• IceMan
    1.5k

    Wtf? :yikes:

    Pa to se tak samo kaže.

    Mislio sam više na to da više nemaju nikakvu nadu ni šansu, i plus milion problema koje imaju.
  • Majki2111
    2.6k
    Kako bude bit će. Bitno da mi dobijemo Istru...
  • Imamo Dinamo
    3.2k

    Idu u ropotarnicu povijesti jer ako ove sezone ne osvoje, a neće, neće sljedećih 10 godina jer jaču momčad od ove neće imati.
  • miro
    3.1k
    Ovaj Canjuga bi mogao postat pravi igrač
  • Brusa
    656
    Na konferenciji za medije dan uoči susreta Rijeke i Hajduka na Rujevici (nedjelja, 19.30 sati), trener momčadi s Poljuda Mislav Karoglan kod nabrajanja izostanaka spomenuo je kako u kadru neće biti niti Filipa Čuića zbog crvenog kartona. Ne bi to bilo ništa čudno da napadač Hajduka isključenje nije zaradio u SuperSport Prvoj NL, odnosno nominalno u drugoj ligi.

    Čuić je u petak poslijepodne dobio dva žuta kartona odnosno crveni karton u 2:1 pobjedi momčadi Solina u Sesvetama. U Solinu je Čuić na dvojnoj registraciji iz Hajduka, kao i još neki igrači ‘bijelih‘ kako bi skupljali iskustvo. Zbog tog crvenoga kartona nema pravo nastupa u nedjelju za Hajduk.

    Iz slobodne.
    Ovo mi je stvarno bizarno i nema mi baš smisla.
  • rioda
    2.1k
    Zato jer je zbog crvenog automatski pod suspenzijom za sva natjecanja, a glupo je što će propustiti sad ovu utakmicu, a neće odraditi suspenziju, nego tek na idućoj utakmici Solina

    Doživio sam jednu još bizarniju situaciju, doduše u mlađim uzrastima amaterskog nogometa, ali pravila su ista. Dakle, dečko je kao junior dobio crveni karton u polufinalu kupa u kojem je njegova ekipa ispala, zbog toga bio pod suspenzijom idućih par mjeseci jer je crveni mogao odraditi tek na prvom kolu kupa iduće sezone, i tako je izgubio par mjeseci nogometa
  • Purger
    360
    Mikanović, Odjidja-Ofoe, Čuić i Nikola Kalinić ugovorom su vezani uz Hajduk do kraja prvenstva, isto kao i posuđeni Brekalo, Kleinheisler i Perišić. Od sedmorice tek se Perišiću može nadati Hajduk u sljedećoj sezoni jer Brekalo i Kleinheisler bezuvjetno se vraćaju Fiorentini i Panathinaikosu. Perišić ima dogovor za potpis s Bijelima za sljedeću godinu, ali ima i klauzulu koja mu unatoč potpisu omogućuje napuštanje Hajduka u dva sljedeća prijelazna roka. Šestorica sa pripremljenim kovčezima plus upitni Perišić, čiji će ostanak sigurno ovisiti o snazi momčadi.

    Izvor: https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/hajduk/na-poljudu-se-sprema-ogromna-rekonstrukcija-odlazi-gotovo-citava-momcad-ali-sve-brine-ono-najvaznije-15447354
  • striko
    1.1k
    Nek ostanu svi nabrojani i još nek Rebića uzmu
  • serbus
    3.5k
    Ako ima neki stream za Rijeku hvala ...
  • don
    1.2k
    NK Rijeka: Labrović, Goda, Galešić, Selahi, Pjaca, Fruk, Marić, Hodza, Radeljić, Smolčić, Pašalić.

    HNK Hajduk Split: Lučić, Diallo, Kalik, Kalinić, Moufi, Elez, Sigur, Pukstas, Krovinovic, Sahiti, Uremovic.

    Uremovic na zagrijavanju omotan ko mumija
  • Mentalni Gimnastičar
    616
    Brekalo na klupi, popišan bez titule, kupa i eura :rofl:
  • Twisted1
    136
    Ima
    Klikneš na broadcast tv, pa ti se otvore linkovi. Meni maxsport 1 link radi dobro
  • Captain America
    13.3k
    Ajmo, partizančine!
  • DrawTube
    2.8k
    El Partizanico :starstruck:
  • don
    1.2k
    Rezultat je trend, ideal je vjecan, nista a?

    IMG-7026.jpg
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.