• SjevernaStrana
    640
    Ajax ima bolji koeficijent od nas te još putem prvenstva stignu na mjesto koje vodi u EL.. Već danas imaju priliku smanjiti zaostatak za AZ-om koji je jučer dobio pet komada..
  • emilperska
    3k

    Ako i dobe dns, ima još 6 kola u igri i 5 bodova razlike, a ne igraju međusobno.
    Znači moramo navijati protiv Ajaxa do kraja..

    Kako kod njih stoje stvari s kupom?
    U finalu su Feyenoord i NEC. Feyenoord ide kroz prvenstvo u LP, ali NEC po ovom ide u ECL.
    Da li NEC u slučaju poraza kao finalist ide u EL ili se to mjesto onda prenosi na prvenstvo, odnosno Ajax..
    Gdje nam je Globan kad ga trebaš ahahaha..
  • SjevernaStrana
    640
    Ako i dobe dns, ima još 6 kola u igri i 5 bodova razlike, a ne igraju međusobno.
    Znači moramo navijati protiv Ajaxa do kraja..
    emilperska

    S tim da Ajax ima nešto lakši raspored nažalost... AZ izuzev Waalwijka do kraja ima sve ekipe koje se bore za mjesta preko kojih mogu izboriti Europu plus PSV i Twente... Ajax zadnja 4 kola igra s davljenicima...
  • Mihaljević
    8k
    Šutalo i Sosa će to sredit nebojte se :wink:
  • Navijač Dinama
    7.3k
    Screenshot-20240404-033156-Whats-App.jpg

    Evo maleni dio prepiske mene i mog pajde.

    Za ostala gatanja, predviđanja, astrologiju i numerologiju se javite na tel: 1312-1986-1911

    :heart:
  • Tradicija bunta
    5.5k
    Nakon 30 i kusur godina pičkica, cinkaroša i cinkaroških priopćenja u kojima "službeni klub" huška policiju, medije, savez i državu dobili smo predsjednika Dinama koji ne jebe huškačka priopćenja i ne jede govna, ne cipelari i ne ponižava poraženog i daje nakon svega izjavu koju razumije svaki pravi navijač i ultras koji živi za klub. Šmekerski, gospodski!
  • The Undertaker
    4k
    Slažem se. Zajec je baš osvježenje u tom pogledu. I ponašanje Petka za vrijeme i poslije utakmice ide u tom smjeru. Manje mržnje a više respekta je dobar smjer generalno.
  • emilperska
    3k
    Čitam sportnet forum njihovu temu (najdraže štivo nakon ovakve apokalipse). Uglavnom javio se odjednom optimizam. Vraća im se Livaja i još netko (ne znam tko točno od njihovih juda Uremović, Brekalo) i oni računaju dobit Rijeku, a da će Trammezani kao pravi tovar u duši dobit nas i prvenstvo je u egalu opet, a kup tko jebe..

    Ludilo brale..
  • Bosskovitz
    7.3k
    Iskreno, ne mogu se odlučiti koji scenarij je boljiIzet Hajrović

    Scenarij u kojem smo prvaci, ali na ljeto Jakir ipak sporazumno odlazi jer nitko ne vidi budućnost s njim. Dinamovi ciljevi su godinama veći od samog osvajanja HNL-a i takvi trebaju ostati. Ove godine se nakon puno godina veselimo osvajanju naslova jer je prvenstvo iznimno napeto, ali nemojmo zaboraviti i da je Jakir možda ne ključan, ali definitivno jedan od ključnih razloga zašto je ono napeto, a ne već riješeno ili gotovo pa riješeno.
  • Jurki
    8.5k
    bilo bi fora da ruknu Rijeku.. pa da puni optimizma docekaju Osijek.. a Zekic ih zvekne i zakuca jos jednom u zemlju :rofl:
  • emilperska
    3k

    Makar nam je Rijeka glavni konkurent, ja želim da napenale titoiste 5:0.

    BMK

    A s Rijekom ćemo se obračunat kasnije, ili nećemo. Nije ni bitno. Bitno je da oni imaju 0 trofeja i idu s debelim livajom i polomljenim Perišićem nakon Eura u nove kvale konferencijske..

    A malom judi želim ugodan angažman dogodine u SERIJI B

    Como, Venezia, Salernitana, Pescara i ostali te čekaju smrade mali..
  • Izet Hajrović
    839
    poanta je u tome da nam sljedeće sezone vjerojatno biti svejedno jesmo li osvojili naslov ili ne. U prvom scenariju su veće šanse da ćemo igrati EL nego LP s Jakirom. U drugom scenariju igramo EL s drugim trenerom. Jedina razlika je u tome što u jednom scenariju imamo sezonu s Jakirom, a u drugom s novim trenerom. Ne kažem da ćemo sigurno igrati ECL, ali da postoji mogućnost-postoji ma koliko mala bila. Naravno da bi mi bilo najdraže da se preporodimo s Jakirom i nekim novim igračima, pojačanjima i uđemo u LP te suvereno osvojimo naslov prvaka, ali vidjet ćemo hoće li to tako biti.
  • dinamozivivjecno
    1.5k
    ne razumijem ove koji ce "navijat" za remi ili pobjedu tovara u nedjelju, ja zelim da sluzbeno budu otpisani iako vec i sad ne ovise sami o sebi, ali u slucaju poraza je sluzbeno sve gotovo,Rijeka ima drugih utakmica u kojima moze kiksat (Loksa,Varazdin i Osijek u gostima) a ionako ce odluka za naslov pasti u nasoj medusobnoj utakmici na Rujevici.
  • rioda
    2.2k
    Živciraju me svi vaši scenariji u kojima se minorizira važnost osvajanja naslova. Jakir ne bi bio ni prvi ni zadnji trener koji bi otišao s osvojenom titulom, a ja se sigurno neću nadati neosvajanju naslova samo da on ode, koliko god da ga ne simpatiziram
  • scooniepenn
    1.8k

    Čekaj, a s remijem nisu i službeno otpisani? Dakle, mi imamo 2 boda više u ovom trenutku. Mi ako dobijemo Istru, a oni remiziraju s Rijekom idemo na 4 boda prednosti. Očekujem da kod kuće riješimo i Varaždin u odgođenoj i to je 7 bodova prednosti. U kojem paralelnom svemiru oni to mogu nadoknaditi. Njih u teoriji, ali realno samo u teoriji, u borbi ostavlja samo pobjeda nad Rijekom i ništa drugo.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.