• Bosna86
    11.6k
    joj daj ne lupetaj… Razjarena rulja upala jer nije znala sta bi sa sobom i to je to…
  • jedan u nizu
    5.8k

    naravno,ali imali su nekog neprijatelja.
    Kada su upali neprijatelji su bili prvo njihovi igraci.
    Kada nisu mogli do njih, htjeli su do nasih igraca.
    Kada nisu mogli do njih htjeli su do nas.
    Kada nisu mogli, neprijatelj im je bila policija

    Na njihovu zalost/sramotu je to sto su pobjegli ko muhe bez glave sa terena kada se policija samo okrenula prema njima, dok nisu izvukli niti jedan pendrek.

    Ono vani je bilo samo jahanje na tom valu divljastva koje im je bilo ispusni ventil zbog nemoci, a ne neke provokacije ili situacije koja bi to mogla opravdati.

    Ne lupetam gluposti, kazem da tu nije bilo ni 'k' od tog navijackog kodeksa. Potencijalni scenariji koje sam naveo su samo teske hipotetske situacije.
  • Riot
    1.7k
    Dobar huliganski ispad tovara, super je bilo jucer. Da nisam bio ne bih nikad prezalio
  • Jurki
    8.5k
    Gledam prilog nove tv (smecarska televizija) o utakmici i veli komentator..da su nase prilike nakon gola rezultat kontri uslijed tovarskog presinga i inicijative na nasoj polovici.
    Kako ih nije sram izvrtati cinjenice koje je svaka osoba vidjela koja je gledala utakmicu.
    Koje sramotno izvjestavanje i tjeranje narativa kojeg se ni Goebbels nebi posramio :vomit:

    Gamad novinarska jos cete dugo gutati normabele gledajuci kak to vase provincijsko smece gubi.
  • Facke
    2k
    Al mene jedna stvar nije jasna. Znaci hrvatski suci sudiju vec 2/3 sezone v korist Hajduka , poklanjaju im se penali , ne dobiju kartone , gledi im se kroz prste. Dosli su sad strani suci, napravili dober posel. Oni dva put zgubili i nemaju drugoga posla nek leteti na teren s ciljem sa prebijeju nase igrace i Boyse? Pa koj bi steli? Je sad opet HNS i Dinamo kriv za se? Sme opet si mi Mordor a oni postenjakovici? Se su dobili koj su steli! I opet nije dobre.
    Koj bi morali pehare deti sred terena v prvem kolu i reci "evo poklanjame vam titule"! Koj se misliju ponasati ko turcini ili grki pa se s igraci tuci po terenu? Koj bu sad sledeci korak?! Bude opet repka fasovala pa se budu prekidale tekme i crtali neki krizi po terenu? Budu prebili i ganjali svoje igrace? Prebili protivnika? Jadne i nenormlane. Saka zelja im se ispuni i opet ista sranja. I v takvem klubu igra jedna legenda repke Perisic. Kakuv god da je Livaja odigral je jake pune dorbih tekmi za Hajduka, rit im je spasil v tulke tekmi a oni bi ga najrade stirali s kluba. A iste te se bu desile Perisicu ak nebu isle po njihove volje. Na kraju krajeva mislim da budu stirali se, Jakobusica, Mr Footballa i neke igrace. Kulke god da se ko navijac Dinama veselim pobjedama protiv Hajduka tulke mi se pocele gaditi da igrame protiv njih i taj derbi.
    Jednostavne saki pot neka sranja. Igrajte nogomet, budite fer , uzivajte v derbiju , posle tekme se pozdravite , popite pivu ko ljudi i kraj price. Cemu stalne te tenzije i ostale.
    A ta mrznja prema nami ih pojede. Zate i jesu tu gde jesu.
  • Imamo Dinamo
    3.2k

    Pratio sam ih. Od prve do 11 minute, a zatim od 45-65. Dodavali su i između pjesama tu i tamo ali ne pre dugo. Znaci nisu ispod 35-40 minuta mrzili dinamo, ubijali purgere i slicno.
  • Banana 2
    397
    treba procistiti svlacionicu ,dat Hoxhu belupu nazad neka oproste 500 tisuca eura ako mogu ako ne ,eto im ga mukte . Svlacionica se mora procistiti jako Puno prije nego se dovedu pojacanja. Nema moze bit koristan u rotaciji. Ili jesi ili nisi za Dinamo. Svi poluproizvodi,nedoreceni dovidjornoKujtim Shalla

    Ako je interes Ferencvaroša zimus bio istinit treba vidjet s njima jesu li otvoreni za kakav trade. Mislim da je to najbolji način da izvučemo nešto za sebe iz ove priče. Rekao sam na zimu da je Ferencvaroš doveo boljeg igrača u onom malom Armencu Sevikyanu, ali on zasad nije dobio puno minuta kod njih. Možda budu otvoreni ako se tako nastavi do ljeta.

    Baš me boli cijela ta priča sa Hoxhom jer je dosta krila koja sam zagovarao promijenilo klubove zimus za male cijene. Gulliksen je prešao u Djurgarden za 1,8m, Sevikyan u Ferencvaroš za 800k. Čak je i onaj Caio Vidal iz Ludogoreca sada ispao iz prve momčadi promjenom trenera i mislim da je ovo idealna situacija za nas da ga uzmemo na ljeto ispod cijene, ali opet ćemo na kraju dovest neku tarabu poput Šotičeka za 3m.
  • rioda
    2.2k
    Baš, a na poluvrijeme su ih navijači ispratili zvižducima jer nisu mogli izaći iz svog šesnaesterca
  • hardek
    1.4k
    Najgore od svega je što smo svi znali kolika je Hoxha taraba i da će bit flop, ono što nismo znali je da će biti baš ovoliko loš. Mi smo njega platili kad se sve zbroji i oduzme 2+ milje eura (novci + potraživanja), za te pare bolje i da su Šotićeka doveli iako se slažem da on nije ništa bolji od recimo Rukavine sa kontinuitetom utakmica. Al opet imao biš mladog igrača kojeg možeš lakše prodat od ovog...

    Na ljeto uzet doslovno bilo šta za njega, makar i 400,500 tisuća i zaboravit da je ikad nosio dres Dinama.
  • Brusa
    667
    400-500k je fantazija. Možemo dobiti vreću lopti za njega. Osim ako slučajno ne zabije neki gol na euru... :eyes:
  • Banana 2
    397

    Ogroman potpis. I ja sam pisao da će u Dinamu biti izložen, ali ni u najluđim noćnim morama nisam predvidio da dečko neće biti u stanju voditi loptu. Mislim da je ovo presedan još od onog Andersona Coste ili kako se već zvao.
  • Banana 2
    397

    Mislim da bismo ga se mogli riješiti ako to napravimo odmah ovo ljeto dok još ima ovih drugih debila poput Jakira koji su ga skautirali u Slavenu i bili impresionirani. Što duže ostane kod nas, to su šanse da ga se ikad riješimo manje. Ovako nam se još stigne potrefiti ako je Ferencvaroš stvarno bio zainteresiran.
  • Neki tip
    19.1k
    Srbi komentiraju događaje u Splitu :rofl:Jurki

    Iste te Srbe koje citiraš bi najviše razveselilo da vide kako ih citiraš i kako se lijepo zajedno smijete "Neanderthalis Dalmaticusu".

    Treba znati mjeru, Zajec ju je lijepo pokazao. Da, mi nismo predsjednici Kluba nego navijači i naravno da je dio slatkoće pobjede naslađivanje zbog iste, ali citirati neke neimenovane srpske debile koji se našli komentirati MOJE sunarodnjake (pa taman i, eto, tovare) je po meni svakako van i te neke "navijačke mjere".

    Nista osobno, Jurki, nismo svi isti niti trebamo biti, ali kako ti podijelio, tako i ja prokomentirao. ;)
  • Dzoni
    101

    Svakako njihovo "navijanje" vise nalikuje dvominutnoj Mrznji iz 1984. nego navijanju. Samo su je produzili za jedno 58 min na utakmici i jos par sati nakon nje
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.