je naš Dinamovac. Ipak, potpisujem ovo za Selahija
  • Nogo
    1.3k
    Ne želim previše komentirati članak za Pjacu ali imam info da kruži priča po Rijeci da Pjaca ima u ugovoru stavku da ako ga Dinamo želi da je cijena 300 tisuća eura, a za svaki drugi klub 5 miliona. Naravno ovo za 5 je suludo i išao bi i za manje ali evo.
    Ako je netko bolje upoznat s situacijom i onom stavkom od milion i pol što piše, neka napiše.
  • Banana 2
    397
    Sve da ga i dovedemo trebamo onda uz njega još jedno lijevo krilo. Bilo bi naivno kroz cijelu sezonu računati na njega samoga, a osobno ni ne vjerujem da je dobar onoliko koliko ga mediji hvale.

    Stojković treba biti rotacija Baturini. Ne treba ga forsirati nakon ozljede, a nije ni igrač za krilo. Ako dovdemo ozbiljnog beka onda Stojković može sa krila ulaziti na osmicu i desetku u posjedu.
  • Banana 2
    397
    mislim, trenutno imamo hoxu u kadru, pjaca na 50% je osjetno bolji igrač.db-izbjeglica

    Da smo dovodili krilo na rulet, doveli bi bolje krilo od Hoxhe. To što je Pjaca bolji od njega nije nikakvo mjerilo.
  • Ludovic IX
    5.2k
    A nist, zbog prijateljskih odnosa i hoxhu i tih 300k za pjacu.
  • hardek
    1.4k
    Onaj analitičar iz Rijeke je rekao na Tribina podcastu da je za Špikića postojao interes iz nekog kluba iz Serie A ali da je Dinamo odbio ponudu. U svakom slučaju dobro je znati da postoje zainteresirani klubovi i vjerujem(nadam se) da se možda ta prodaja odgodila do ljeta. Tim više što je Špikić u zadnje vrijeme u boljoj formi nego na jesen pa mu se možda i digne cijena malo.
  • Noel
    4k
    Pjaca je klasa. I sa ne savršenom kilažom i sa smanjenom eksplozivnošću i sa problemima sa ozljedama za HNL je klasa. Meni je više upitno gdje sa njim ako bi nastavili i u sljedećoj sezoni igrat sa 2 napadača.
  • Mr Anderson
    5.3k
    Pa Pjaca može bez problema igrat špicu u 3-5-2.
  • Zagi
    4.9k
    Rolu Petka ili Kuleta?
  • Izet Hajrović
    832
    i to, a i vjerojatno će sustav varirati, 3-4-2-1, 3-4-1-2, 3-5-2...imat ćemo dosta krila, dosta desetki, dosta špica tako da će to biti slatke brige za trenera i muka za protivnike.
  • Crni86
    1.1k
    https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/nisu-modric-i-pjaca-jedini-koga-bi-sve-dinamo-mogao-vratiti-u-maksimir-i-hnl/128773

    “Ovo, naravno, nije službena Dinamova lista pojačanja niti o svima njima u Maksimiru razmišljaju, iako su neki, pouzdano znamo, aktualna tema.” Malo su novinari poceli ne rsdit frku paniku nego priznat kada su nesto nagadanja.

    Jako lijep popis igraca. Iskreno sa popisa bi mozda volio vidjet Lovrena nazad, Sunjica, Pjacu i Belju

    Poslozit to u nekih 352, Neva- Max,Lovren,Perkovic- Rpg, Sucic/rog, Sunjic/misic, Bati, Pjaca- Petko, DDB/kule
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.