• NitkoBitan
    11.8k
    Kolko je bilo sluzbeno gledatelja?

    Inace sjever je navijacka tribina, pa nemres stat uzduz tribine ispod krova da zeznes izgled kopa. Pa ispostuj barem malo, kapuljaca na glavu i bok.
  • Ivan0302
    187
    Znači nakon 30 kola ove i 30 kola prošle sezone, Dinamo ove sezone ima jedan bod više za razliku od prošle godine, to jest 66.
    Prošle godine nakon 30 kola imali smo gol razliku +39, a ove +32.
    I na kraju, što je glavna razlika, prošle godine nakon 30 kola bili smo prvi s razlikom od +6 bodova od Hajduka.
  • miro
    3.1k
    Ja sam danas skoro svjedočio fizičkom napadu klipana od 18-19 godina na dedu od 7 banki. Znači s leđa, bez objašnjenj mu uzima i gasi mobitel i dere se na njega. Ovaj pojma nema da ne smije snimat, pa jebemu mater jel tako teško s dvije rečenice čovjeku objasnit o čemu se radi. Ja vam garantiram da će ovakvim nastupom kad-tad doć do gadnog incidenta. Ti klinci se unose u lice drugoj mlađariji, ženama i dedama. NIKAD nisam vidio da se usude ekipi od 40ak godina tako prijetiti. Dajte ih malo podučite bontonu, ispadaju ko zadnje seljačine s takvim pristupom.
  • Jurki
    8.4k
    vec je bilo rijeci o tome.. mi tu negdje ko lani (dosta losije nego inace zato se otvaral šampanjac kad je Čačke dobil otkaz) tovari standardni.. al si dobil iznadprosjecnu Rijeku.
  • Marley
    780
    uzas :scream:
    Ali ne kuzim, ne smije se snimati na stadionu? Evo ni ja pojma nemam.
  • Captain America
    13.3k
    ne smije se snimati na stadionuMarley

    Na sjeveru ne.
  • Riot
    1.7k
    ne smije se snimati na stadionu? Evo ni ja pojma nemam.Marley

    Bilo bi cudno da znas a ne ides na utakmice
  • don
    1.3k
    balavurdija glupa, jel rekao netko sta tom klincu ili?
  • miro
    3.1k
    Ne, klinac se zaletio negdje odozgora do dede, odradio to i nestao
  • Efes Pilsen
    6.8k
    Bernauer iz kola u kolo pokazuje kakav harakiri je Jakirovic napravio ignorirajuci ga.. Zajebat ce nesto, hoce, a tko ne grijesi? Lik ubacuje takve lopte da bi ja htio da ga probamo za izvodaca prekida.
    KTCu se dogodila greska nakon ohoho i nije nas kostala nista. Ja sam siguran da ce on sam sebe zbog ovog posteno izribat i izac u sljedecu jos jaci.
    Nadam se da ce Jakirovic pametnije s zamjenama jer ovo postaje zabrinjavajuce, ovakvu utakmicu dovest u pitanje je umjetnost.
    A sad Loksa..
  • Marley
    780
    pa da, draze mi je da ovako saznam, nego kao ovaj stariji gospodin na stadionu :meh:
  • Nino Bule
    11.3k
    Uglavnom se normalno ljudima objasni za snimanja i slikanja, pogotovo starijim osobama, na takvog ste naletili danas ne treba od toga radit vecu pricu nego sto je.
  • Kepec
    4.4k
    Ove neiskorištene šanse i kriva dodavanja u veznom redu će nas koštati protiv Rijeke. Lako protiv Varaždina koji jadan ništa ne može, ali na Rujevici će se morati puno bolje posložiti u glavama kaj se tiče tih stvari.
  • Sixthway
    254
    Krenimo od toga da netko tim klincima daje takve zadatke I dozovoljava im takvo ponašanje i to je nedopustivo. Nitko mlađi od 30 godina nebi smio glumit kauboje po tribini kao da je navijačka scena počela s njima.Ima starih boysa koji dođu malo navijaju, spiju pivu , porazgovaraju s ekipom ,pozdrave se i idu kući i onda se neki debos mali zaleti na njega i sere mu.Moji stariji 40+ samo čekaju da im jedan takav doleti.Ajd da netko ima 20 -30 godina pa da mu opsuješ i neznam kaj al da ti tamo fizički nasrćeš na stare ljude il žene il kaj već. I većina ljudi nezna za ta pravila snimanja, imajte razumijevanja. Mislim da stariji trebaju malo podići autoritet , super smo, ovo je jaka godina ali neke stvari neidu u dobrom smjeru , za bolje sutra nesmijemo ignorirati probleme.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.