• NitkoBitan
    11.8k
    SS Hnl, Svabe na aparatima :cool:
  • Ali
    1.9k
    Od 05.05. do 22.05. ce biti sa stitom ili na njemu.
    Dinamo i Rijeka ce u tih 17 dana tri puta odmjeriti snage međusobno i svaki od njih po jednu protiv zekicevog Osijeka. Tko tu bude uspjesniji taj ce pamtiti 23/24 po dobru
  • Ludovic IX
    5.1k
    Oni imaju 20k pretplatnika ali s obzirom da na tijelu 20k u prosjeku prodaju nešto sitno sa strane, i ja mislim da naših 240k gledatelja ( službeno 220 ali neslužbeno i više od 240) u 24 tekme vrij3di financijski više nego njihovih 350k
  • db-izbjeglica
    12.6k
    Najbolje od svega.... što i da imaju 750 000 gledatelja i 5 puta veće prihode?

    Treba im se diviti zbog toga, svi trebaju klečati ispred njih, jel očekuju nekakve benefite zbog toga, koji k?
  • veselko tenžera
    1.2k
    Pomicanje druge utakmice finala kupa nam ide na ruku puno više nego Rijeci. Oni imaju gostovanje u Varaždinu, 1. finala kupa, gostovanje u Osijeku pa 2. finala kupa, nama je kup nakon Osijeka kući i Belupa vani.
    To je dobro i za kup i za prvenstvo, iako se nadam da ćemo ih dobit na Rujevici pa da će prvenstvo biti u mirnijim vodama.
  • San Lorenzo
    11k

    Tajming je sve...odlazak u Grčku je greška i glupost, međutim, nad 100 Boysa se iživljavalo, a nad njihovim sudbinama u grčkim krletkama se naslađivalo mjesecima, a sad, nije prošlo ni 48h nakon nereda na poljudu i oko njega, prvi korak je bio umanjivanje štete, da nitko od igrača ili navijača Dinama nije ozlijeđen, sad se već piše kako su oni najbrojniji, najljepši i najbolji.
    Njihovo ministarstvo propagande radi punom parom.
  • Ivdzo11
    2.9k
    Livaja je out.Dajaku, Melnjak, Žaper, Uremović... Svi su oni out.

    Perišića stavljamo po dogovoru s njim. Njegovo zdravlje je i interes hrvatske reprezentacije. Stavljamo ga u konzultaciji s doktorima. Ne treba tu divljati. Igrači imaju u sebi sposobnost da dobiju Rijeku. Treba nam se dogoditi neki klik, neki inat mora proraditi.
  • rioda
    2.1k
    Danas u konzultaciji s doktorima, a u srijedu ga "nije mogao odbiti"
  • NORTE
    9k
    Volio bih da Pjaca zabije, a mali Juda opet uništa.
  • Juznjak
    2.9k

    Strašna bi priča bila da Brekalo sutra donese Hajduku pobjedu ili X i pogura Dinamo prema prvom mjestu. Mogu mislit kakve bi se teorije zavjere pokrenule. :rofl:
  • superSantos
    2.6k
    odlazak u Grčku je greška i glupost,San Lorenzo

    Da se ne petljaš tamo di ti nije mjesto, u našem se svijetu i pravo na komentiranje treba zaslužit
  • miro
    3.1k
    sve je točno rekao
  • IceMan
    1.5k
    Neznam kak vi dišete po tom pitanju al ja sam za da ih Rijeka napuca i baci u ropotarnicu povijesti a onda da se mi obračunamo kasnije s Rijekom za prvaka.

    Imamo takav raspored da jednostavno moramo to iskoristiti, s druge strane Rijeka ima puno težih utakmica po njih nego mi.
  • Majki2111
    2.6k
    Hajduk odlazi u ropotarnicu povijeti ako izgubi ligašku utakicu od Rijeke u kojo i nakon nje ima matematičke šanse osvojiti naslov pa makar one bile par posto? Kolko znam oni će i iduće sezone igrat prvu HNL... A ovisno o Europi će trgovati na tržištu... Kakva ropotarnica povijesti?
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.