• Marley
    784
    Nadam se x, jer realno nema bas sanse da Hajduk sad dobije Rijeku.
  • NORTE
    9k
    Nadam se neredima već na Poljudu nakon kupa.NORTE
    Napisao sam ovo prije 18 dana (18.3.)
    Ne bez razloga. To je bilo očekivano.
  • Jurki
    8.4k
    upravo to.
    Moramo se voditi mislju kaj nama vise odgovara za cim brzi dolazak na prvo mjesto.
    Npr ako Rijeka siluje tovare al bas da ih unakaze.. to bi ih jos vise napunilo samopouzdanjem i ne znam di bi vise kiksali.. vjerojatno bi do utakmice s nama sve dobili na inerciju.
    Tovare s druge strane samo matematika drzi u igri.. poraz je definitivni kraj bilokakve nade.. pobjeda ih vraca u igru ali ne ovise sami o sebi.
    Ono kaj bi ja preferiral je tvrda utakmica s hrpom zutih kartona na obje strane.. i remijem.. di svako od njih osvaja bod.. a taj ishod najvise odgovara nama.. tovari posustaju lagano a Rijeka je prikocena.
    Takvim ishodom mozemo se nadati da Trapist sljedece kolo na Drosini lakse sjebe Rijeku.
  • Juznjak
    2.9k

    Idealno bi bilo nekih 2-0 za Hajduk do 90. minute i da onda dobiju crveni i skrive jedanaesterac i Rijeka se vrati na 2-2. Mislim da bi tako svi bili zadovoljni, i oni koji žele dokrajčit tovare, a i oni koji žele što prije vidit Dinamo na prvom mjestu.
  • Bosskovitz
    7.3k
    Mi pobjedom u zaostaloj utakmici imamo +5 u odnosu na Hajduk i -2 u odnosu na Rijeku. Ako Rijeka dobije Hajduka i mi kasnije dobijemo Rijeku, mi cemo imati +1 u odnosu na Rijeku i +8 u odnosu na Hajduk. Ne znam kako je ta situacija bolja od situacije u kojoj Hajduk dobija Rijeku, mi isto tako dobijemo Rijeku i imamo +4 u odnosu na Rijeku i +5 u odnosu na Hajduk.Infinity

    Pa da: u prvoj situaciji imamo +1 u odnosu na Rijeku i nemamo pravo ni na jedan kiks ako oni isto ne kiksaju, dovoljan nam je jedan remi da više ne budemo prvi na ljestvici i ne odlučujemo sami o sebi. U drugoj situaciji možemo čak i izgubiti jednu utakmicu - i dalje ćemo biti prvi i odlučivati sami o sebi.

    Kako god okreneš, nama najviše odgovara da Hajduk pobijedi Rijeku. Ali šanse za to su zaista male.
  • Cosey
    433
    Čak i da se dignu jer im igra, ako ništa, i drugo mjesto zbog Europske lige u nekom scenariju, ostaje problem trećeg golmana između Lučića i sad ovog juniora. Ne znam kako s njima misle izvući pozitivan rezultat protiv Rijeke i Osijeka.

    Dobro je kaj ovisimo o sebi. Probati uzeti kup u najgorem scenariju.
  • Paggini
    5.8k
    Racionalni dio mene želi pobjedu ili remi na Rujevici.

    Emocionalni dio mene želi potop Hajduka, jer njihova pobjeda bi značila ponovno pokretanje perpetualnog i nezasitnog ciklusa prodavanja magle u svakom članku u svakoj tiskovini, što ne znam koliko mogu više progutat nakon cijele ove sezone.

    Bilo kako bilo, sumnjam da mogu napraviti išta konkretno.
  • Sajla
    3.2k
    Idealno bi bilo nekih 2-0 za Hajduk do 90. minute i da onda dobiju crveni i skrive jedanaesterac i Rijeka se vrati na 2-2. Mislim da bi tako svi bili zadovoljni, i oni koji žele dokrajčit tovare, a i oni koji žele što prije vidit Dinamo na prvom mjestu.Juznjak

    ovo bi bio vrhunski scenarij
  • mali M
    3.3k
    Racionalni dio mene želi pobjedu ili remi na Rujevici.
    Emocionalni dio mene želi potop Hajduka
    Paggini

    Doslovno si mi uzeo riječ iz usta. Srce vuče, ali naravno da nema govora o tome što nam više odgovara.

    p.s. - @Krizy di je tema za Istru, @deda di su izvještaji o ulaznicama :yikes:
    p.p.s - moje isprike Dedi, izvještaji idu uredno na temi za ulaznice
    p.p.p.s. - moje isprike i Krizyu sad vidim da smo tolko udarali po različitim temama da mi je Istra pala na drug ili treću stranu.
    Oboje vas puno volimo i zahvaljujemo vam :lol:
  • Droljo
    4.8k
    di je tema za Istrumali M

    Ovod
  • reziser
    6.2k
    Citam portale, dinamovcima na Poljudu nije pala dlaka s glave??

    Trebala je?
    Vec se umanjuje upad na teren...

    Citam izjavu Ivosevica(a i ja svasta citam) i on napada HNS zbog upada navijača

    Kaj ja sve necu procitati :roll:
  • Noel
    4k

    Pogledao sam snimku jučerašnjeg Otvorenog. Ekipa doslovno ubacuje BBB u incident sa kojim nema veze i proziva se jer niko iz Dinama nije došao u studio. Eto do kud idu mediji ,u svoju frustraciju incident i građanski rat žele uključit Dinamo.
  • reziser
    6.2k
    nisam otvoreno htio ni gledati jer sam pretpostavio u kojem ce smjeru ici
    Krivi BBB,dinamo,HNS.....
  • San Lorenzo
    11k

    Ma osim što je nekoliko desetaka navijača utrčalo u teren ispred kojih su igrači obje momčadi pobjegli u svlačionice i osim što je Baturina nekoliko puta pogođen upaljačem kod kornera, ostatak je tip top organizacija, za primjer zaista.
  • Noel
    4k

    Bio neki profesor sa fakulteta iz splitskog studija. Naravno iz udruge je naš hajduk. Lik počeo priču kako su oni revoltirani dugogodišnjem ponašanjem HNSa pa je zato izbio incident.Kojim ponašanjem? To kaj vam HNS želi već 3 godine smjestit titulu al se tolko nesposobni da niste uspjeli osvojit ni jednom uz pomoć HNsa i sudaca. Ne samo to nego su otjerali te iste sudce jer nisu dovoljno krali za njih pa su dobili stranci. I lik se usudi krivit nekog drugog na javnoj televiziji. Oke ak je mislio da su revoltirani jer im HNS nije doslovno predao pehar prvaka na poljud. Idioti.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.