• mali M
    3.3k
    To im je Bandić namazal šine sa špekom da bi oni sad nakon toliko godina imali problema! :rofl:

    edit. nisam jedan od onih koji traže zavjeru u svemu i mislim da iskakanje iz šina se i prije događalo, ali da, sad su malo učestalije. Koji je razlog tome neznam, ali sad najozbiljnije kažem, vjerujem da će pojedinici reć Bandić...
  • trender
    168
    Iskočio jer ga je Modrić lovio
  • GZomanid
    572
    Baš sam jutro prolazio tuda i gledam pa mi se čini da su ploče ispod pruge na tom raskršću dosta potonule, možda je podloga loša pa propadaju lagano i pruga se piga. Ili je problem u skretnicama, tko zna.. Dvoja kola su prošla dalje Savskom, a treća skrenula u Vukovarsku.
  • mali M
    3.3k
    a nije Nolifer, to smo već navikli. Pa nije Tomica od jučer tu. Daje svojima, nedaje drugima, gradonačelnih samo nekih, ali eto. Manjina ga izglasala, ostala većina bila dovoljno angažirana da nije mogla pokazati mrvu odgovornosti i izaći na izbore i imamo što imamo. Nije on gradonačelnih svih, on je gradonačelnik onih koji su izašli glasati, ma koliko to malen broj bio.
  • Mali Zeus
    9.3k
    "Gradonačelnik Tomašević cijelo je vrijeme jasno komunicirao da postavljanje zastava različitih manifestacija na gradske jarbole nije vezano uz pravo na prosvjed i slobodu govora.

    Gradonačelnik je više puta naglasio da su organizatori održali svoj javni skup, no da se zastave na gradske jarbole mogu postaviti isključivo za skupove kojima je Grad suorganizator i koje podržava demokratski izabrana gradska vlast te koji su u skladu s važećim gradskim strategijama, što nije slučaj s Hodom za život koji traži zabranu pobačaja", navode iz Grada.


    Jednom rječju drugovi jesu za demokratiju al ne da svatko priča šta hoće.

    Nije vezano za slobodu govora kad nekome odričeš pravo na slobodu govora jer se ne slaže sa stavom izabrane gradske vlasti svih građana Zagreba.

    Ok.

    Brijem da mogu da bi poslali muriju na Hod za život.
  • The Undertaker
    4k
    Pa nije im Grad zabranio javni skup samo neće staviti njihove zastave jer sadašnja gradska vlast ne zastupa te stavove. Meni je to legitimno. Nije sad da im neće odvoziti smeće ili zabraniti vožnju tramvajem.
    Isto tako bi mi bilo legitimno da neka druga vlast ne stavi zastave LGBT povorke.
  • Mali Zeus
    9.3k
    ↪Mali Zeus Pa nije im Grad zabranio javni skup samo neće staviti njihove zastave jer sadašnja gradska vlast ne zastupa te stavove. Meni je to legitimno. Nije sad da im neće odvoziti smeće ili zabraniti vožnju tramvajem.The Undertaker

    Nije samo stvar u ovim zastavama nego činjenica da nastupaju prvenstveno ideološki u mnogim stvarima što nije baš dobro, jer to ne bi trebala biti funkcija gradske vlasti.
  • The Undertaker
    4k
    Oni su dobili glasove na osnovu svog programa i, prvenstveno, zastupaju one koji su za njih glasovali. Govorim, jasno, o ideološkim a ne o komunalnim stvarima. Ne vidim tu razloga za čuđenje. Kad bi, recimo, DP došao na vlast vjerovatno bi podržao Hod a ne LGBT povorku. I to bi isto bilo u redu.
  • Mali Zeus
    9.3k
    ↪Mali Zeus Oni su dobili glasove na osnovu svog programa i, prvenstveno, zastupaju one koji su za njih glasovali.The Undertaker

    Vidiš, čudno. Ja sam mislio da je to gradska vlast svih građana Zagreba. Baš sam bedast.
  • The Undertaker
    4k
    Jest vlast svih građana kad pričamo o komunalijama. Kad pričamo o vrijedonosnim stajalištima nije. Tvoje shvaćanje politike je idealističko i u praksi neostvarivo. Svima je u interesu da nemamo smeće na ulici, nemamo gužve u prometu itd...ali svima nije u interesu npr. pravo na pobačaj. Stranka je, prije svega, odgovorna svojoj izbornoj bazi a tek onda ostalim građanima.
  • Maksim Maksimirski
    4.5k
    Gradonačelnik ne zastupa sve građane jednog grada. Jednako tako ni predsjednik države ne mora predstavljati sve građane RH, tu bedastoću smo često čuli zadnjih dana.

    Gradonačelnik ili predsjednik bi po toj logici ''predstavljanja svih građana'' trebali predstavljati i skinheadse pa bi barem jednom mjesečno trebali dati neku rasističku izjavu. Onda bi trebali predstavljati i tvrde komuniste pa bi barem jednom mjesečno trebali dati neku izjavu u kojoj se zalažu za ukidanje privatne imovine. Trebali bi predstavljati i turbo kapitaliste i pričati o privatnom zdravstvu. Pa bi trebali predstavljati i naciste i zbog toga dati oštre izjave protiv Židova. Da ne nabrajam dalje. Uglavnom gradonačelnik/predsjednik koji predstavlja sve građane bi trebao biti shizofrena osoba koja pokriva sve stavove i svakih 5 minuta daje potpuno oprečne izjave. ''Predstavnik svih građana'' je samo floskula koja u suštini ništa ne znači. Ja nemam osjećaj da me ijedan vladajući političar na bilo kojoj razini vladanja predstavlja.
  • mali M
    3.3k
    Meni je najveća floskula da gradonačelnik nije gradonačelnik svih građana nego samo nekih. Naravno da ćeš biti gradonačelnik svih građana u ljudskim, moralnim stvarima, kao i infrastrukturnim i komunalnim, a ne da moraš jednom mjesečno ubiti nekoga jer ima i ubojica među zagrepčanima. To je dječija demagogija. Ideološki nesmiješ raditi podjelu. To su stvari koje moraš podjednako podjeliti, samo što ćeš otići hodati u paradu ponosa ali nećeš ići na hod za život. Tu radiš razliku. A ne da istu stvar (kao vješanje zastava tog eventa) jednima daš drugima nedaš. Ove fore za pobačaj, je kao da netko govori da on zagovara ubijanje djece. To je takva glupardija kao i kad on kaže da se bori za prava žena. Niti jedno niti drugo nema veze s tim pitanjem. I kao i uvijek, hod za život nije od jučer, a "prava" žena na pobačaj nisu nikada ni ukinuta. Ja neznam zašto se nekome brani pravo da ima svoje mišljenje...
  • Mali Zeus
    9.3k
    ↪Mali Zeus Jest vlast svih građana kad pričamo o komunalijama. Kad pričamo o vrijedonosnim stajalištima nije. Tvoje shvaćanje politike je idealističko i u praksi neostvarivo. Svima je u interesu da nemamo smeće na ulici, nemamo gužve u prometu itd...ali svima nije u interesu npr. pravo na pobačaj. Stranka je, prije svega, odgovorna svojoj izbornoj bazi a tek onda ostalim građanima.The Undertaker

    Mislim da me nisi shvatio, naravno da ne postoji idealna gradska vlast koja bi zastupala sve građane u smislu da ne bi imala svoj stav i političko opredijeljenje, ali bilo koja gradska vlast ne bi trebala svoje ideloške stavove nametati na silu.
    Recimo gradonačelnik i njegova vlast nemaju što raditi na nasipu i paliti one kapelske krijesove ili kak se već zovu kao da je još uvijek aktivist koji je do jučer lupao tavom o tavu u Varšavskoj.

    Nisam od onih koji kritiziraju tek tako da bi kritizirali i imaju objektivno i puno prepreka u svom radu, ali da vole ideologiju itekako vole.
  • Sljeme
    1.8k
    Govorim, jasno, o ideološkim a ne o komunalnim stvarima.The Undertaker

    U komunalnim stvarima ne gledaju za kog si, tu zakidaju jednako i lijeve i desne. :lol:
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.