• AC1593
    491
    Potrebno nas je što više, samo nek se rađaju novi dinamovci. ;)
  • Marley
    778
    Kad smo kod teme uskladjivanja obiteljskog zivota i nogometa...
    Pitam ja muza, na koliko utakmica mjesecno bi mu bilo OK da idem. On sokirano, MJESECNO??? Dobro da nisi rekla tjedno!

    On to ne moze shvatiti, jer vikend bi trebalo biti obiteljsko vrijeme za druzenje itd.

    Tako da, kod mene je suprotno, obicno zene prigovaraju haha.
  • NKDZ86
    206
    Haha eto ima i toga da muž prigovora ženi kaj ide na tekme
  • Nino Bule
    11.3k
    Reci muzu p..ki da lijepo ide s tobom i klincima na maksimir na obiteljsko druzenje, zoloski, park, utakmica, i vise nego dovoljno "obiteljske zanimacije", vec u srijedu je dobra prilika
  • Neron53
    268

    Moja serucka i nakon 30 godina sto redovno idem a da smo skupa.....:)
    Ali jebiga, ako pretjera u zvocanju onda ranije odem i kasnije se vratim pa se odlazak na tekmu moze produziti i na slijedeci dan, pa i jos koji!!!!
  • Marley
    778
    Po svemu drugome smo normalni muz i zena, osim po nogometu :grin:
    Jutros sam popizdila jer sam mu rekla da je dostavljac bio pljunuti Dominik Kotarski, a on me blijedo gleda i pita, tko??? :lol:
    Nema covjek veze s nogometom i to je to. Ali ima sve ostale kvalitete vise manje tak da eto :rofl:

    Frendovi ga zafrkavaju da nije ni svjestan da ima zenu iz snova :rofl: a on jadan koluta ocima kad ja skacem pred ekranom i sizim jer ne mogu naci stream.
  • NKDZ86
    206
    Uvijek sam se čudio i čudim se muškarcu koji ne prati nogomet, pogotovo ak je iz zagreba i ne gleda dinamo, to mi sumnjivo neš haha
  • Marley
    778
    zamisli, ja ovakav fanatik, i frajer koji je antinogomet. Natjeram ga barem dok igra repka, da glumi da gleda, jer ono to mi je ipak previse :grin:
    A nije iz Zagreba, Dalmos je :lol:
  • NitkoBitan
    11.8k
    Da ti muz nije mozda nastran :rofl:

    Pola Dalmosa koje znam su pederi, al bez zajebancije hahahah.
  • deda
    27.6k
    Bože mili, brdo muškaraca koje ja znam ne prati nogomet. Zato je još ljepše čuti kad pripadnica ljepšeg spola prati. :clap:
  • Marley
    778
    ne samo to, nego su nam i djeca muska, dakle sav teret nogometnog obrazovanja je iskljucivo na meni :sweat:

    S obzirom da su nam svi iz obitelji hajdukovci, samo jedan se zasad izjasnio kao dinamovac.
    Kaze on neki dan mom starom: dida, oprosti, ali ja ti navijam za Dinamo. Ja sam se ipak rodio u Zagrebu. :hearts: :lol:
  • DrawTube
    2.8k
    Ne bih sad nikog prozivao i nazivao pi***m jer je anti nogomet

    Savjetovao bih ti da odete na jednu tekmu cijela obitelj. Nemojte odmah na Sjever jer je moguće da mu se neće na prvu svidjeti.

    Još bolji prijedlog je da ak budete mogli nabaviti karte za Kranjču odete na Zapad jer je bolja atmosfera neg na Zapadu Maxa a opet nije ultras tribina.

    Također možete ukomponirati tekmu u izlet. Za par kola gostujemo u Varaždinu, ak bude lijep dan odete razgledati grad prijepodne , ručak, šetnja pa onda na Istočnu tribinu. Stadion je skroz pristojan i bit će pun. Još ako pobijedimo i cijeli stadion bude navijao, ne postoji osoba koja će ostati ravnodušna
  • Marley
    778
    ma vodila sam ga ja prije 15ak godina na Maksimir na sjever, na par tekmi reprezentacije. Sve ok, otisao radi mene, bilo mu je fora. Ali, nije fakat taj tip. Ne razumije tu euforiju, ne moze shvatiti nabrijanost, meni bude neugodno dok onako sokirano gleda u mene. Tako da sam od toga davno odustala, ne moramo imati sve zajednicke aktivnosti jbg. Jos da mi sjedi kraj mene i tipka po mobitelu :yikes:
  • Mr Anderson
    5.3k
    Ima muških koji ne prate nogomet ni sport općenito. Nemam baš takvih među prijateljima, ali vidim kod sebe u firmi, ima ih dosta koje sport uopće ne zanima. Prije par godina nam je firma između ostalih stvari plaćala i termin za mali nogomet. Nisam mogao skupiti 12 ljudi za termin da dolaze, a znam da sam gledao po internom imeniku, bilo je u Zagrebu preko 100 muških zaposlenika. Poslije su te termine ukinuli i plaćaju nam Multisport kartice.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.