• Oluja
    3.6k
    nisam raspolozen da budem fin pa cu ti napisati onako kako se osjecam. Odjebi i ti i Perisic i svi ostali preko kojih velicas smrdljivu magarad. Mozda najbolje da sad skinemo gace pa da nas potrgani starac i 10 odrona guze. Kako da ne.
  • Sajla
    3.3k
    koliko sam popratio zonu, deda još nema unuke, a mali M i Mrvica nose XXL. valjda si je i ovaj po tom principu odabral ime "Purger"
  • Blueshadow86
    869
    Osjećam se prozvanim ovdje pa ću samo staloženo pojasniti, bez zle krvi.
    Moje mišljenje je samo moje mišljenje, a to je da će i iduće sezone biti dobri i konkurentni za naslov, a puno toga ovisi o ostanku/odlasku Perišića. S druge strane, nitko sretniji od mene ako budu predzadnji u prvenstvu, nitko sretniji od mene ako ispadnu u prvom kolu/pretkolu iz Europe. Navijam protiv njih s kojom god stranom ekipom igrali, pa kome pravo, kome krivo. Nitko sretniji od mene ako dožive raspad i kataklizmu, što u rezultatskom smislu, što u financijskom.
    Uostalom, nas će se sve pitati. Opet.
    DZG iznad svih!
  • Purger
    360
    Ti stvarno mislis da oni mogu uci u konf ligu sa onim njihovim usranim koeficijentom?Jurki

    S Perišićem zašto ne? Nije da ih čekaju Bayern real ili Arsenal, čekaju ih klubovi tipa tobol i PAOK. S Perišićem bi se apsolutno mogli kvalificirat.

    jos kaj je upitno dal bu ostal doljeJurki

    Govorim za situaciju ako ostane, a vjerojatno će ostat

    je vidli smo kak je velka lova u konf ligiJurki

    Samo za plasman + dvije pobjede i 2 x to ti je već 4-5mil, za njih je to dovoljno da plate dobrog trenera i ne budu prisiljeni prodati nekog od talenata

    I to ne računajući para od ulaznica i TV-a, dakle to je samo lova od UEFE
  • Bosna86
    11.6k
    A sad adiooooo
  • jedan u nizu
    5.8k
    Razmisljanje jednog klasicnog navijaca bilih:

    ''idem se registrirati na Zonu da ih malo prcam''
    ''hmm kako da se nazovem?''
    ''nesmin staviti Frane jer ce me odma provalit''
    ''znan!! Nazvat cu se 'purger'! Svi ce popusiti foru i sva ekipa iz 4 kafica ce me zvati 'care'! ''
    ''koji sam ja kralj, skoro ko Livaja i Perišić!''
  • serbus
    3.5k


    Jebiga kad nije kreativan možda bi bilo bolje da je probao sa "jaka glava"... :lol:
  • Facke
    2k
    Vidim koja je tema tak da evo bum i ja dal male svojuga inputa :smile:

    Kakve je Hajduku financinske stanje stvarne nemrem reci , to se bude pokazale za par dani. Minus je tu , sad je pitanje kuliki.

    Koj se tice momcadi jake bitne bude ste im bude trener v iduce sezone. Po mojemu mislenju ak oceju zadrzati "kostur" momcadi njimi treba dobre trenerske ime. Profesionalec. Sad , Leko je profesionalec ,pa su ga igraci odpilili. Kak je prica zavrsila zname. Al je to najbitnija pozicija,dober trener. Po karakteru bi im pasal Ivan Juric. Po ponasanju je isti Livaja , uklopil bi se full.

    Pukstas je klubu dal do znanja da ima zelju napustiti Hajduka v letu. Kak bu to na kraju zavrsile me vidli v transfernem roku.

    Eh koj se Perisica tice , teske za reci koj mu je plan. Ali nije sigurne da ostaje celu iducu sezonu u Hajduku. Ugovor mu ide do 30.06.2024 , imel je s Jakobusicem dogovor da bu potpisal novi ugovor za iducu sezonu s klauzulu da v ljetnem ili zimskem roku moze napustiti klub.

    Nije jednostavna situacija dele. Nemaju bas neki plan za sad kak dalje.

    Pogledal sam par videja na YouTubu nekih Hajdukovca. Moram reci da su si isti. Si oni razmislaju o prvenstvu i o titule prvaka ali ne o tomu koj im bi bile najbitnije za razvoj kluba, igranje europe i europskih skupina.
  • hardek
    1.4k
    Meni je fascinantna ta njihova situacija s financijama i njihov način razmišljanja. Proračun ti je 30 milja eura, frende to treba zakrpat. Nemoš ti toliko ulaznica, japanki, jogurta i dresova prodat. Ili ona klasična "pa prodat ćemo Pukštaša". A šta da slučajno izvrne nogu na treningu i ozljedi se na 6 mjeseci?

    Imam filing da oni to vođenje financija doživljavaju ono "ma bit će nešto ajde" izvući se se 10tak milja eura iz neke rupe ko da je riječ o 2,3 eura.

    Što se tiče Jurića, čisto sumnjam, on da dođe tamo tek to bi bio teški shitshow. Trener tiranin i Marko Livaja, what can go wrong?
  • Dudu 9
    141
    Ako se mi na ljeto pojačamo, a vjerujem da hoćemo onda je sasvim nebitno što će i kako tovari.
    Ove sezone su nam se primaknuli prvenstvo zbog loše odrađenog prijelaznog roka, koji je bio posljedica nepostojanja sportskog direktora.
    Sad kad je to konačno riješeno, vjerujem da ćemo odraditi bolji prijelazni rok, i sljedeće sezone imati kvalitetniji kadar nego što imamo sad .
  • Li d1986
    75
    tako je. Sve je na nama. Najjaci Hajduk u zadnjih par sezona je opet na tablici iza najslabijeg Dinama zadnjih par sezona.
  • serbus
    3.5k
    Ako se mi na ljeto pojačamo, a vjerujem da hoćemo onda je sasvim nebitno što će i kako tovari.Dudu 9

    Pa Rog,Kača,Stojke ako konačno prođu pripreme i bude sve ok nema jačih pojačanja.. Pa to su trojica za prvih 11. A sve ostalo ako netko stigne je bonus.
  • Dudu 9
    141

    I dalje imaš rupu na desnom krilu, i lijevom beku.
  • Banana 2
    397
    Jao nama ako će nam oni biti u prvih 11.
  • Krizy
    35.5k
    Tek sam sad vidio kaznu Hajduku, dvije utakmice bez gledatelja.
    Nisam previše istraživao, ali u par članaka sam naletio da je viša brojka oduzetih bodova klubovima u Engleskoj i Francuskoj za isto (3+ oduzetih bodova), nego njima brojka bez gledatelja (2 utakmice).

    HNS pederi, nogomet ste sjebali :up:
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.