• Tongo Doumbia
    2.2k
    u BIH je nekad imao finalist pravo nastup, danas nema. Mislim da to ne određuje savez/krovna organizacija unutar neke države, ali neka me netko demantira.
  • Infinity
    15.2k
    Btw ako bi netko mogao pojasnit, bio bi trajno zahvalan..Kada finalist kupa ima pravo na Europu preko finala kupa, a kada ne. Da li to ovisi o savezu ili cemu?emilperska

    Nikad. Prije je finalista isao ako je osvajac osigurao mjesto preko lige. Sad toga vise nema, moras osvojiti kup, a ako je osvajac osigurao Europu preko lige onda liga dobija dodatnog putnika.

    UEFA je ta koja na to utjece.
  • emilperska
    3k

    To je za HNL ili generalno za sve saveze?
  • Infinity
    15.2k
    Sve.

    Imao si tamo nekad oko 2010. u Europi Sibenik. Njih je u finalu kupa dobio Hajduk. Nedavno smo mi dobili Istru, pa Istra zbog izmjene u pravilima nije igrala Europu.
  • emilperska
    3k

    Znam znam, igrao je i Milwall Europu..
    Zato i pitam, kad je to stalo i da li je to za sve stalo..
    Tnx
  • Jaro
    5.4k
    Ne kuzim i dalje podcjenjivanje Rijeke od nekij. Igraju pragmaticno i na rezultat. Cak i one tekme di im je rezuktat visio su izgurali "na silu". Svaku tekmu neko novi bude igrac prevage. Ovo s primljenim golovima u 2024.oj je bas zabrinjavajuca statistika sad vec...
    Sve manje protivnike otkljucaju relativno na vrijeme, Lokomotiva im (za razliku nama i tovarima) ove sezone bas lezi i lagano su do sad to apsolvirali...
    Ja se nadam 100% Dinama do kraja i da se na taj nacin rijesi prvenstvo...
  • Ivdzo11
    2.9k
    Ima li gdje snimka sporne situacije s utakmice Istre Rijeka, potencijalni penal?
  • NitkoBitan
    11.9k
    Lagani 4-3-3, al na tribinama... KBC Hajduk Split :lol:

    FB-IMG-1713130533022.jpg
  • bbb medimurje
    2.9k
    Demoni napali Rijecane na zapadu koju su slavili gol, ne sjecam se nikakvog napada na tovare cak i na njihovoj tribini :roll:
  • DrawTube
    2.8k
    S Tovarima zajedno navijaju protiv HNSa
  • Tom Hanks
    2.5k
    Navijali smo i mi kao i ostale grupe i šta sad?
  • DrawTube
    2.8k
    jedno je navijati protiv HNSa a drugo je ulizivati se Torci i na Poljudu zajedno s njima reda radi skandirati HNS Pederi
  • sport
    2.3k
    I Bel se pridružio kalkulantskom suđenju Jovića i Kolarića,pa recimo ne dodjeljuje žuti karton za Radeljića kad je s leđa pokosio igrača Istre,pa je zato Tramezzani požutio.A ti naoko sitni detalji pomažu jer ako nemaš žuti igraš dalje jednako agresivno,a i trebaš više utakmica kako bi uopće akumulirao 3 žuta.
  • Jurki
    8.5k
    Ovaj vikend se na sve tri utakmice vodeceg trojca vidjelo katastrofalno suđenje. Nit se gleda var kod auta nakon kojeg padne gol tj cijela akcija, javne opomene dodjeljene bezveze ili nisu dodjeljene kad su trebale biti. I onda se cudimo zakaj nasi suci ne sude vani kad ljudi ocito ne znaju osnovna pravila nogometne igre. Ne znam kaj da drugo pomislim..ne znaju kad sudit indirekt ili ocite ruke.
    Ne kuzim zkj ih se ne posalje malo na izobrazbu nekam van, a ne da se sramote.
  • Simba
    17
    Ako Rijeka i bude prvak neće biti nezasluženo. A i najpoštenije je da se u međusobnim utakmicama odluči tko odnosi koji naslov. Prošli put smo bili dosta dobri tamo iako smo bili u krizi, al završilo neriješeno. Nekako se nadam i vjerujem da ćemo sad odigrat šampionski jer smo navikli na takve utakmice. Rijeka igra bez pritiska, ali te utakmice sigurno neće moći tako jer ipak je velik ulog. Kako god, bitno da su tovari kleknuli :)
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.