• Dudu 9
    149
    Sve to zvuči ljepo, marketinški potencijal, mentoriranje mladih igrača itd.
    Ali nisam stekao dojam da se on uopće namjerava vratiti. Naprotiv.
  • Banana 2
    406
    Mislim da mu nema idealnijeg mjesta za nastavak karijere ako misli gurati do 2026-e. Još jedno Svjetsko je ono što bi mu moglo određivati karijeru i odluku o mirovini, a tu Dinamo dobro kotira.

    Samo neka Baturini ostave 10-ku, bez patetike.
  • GM98
    17
    Sto to ti znas a da mi ne znamo? Podijeli s nama..
  • Captain America
    13.7k
    Povratak Modrića bi nam nenormalno olakšao ljetni prijelazni rok. Naše mete bi bile mnogo otvorenije i pograbile bi se za priliku da igraju sa institucijom.Banana 2

    Baš ono što je Marić govorio kako igrači poput Pjera čekaju kolovoz kako bi došli ovdje. S Lukom tih problema neće biti.
  • Crni86
    1.1k
    covjek ce sigurno tu na javnom forumu rec neke inside info. Ako je ikome dinamo u srcu to nece radit sve dok se takve stvari ne finaliziraju.
  • Fanboy
    2.2k
    Mislim da su šanse nikakve, realno Modriću se nudi oko 60+ miliona za dvije godine po Arabiji...On je i dalje ponajbolji vezni igrač Svijeta, gledam utakmice Reala i nevjerojatno kada uđe koliko podigne momčad, na kraju to vidimo i u reprezentaciji.
    Mediji su svugdje isti, ali to bi bila ogromna reklama i PR marketing.
  • Orc123
    5.1k
    Zar stvarno covjeku koji je osigurao financijski svoje pra pra unuke treba odlazak u Saudijsku Arabiju. Ukoliko se ovaj hayp nastavi sanse su velike za povratak! Realno da se vrati moze bez brige jos 2 godine igrati na visokom nivou i biti najbolji igrac lige + s repkom otici u SAD. Zato Luka, imalo bi smisla!
  • db-izbjeglica
    12.8k
    ja koji nemam ništa u uspredbi s njim ne bi otišao u kurčevu saudijsku arabiju zbog love.
    tko normalan bi htio da mu obitelj živi u toj bolesti?

    čovjek je multimilijunaš kako god okreneš, samo od nogometa je zaradio suludu količinu novca, gdje je još lova koja je došla od stvari onkraj nogometa. nedavno je izašlo istraživanje po kojemu je 8. nogometaš na svijetu po zaradi na usranom instagramu. njemu jedna objava donese preko 20 000 eura, znači lova koja je ekvivalentna jednoj natprosječnoj hrvatskoj godišnjoj plaći. to su bolesne cifre...

    ako u sebi ima imalo karaktera, novac tu ne bi trebao biti nikakav problem...
  • GM98
    17
    Pa covjece Bozji sto je ovaj forum nego javni tračeraj? Pogotovo ova rubrika transferi gdje i u samom naslovu stoje tračevi. Nemoj mi bacat tu lažnu patetiku ovdje molim te.
  • Orc123
    5.1k
    Za 0 eura bi trebao doci! Dinamo ga stvorio...nek ga placaju bonusima od postignutih uspjeha! Također marketinski primamljivo.....kao Luka se vraca za 0 eura..
  • Crni86
    1.1k
    ne bi se slozio da je kolega iznio trač, i ako pratis malo forum znao bi da kolega ugl. ima dobre info.
    Nije to nikakva patetika, ko ti kriv sta ti dosadno u životu pa ti trebaju tračevi. Da je kolega smatrao da tu info treba podijelit i podjelio bi, a ne bi ostao tajanstven za sto očito ima razlog.
  • Brusa
    705
    ne bi se složio. To je cirkus. Podcjenjivanje njega kao igrača i kluba. To ozbiljni klubovi ne rade.
  • Crni86
    1.1k
    stoji, al jel znas koliko je Luka tezak trenutno? Sta ce sa svom tom lovom? Punit bazen i kupat se? ima zenu i djecu, vjerujem nakon cijelokupne karijeri da Luki novac vise nije prioritet. Ali na krjau vidjet cemo sve na ljeto kada cemo dobiti odgovor na to pitanje.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.