• GaijiZG
    581
    Ajme ogadio mi se Šapit, bio mi je simpatičan, viđao ga na misi. Taj orjunaški zrak stvarno uništi svaku personu.
  • rioda
    2.1k
    Moje mišljenje je možda nepopularno, ali mislim da im neće uslijediti nikakav kolaps (nije da im to ne želim). Uglavnom, sve im za iduću sezonu ovisi o ostanku Perišića, on je taj faktor pomoću kojeg opet mogu okupiti respektabilnu i konkurentnu ekipu.

    Ako ne bude neočekivanih odlazaka, njima bi kostur momčadi mogao ostati (Lučić, Moufi, Šarlija, Uremović, Melnjak, Žaper, Kalik, Krovinović, Perišić, Sahiti, Livaja, možda Sigur...). To nije toliko loše, uz par solidnih pojačanja mogu opet biti prilično konkurentni, pogotovo ako pogode s trenerom koji će im znati stvoriti igru.

    Minuse će pokriti prodajom najvjerojatnije Pukštasa, eventualno Sigura ili Sahitija. Nije da imaju neku pretjeranu perspektivu za budućnost, ali mislim da im ne slijedi strmoglavi pad. Podsjećam, ovo je sve u slučaju ostanka Perišića, ako on ode, bit će skroz druga pjesma. A poznavajući Perišića, sumnjam da će napustiti brod koji tone.
  • sport
    2.3k
    Ti si strano tijelo na ovom forumu
  • jedan u nizu
    5.7k
    Nece biti kolaps, ali nece biti kao ove ili prosle godine u nekakvoj prilici za borbu za naslov.
    Past ce tamo di su bili prije toga, borba za mjesta u europu i 3 ili 4 mjesto na tablici .
    To je po meni i dalje kolaps jer su se sami tokiko dizali u nebesa da im je ovo ravno kolapsu.

    Sve su bacili u ovu sezonu, bili su na dobrom putu, dinamo im je tu uvelike pomogao, a oni su sami sebi pucali u nogu.
  • rioda
    2.1k
    Tako je, Dinamo je ove sezone daleko ispod svoje razine, na nama je da se konsolidiramo, pojačamo ekipu u svim linijama i vratimo na postotak osvajanja bodova kao i ranijih sezona. Oni neće biti ništa bolji nego dosad, a onda ćemo opet mirno ploviti HNL-om.
  • mniokl
    254
    Nazovimo ga ispravnim imenom TOVAR!
  • Ludovic IX
    5.1k
    tovaru, aj ne trolaj..
  • Marcinko
    281
    Jakobušić je "sretan" što je dobio otkaz, jer hajduk je, kao što znate, potapajući brod, i odbio je bogatu otpremninu jer poput političara, žele da ga se ljudi po pozitivnom sjećaju (njemu je mišljenje splićana bitnije od vlastitoga bogatstva).Purger

    Koju bogatu otpremninu jesi lud ti, istjecao mu je ugovor, znači odrekao se 3,4 plaće.
  • Captain America
    13.3k
    prosle godinejedan u nizu

    Ja baš mislim da će biti kao prošle godine. Pokupit će nekog na posudbu poput Chide i odavati dojam fiktivne konkurentnosti s nama.
  • Olmic
    2.7k
    curkovic sa podcasta upu
  • Danko
    545

    Stalno zaboravljaš napisati HŽV na kraju posta.
  • Paggini
    5.7k
    Neće Hajduk doživjeti kolaps jer ga nisu doživjeli i u gorim situacijama krajem 2000ih, pa neće ni sada. Jedini kolaps koji će doživjeti je kolaps njihove ideje renesanse i dominacije u HNL-u na krilima čudesnih pojačanja, zilijardu članova, prodanih kvintilijun dresova i slične gluposti.
  • Jurki
    8.4k
    Hajduk će zbog akumuliranog duga ovog ljeta bez Europe bit prisiljen prodati sigura i pukija (za to će možda dobit svega €5-10mil),Purger
    Do prije tjedan dana si tvrdil da ta dva igraca vrijede preko 10 milja eura ako ne i 15.
    Ocito doma dr..s na tovare pa ti nejdu iz glave.

    Nama odgovara jak jajduk, a ne slab koji će bit 3. il 4.NKDZ86

    Govori u svoje ime. Meni odgovara da su cim losiji.. da se raspadnu i ugase nebi suze pustio.. vec bi se napil od srece.
  • The Undertaker
    3.9k
    Čovjek vas trola.
  • Blueshadow86
    855
    Hajduk će i iduću sezonu imati dobru ekipu i po mojem mišljenju, konkurentu za naslov. Naravno, ukoliko ostanu i budu zdravi Lučić, Šarlija, Uremović, Melnjak, Sigur, Žaper, Pukštas, Perišić, Livaja... Naravno, morat će i prodavati nešto, ali u ovom trenutku se ne može ništa znati. Uz par dobrih pojačanja (vezni red) i solidnog trenera (gore od Karoglana ne može), oni će biti dobri.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.