• Purger
    360
    Kad se sjetim tjedna kad smo nakon cijelih priprema, dovođenja pojačanja, nabrijavanja i svega bili popišani od Lokse nasred Maksimira, Brekalo dva dana kasnije ode u JNK, oni u potpunom deliriju docekuju s prvog mjesta rijeku i još povedu početkom tekme.

    Povraćalo mi se u tim trenucima
    Paggini

    Meni je do nedavno cijela ova sezona takva. Od onog petkovićevog penala do sad.

    Kao da smo imali do tog penala normalan život, a nakon tog penala da je počela neka noćna mora koja nije htjela prestati.

    Ali onda smo prošlu subotu konačno stavili fritule u fritezu, a Riječani ih sad počeli peći.

    Bit će spremne za 25.5.
  • Zagreb1992
    1.2k


    moja greška onda ..pobrkao sam iskreno da se to nije niti puštalo u prodaju neki put haha
  • Kepec
    4.6k
    Hajduk je, vjerovali ili ne, samo na sedam bodova zaostatka. Zašto samo?

    "Hajduk jest izgubio dvije utakmice koje nije smio izgubiti i Rijeka mu je daleko, ali već za tjedan dana može mu biti puno bliže, na dohvat ruke"
    Kepec

    Je li sad na samo 10 bodova zaostatka ili kako?
    Pitam za frenda.
  • veselko tenžera
    1.3k
    Večeras je u ropotarnicu povijesti i službeno otišao jedan trogodišnji projekt. Nošen gorčinom skoro 20 godina bez prvenstva i promašenim pokušajima raznih mekušaca na mjestu predsjednika kluba krenulo se s gosparom spremnim na ozbiljan rizik.
    Ovaj je zaigrao na kartu jednog čovjeka, lika koji je 2 godine nosio klub na leđima. Strašan PR, konstantan pritisak za suce, selektiranje bolje i skuplje ekipe nego u godinama prije i naši interni problemi su ih doveli dotle da pomisle da imaju šansu.
    Nakon onoga u kupu i ovoga večeras prgava familija je na izdisaju. Prst će biti uperen u razne likove. Po meni, klub su natovarili na leđa nezrelom čovjeku. Jako dobar igrač, ali nezrela osoba kojoj se pustilo previše i to dolazi na naplatu. Na nimalo ugodan način, s puno upitnika kako dalje i vjerojatno sa skorim bijegom kadrova koji su doveli klub u ovu točku. Poetska pravda je da su pali pod stranim sucima, na 3 utakmice na kojima se suce nije ni zapazilo.
    Ne znam što vi planirate, moja jedina briga je kako nabaviti veeeelike kokice i s guštom gledati kako propadaju.
  • Bruh
    901
    Sada mi i Rijeka... Iskreno mislim da ćemo dobit i ove godine
  • Mr Anderson
    5.4k
    Hajduk užasan danas, a čak i takvi su mogli uzeti bod. Rijeka ništa posebno nije odigrala, protiv nas će im biti još jači pritisak.
  • Noel
    4k

    Dodao bi još da je ključan moment bio kad su digli glas protiv HNS i Kustića koji su ih gurali sve tri godine. HNS i Kustić imaju prejak ego i jer su se ovi doslovno cmoljili da suci trebaju još više krast u njihovu korist i ubrzati proces za kaznu su dobili strane suce. Pljuvali su ruku iz koje su jeli. Doslovno. To su krenula kola nizbrdo.
  • rioda
    2.3k
    Moram nakon ove tri utakmice prokomentirati strane suce. U tih 270 minuta + nadoknade, doslovno nema niti jedne situacije da bi se moglo spominjati suce. Perfektno suđenje, stvarno su bili nevidljivi kao što je netko napisao malo prije. Istaknut ću dva primjera koja se nikad ne bi dogodila s našim sucima. Prvo, žuti karton Kaliniću kad se bacio, tražio faul i rukama primio loptu. Drugo, žuti karton Kleinhesleru bez imalo razmišljanja kad je odmahnuo rukom na odluku suca.

    Nije bilo nijedne situacije da bi igrači okružili suca i protestirali, nijedne var provjere (osim interno). Od vodeća tri kluba, sad je najjasnije kome su naši suci najviše pogodovali.
  • Maki2
    435
    Rijeka mi se cini da je u padu forme i da utakmice rjesavaju na misice, a mi smo krenuli eksponencijalno rast. Mislim da ce ipak na kraju presuditi nasa duza klupa.
  • emilperska
    3.1k
    Iako je naslov ove sezona sad naša svevišnja misija..

    Realno scenarij u kojem kao 2./osvajači kupa idemo direkt u EL mi nije mrzak opće.

    1. Znali bi točno u lipu gdje smo s budžetom od Europe za 2024. godinu
    2. Ne bi bilo stresa kvalifikacija, do 15.9 bi mogli nabacit prednost od 10+ bodova u odnosu na ove šta igraju kvale, a sljedeće sezone više nema odgoda
    3. Složio bi se roster za pripreme, a imali bi i finu poziciju čekat kraj prijelaznog roka da opet ugrabimo nekog kao RPG.

    Ovo govorim hipotetski, da nisu svi scenariji gdje nismo prvaci loši.
    Naša najveća pobjeda je što smo se obranili od ovog balona zvanog Hajduk i njihovih napada na titulu i nas.
    Oni da su ovo osvojili ove godine, bilo bi fkt grdo za nas.
    Moguće je da bi se raspali pod pritiskom Europe dogodine, a moguće da bi to dopeljalo još više državne love, love sponzora, love "donatora" itd. Moguće je da bi se i neki Rebići, More, Bradarići, Erlići i tko već usudili vratit u takav Hajduk itd. Nemojte zaboravit da je glavni sponzor lige ujedno i njihov najveći sponzor. Meni kao ekonomistu je to povratak u doba komunizma, ali neki od vas ovdje su me uvjerili da je to u nogometu normalno i da tog ima u Slovačkoj, Austriji itd. Meni to i dalje nije normalno..
    Neovisno o raspletu prvenstva, naša najveća pobjeda je što smo obranili teritorij HNL-a od Hajduka i to s 2 pobjede na maršalki..
  • eol12
    352
    Jednostavno nisam mogao navijati da Hajduk danas ne izgubi, jače je od mene. Mi sve imamo u svojim rukama, Rijeka je u padu forme i bit će to poštena borba i tko pobjedi bit će zasluženo.
    Kao sto je ekipa napisala, najvažnije je bilo spustiti Hajduk na treće mjesto i izbaciti ih iz svih kalkulacija da nam se približe na drugom mjestu.
    Ova kampanja guranja Hajduka je bila tako odvratna i na kraju im se vratila uz strane suce uz koje imaju tri poraza i nerede na stadionu i gradu.
  • veselko tenžera
    1.3k
    u kupu je bila jedna greška koja, gledana izolirano, nije strašna, ali mogla je rezultirati golom. Moufi je kod jednog auta, ispred 4. suca, ukrao barem 10 metara i složili su nam gužvu u 16. Bio sam nisko i daleko pa nisam vidio koliko je ozbiljno bilo. Inače apsolutni plus za strane suce, najkvalitetnijoj ekipi najviše odgovara čista igra bez odvlačenja utakmice u blato. Tu naši u pravilu padaju.

    čak bih rekao da su tu kola već bila krenula opasno nizbrdo. Nisu oni u ove 3 godine imali ishitrenih poteza, sve je bilo dobro sračunato. Mislim da je Lukša nevoljko ovo napravio, ali morao je sebi napraviti kakav-takav alibi pred zaluđenom masom. Paradoks priče, on je taj koji ju je vješto zaluđivao 3 godine. Po meni, to je bio potez očajnika i stavljanje svih žetona na pobjedu na Veliku subotu za kakvu takvu nadu. Međutim, jbg, nadmoćniji suparnik.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.