• Izet Hajrović
    6.3k
    ja tu ubrajam i Bulata i Roga, nisu nam nužno potrebna pojačanja u vezi za sljedeću sezonu bez obzira na prodaju Baturine, eventualno ako uleti neka klasa tipa RPG za male novce. U sljedećoj sezoni bi trebali imati Mišića, Sučića, Bulata, Roga, Ademija kao centralne/zadnje vezne i Stojkovića, Vrbančića i Kačavendu ako se proda Baturina i ne produži ugovor s Halilovićem te ne otkupi Vidović. Po meni to ne izgleda loše.
  • NB86
    17.4k
    Roga ne mozemo nikako ubrajat, bulata donekle al ocito se odustalo od njega na cistoj sestici, dakle imas samo misica i sucica za 6, s tim da oba mogu igrat drugu osmicu kraj baturine/rog/vrbancica. Moro bi bio odlican za rasteretit misica kojeg se svakako ubija tempom utakmica a i pao je jako u formi.

Dakle po meni idealan roster za 3 vezne pozicije je misic/moro, sucic/bulat, baturina/rog/kacavenda, vrbancic posudba ako se ne proda baturinu. Jos je ademi tu za ulaske s klupe i u slucaju ozljeda.
  • Hrc-Vg
    1.1k
    Moro želi u Hajduk, to mu je velika želja…Poznam njegovog frenda. Nema šanse da bi on opet u Dinamo.
  • Captain America
    20.4k
    Neka posudba uz otkup More bi bili top potez :up: Miško je pao značajno, a isti tip igrača su. Još je Moro u istoj dobi ko i Miško kad je dolazio ovdje.

Moro želi u Hajduk, to mu je velika željaHrc-Vg

Postoje 2 igrača dolje koja su htjela u Dinamo pa otišla dolje. Nogomet je biznis u kojem nema mjesta emocijama.
  • NB86
    17.4k
    Ma pustite te mahalske price, decko grije klupu u bologni i moze imat priliku doc u klub u kojem bi mogao igrat ligu prvaka, vratit se u reprezentaciju i izborit si jos jedan ozbiljan inozemni transfer.

Mislim da je veci problem sto su mu vuksan i mamic menadzeri nego da on ne bi htio u dinamo di mu je bilo super, koliko ja znam i dobar je s ademijem, tu je još i petko iz njegovog mandata, siguran sam da kad bi se s bolognom moglo dogovorit za neki normalan novac da bi došao, problem je sto ce talijani puno trazit, mali ima veliku placu i treba namirit menadzere koji ce isto mozda blokirat transfer.
  • Ijayi Atiemwen
    5k
    Mislim da nam ne treba moro. Prosjedio je na klupi cijelu sezonu. Trebao ju nam igrači koji igraju barem više od polovicu utakmica. Kao npr RPG
  • Nolifer
    13.6k
    Moro bi bila baš osveta za drekala. Ne bih se bunio da ga se proba vratit u plavo jato. :strong:
  • NB86
    17.4k
    Mislim da nam ne treba moro. Prosjedio je na klupi cijelu sezonu.Ijayi Atiemwen

A jebiga da nije prosjedio na klupi bio bi nam van mogucnosti, realno nebi bio zacrtani starter kod nas i rotirao bi se sa misicem da se izbori za poziciju, ako nista il bi se misic probudio i vratio na staru razinu ili bi moro bio bolji i postao starter, u svakom slucaju dobro za nas.
  • SjevernaStrana
    2.6k
    Puno više ti je Moro igrao za Bolognu nego ovaj za Nantes... a neigranje obojice nam svakako ide na ruku kod njihovog dovođenja...
  • Brusa
    3.8k
    ako mu je mamić menađer daleko mu kuća.... Što se mene tiče
  • Infinity
    20.7k
    Moro bi bila baš osveta za drekala.Nolifer

Ne kontam. Hajduk je doveo bivseg igraca Dinama i sad bi se Dinamo njima osvetio tako sto bi doveo bivseg igraca Dinama? Ne znam, meni kao osveta djeluje to da dovedemo Marija Pasalica.
  • NB86
    17.4k

Tesko je sve to upratit kako te agencije funkcioniraju ali VPA drzi i moru i baturinu i kovacica i znam da je tamo vuksan radio i bio u talu s mamićima, vidim na linkedinu da je vuksan sad u ASA international di je i mlađi mamic ja mislim, dakle ne radi se o mamicu mlađem ali u svakom slucaju agencija je koja je bila povezana s tom ekipom, kakva je sad situacija nemam pojma.
  • Brusa
    3.8k
    sve kužim i jasno mi je da je isprepleteno i teško za pratiti. Al za mene vuksan i mamić bi trebali imati zatvorena vrata Maksimira, a i njihovi igrači, jbg kolko god dobri bili
  • mali M
    9.2k
    Po meni se nikad netreba "osvećivat" za igrača koji je odabrao Hajduku mjesto Dinama. Osveta im sama vrlo brzo dođe ko malom Breksu. Meni bi "osveta" bila ta da su si time zatvorili vrata za sva vremena od Dinama. Volim malog Kranjčara skroz, ali i on sam razumije da si je zatvorio vrata Dinama i da nema oprosta od tribina za odabir. Ako je svima njima važnija napumpana, pačenićka, mrzilačka atmosfera umjesto kvalitete na svim razinama i mogućnost daljnjeg razvoja karijere, ma idi brate, široko ti polje. To mi je kao da mi se netko ode inatiti sa jajem na oko umjesto janjetine. Pusa i pozdrav
  • Izet Hajrović
    6.3k
    Domagoj Bradarić i Toma Bašić su financijski realnije opcije. Bradarić bi nam čak i dobro došao, ima ugovor do 2026., Salernitana ispada u Serie B, on igra konstantno ove sezone tako da bi mogao ispasti čak i pojačanje na lijevom beku pa bi on i Ogiwara činili kvalitetnu rotaciju. Bašić isto ima ugovor s Laziom do 2026., a ove polusezone je na posudbi također u Salernitani gdje igra vrlo dobro.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.