• superhik
    10.2k
    prilagodi način pisanja javnom forumu
  • Jurki
    8.4k

    Nema problema.. malo bum preformuliral svoj post.

    Nece biti priloga "uvazene novinarke" Mojmire Pastorcic jer cijenjena gospodicna narice nad sudbinom njenog ajduka i guta normabele od muke.
    Jedino joj Vargek moze ko njen bivsi poslati poruku sa samo dvije rijeci .. nadmociniji suparnik.
  • Ivdzo11
    2.9k
    Ivan Lučić ipak će odmah obaviti operaciju koljena i neće biti na raspolaganju treneru Juri Ivankoviću za preostale utakmice ove sezone. Dogovor je postignut na razini cijelog kluba, obzirom da Hajduk više nije u utrci za trofeje, nema ni previše smisla Lučića dalje muči s nastupima, bolje da se planirani zahvat obavi što prije, kako bi se što prije oporavio i pripremio za sljedeću sezuonu.

    S obzirom na to da se kapetan Lovre Kalinić još uvijek nije oporavio od ozljede lakta, na gol bi protiv Osijeka trebao stati junior Raul Bezeljak, a na klupu reprezentativac Borna Buljan, koji je zaliječio istegnuće kvadricepsa i već se uključio u trenažni proces.

    Osim Lovre Kalinića i Ivana Lučića, privremeni trener Jure Ivanković neće moći računati ni na Melnjaka, Žapera i Livaju, dok su upitni Zvonimir Šarlija i Filip Uremović.


    Zamislite obranu :lol:

    Bezeljek

    Sigur Prpic Elez Hrgovic
  • Jurki
    8.4k
    Bezeljek

    Sigur Prpic Elez Hrgovic
    Ivdzo11

    Mierez liked this
  • Eduardo
    17.2k
    Ćurka je u zadnjem UPU spominjao nešto: "Znate vi šta ja prolazim sam sa Hajdukom..." i onako, baš je izgledao kao da je lapapa...Jaro

    Uz nastavak... I što prije da to sve završi pa da krenemo u nove radne pobjede na drugim lokacijama i drugim adresama.
  • NitkoBitan
    11.7k
    Uz nastavak... I što prije da to sve završi pa da krenemo u nove radne pobjede na drugim lokacijama i drugim adresama.Eduardo

    :yikes: :grimace:

    Jel ja to dobro shvacam ili veliki Hajdukovac "Curka" napusta brod koji tone?
  • SjevernaStrana
    639
    Otišli i Goran Karoglan i Dragan Blatnjak... u stožeru će ih zamijeniti Goran Milović i Siniša Šegović, oba iz akademije....
  • Iskrenjak
    93

    Ovaj mali je bio rezerva onom ukrajincu koji je sad rezerva u zmijavcima. :lol:
  • Brusa
    656
    Rudeš vodi Slavena 1-0. Latković
  • Ijayi Atiemwen
    334
    Ovaj Slaven se nemože sastat s loptom
  • hardek
    1.4k
    Ne kužim kako je Slaven toliko loš, pa imaju solidnu ekipu.
  • emilperska
    3k
    Pogledajte samo taj narativ i stilove pisanja..
    Titoisti završili u minus 12 mil EUR, ali jugo portali koje neki ovdje hvale (a neki i rade za njih), pola članka posvetili opravdanjima kako tu nije knjižen prihod od malog Vuškovića (makar je dio love sjeo), kako je tu amortizacija koncesije Poljuda koja nije novčana stavka itd.
    Kakvi jebeni amateri, pa zar Hajduk jedini ima amortizaciju. Dinamo je imao 6mil EUR amortizacije igrača (plaćenih ulaznih transfera) i 577k EUR amortizacije imovine. Kakav jebeno huškački članak kako bi se obranio NH.
    Ali zato je sve ovo i slađe.. Uživam u svakom danu njihovog pada, svakoj ostavci predsjednika, svakom koprcanju, svakom izmotavanju, svakom Štimčevom vrijeđanju komunističke udruge, uživat ću i sutra kad ih Zeko školuje na maršalki..
  • emilperska
    3k
    Inače u revidiranom izvještaju ovih dolje, nedostaje prva strana revizorskog izvještaja..
    Konkretno to bi bila strana broj 2. Imaju strane 1 i stranu 3. Tamo se vidi inače da li revizorsko mišljenje ima kakvih ograničenja u vezi samih financijskih pozicija. Ne znam zašto su to izostavili, slučajno ili namjerno..
    https://hajduk.hr/pdf/f-02-godisnji-financijski-izvjestaji-nakon-revizije-za-2023-/511
  • Brusa
    656
    Murić 2 golA za 1-2
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.