• dinamozivivjecno
    1.5k
    govnari iz hns-a imaju dvostruki kriterij, da smo ovo napravili mi zabranili bi nam dolazak na maksimir na jednu citavu sezonu, bbb bi bili najveci huligani na svijetu i na televiziji bi mogli vidjeti mnogo poucnih emisija o huliganizmu na tribinama i kako se kao drustvo moramo toga rijesiti.
  • The Undertaker
    4k
    Samo nemojte početi kmečati ovdje kako smo i mi ugroženi i oštećeni od mrskog HNSa.
  • dinamozivivjecno
    1.5k
    kmecanje nikako, ali da imaju dvostruke kriterije imaju i nitko me ne moze uvjeriti da to nije tako.
  • mali M
    3.3k
    a mali M i Mrvica nose XXL.Sajla

    Ti si mučki provokator! Eto šta si ti! :rofl: drugi puta na druženje zone nosim krojački metar da vidiš kako moj zategnuti L još može proći, a gdje nebi tek XL. Jako jako ružno Sajla od tebe, moji osjećaji se osjećaju povrijeđeno! :rofl:
  • Infinity
    15.2k
    Ti stvarno mislis da oni mogu uci u konf ligu sa onim njihovim usranim koeficijentom?Jurki

    S novim izmjenama u sistemu eurokupova, Hajduk ima cak i dobar koeficijent za ECL. Oni ce biti nositelji u prva tri pretkola i jedino iznenadjenje trebaju u play offu. Tamo se medju nositeljima itekako moze dobiti prolazna ekipa.

    Oni su sad u losoj formi, ali po meni imaju ekipu koja ima sanse izboriti grupe. U play offu ce igrati lutriju, ali doci do play offa mogu i tad je sve moguce.
  • Jurki
    8.5k
    S novim izmjenama u sistemu eurokupova, Hajduk ima cak i dobar koeficijent za ECLInfinity

    Jedino ako ne nalete na neki Tobol ili Gziru. :rofl:
    Salu na stranu.. sad mozda to i izgleda ko ok ekipa na papiru.. al je upitno kak stoje s financijama (za koje mislim da su u totalnom qurtzu) koga budu sve primorani prodati da pokriju rupe.
  • Mali Zeus
    9.4k
    govnari iz hns-a imaju dvostruki kriterij, da smo ovo napravili mi zabranili bi nam dolazak na maksimir na jednu citavu sezonudinamozivivjecno

    Ne pretjeruj.
  • Banana 2
    397
    Salu na stranu.. sad mozda to i izgleda ko ok ekipa na papiru.. al je upitno kak stoje s financijama (za koje mislim da su u totalnom qurtzu) koga budu sve primorani prodati da pokriju rupe.Jurki

    Dobra stvar za njih je što su im dva igrača sa najvišom preprodajnom vrijednosti ujedno i dva igrača koja će relativno lako nadomjestiti.
  • Bosna86
    11.6k
    Oni su sad u losoj formi, ali po meni imaju ekipu koja ima sanse izboriti grupe. U play offu ce igrati lutriju, ali doci do play offa mogu i tad je sve moguce.Infinity

    Prijatelju, zaboravljaš ključnu stvar, to je Hajduk
  • Paggini
    6k
    Ode i Nikoličius. Tko će sad dovoditi stare izraubane igrače eh...
  • mali M
    3.3k
    iskreno banankas nisam siguran na koga točno misliš al oni su bez Sigura, Sahitija i Puktaša u žešćoj banani.
  • Petar86
    576
    Jos da potjeraju par senatora i krenu s "nasom dicom" i napravili su puni krug.
  • dinamozivivjecno
    1.5k
    ocekivao sam ovaj potez jer nebi bilo smisla da su svi otisli, a da je on jedini ostao. U svakom slucaju cekaju ih teske godine i neka im kada su se nama rugali prije samo par mjeseci.
  • Zagi
    4.9k
    Mislim da je to neminovnost.
    Ne trebaju ti fin izvještaji da se vidi gdje su.
    Ako Šola i ostala medijska vojska uskoro krene sa narativom da se prilika treba davati generaciji koja je bila u finalu juniorske LP, znaš koliko je sati.
  • Mali Zeus
    9.4k
    Tribaju vratiti Štimca.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.