• Orc123
    14.2k
    imamo 50% transfera
  • Endeavour
    697
    Nikakav drugi rezervni golman nije potreban. Imamo Zagorca koji je vrhunski golman. Može biti backup još par godina, odnosno, dokle želi.
  • dBK
    335
    Bez uvrede, ali, moje osobno mišljenje, ni pod razno...
    Koliko god Zagorac bio dobar lik, dugo tu itd...Ako ćemo biti ozbiljan klub, ne dolazi u obzir.
    Netko tipa Zelenika, Banić (da nije tovar) itd - da...ali ako ćemo ići uzlaznom putanjom, nećemo raditi Subašić 2.0 verziju, a već ove godine smo opasno blizu.
    Ako treba potkrijepiti primjerom, Duje Čop parabola glavom sa 12 m...
  • hardek
    7.8k
    Ne znam kako nekome može Zagorac biti dobar back-up golman za Dinamo. Na minimalni presing na zadnju liniju šalje loptu u 10. red tribina. Back-up golman mora biti all-around solidan golman. Zagi može biti 3. golman al to mi opet nema smisla jer ti zauzima mjesto na A popisu za europska natjecanja.
  • Kujtim Shalla
    7.8k
    Uz sav respekt prema zagiju kao nogometasu i covjeku. On moze od ljeta biti samo trener golmana, dobio je priliku ispred neve ,kiksao je dosta puta refleks je oslabio ,procjene na istrcavanju lose . Mislim da je dao svoje . Vrijeme je za nekog mladjeg,i nekog ko ce se ravnopevno borit sa nevom. Kao sto je neko gore napisao ,ozbiljan klub ima dva dobra golmana i jednog mladog ,da jedan drugog tjeraju da jos vise rade i ceznu da budu jos bolji
  • blue heart 72
    2.9k
    Ma koji Zagi, vrhunski lik, dobri duh svlačionice ali on više nije za drugog golmana. Ako želi može mu se ponuditi status golmanskog trenera i to je to ili u najboljem slučaju po njega da bude treći golman. I naravno ugovor prilagođen toj situaciji
  • Banana 2
    472
    Dinamo si ne može priuštiti golmane koji napucavaju loptu na blef. Točka.

Nevistić, Čavlina i nekog juniora za trećeg.
  • laznjakAndrejaKramarica
    203
    i Dinamu bi pametno bilo dovesti starog Cavlinu u klub da radi kao sef struke za golmane u omladinskoj skoli. Sigurno najbolji, najstrucniji trener golmana u hrvatskoj. Radio s Tudorom, Bjelicom. Sada na zahtjev Ivusica radi na Pafosu. Covjek koji u Cv-u ima dva golmana koja su dogurali pod njim do reprezentacije. I ta dva golamana su broj 1 i 2 u reprezentaciji trenutno
  • don
    17.4k
  • rioda
    12.3k
    Pogledajte zadnju objavu Dinama na Facebooku i Instagramu, na cijeloj stranici španjolske Marce osvanuo Modrićev dres Dinama... Nešto se ozbiljno kuha :grin:
  • Nogo
    9.5k
    Jel to Modrić stiže????
    Jao jao jao :blush:
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.9k
    Može biti da je klub kupio cijelu stranicu u Marcinom listu kao reklamu kako bi se krenulo kuhati
  • Brusa
    3.8k
    meni isto tako izgleda. Fakat se nešto kuha onda.... :eyes:
  • eol12
    861
    Ne budemo sad kak su ovi dole pisali za Perisica da je zena odnijela plahte na pranje il poplune kaj već bilo, ali realno da se možda i kuha nešto moguće je
    Prvo Zajec i Modrić se slikaju, javno ga zovu nazad, zatim Modrić da dečkima podršku pred derbi, sad ispravite me ak griješim, al ja se ne sjećam dal je to on ikad napravio, zatim ovo s marcom, Ajde da je to napravljeno, pa mediji otkrili, al bas je službena stranica objavila. Bit će nam zabavan ljetni prijelazni rok.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.