• Kujtim Shalla
    7.8k
    kratko i Jasno,i jos Špikica tu i perica stavio bih i sve za 10, ode i drmic ,ako ode i Petko a otici ce . Sta je za zagorcem ? Da li on i dalje ostaje na golu ili ce zavrsiti karijeru ?
  • dzis
    1.3k
    Na koliko godina je Selahi produzio sa Rijekom?
  • Nogo
    9.5k
    Tokmac Nguen iz Ferenvarosa u Djugarden (750k) i Arber Zeneli u Elfsborg (free transfer).

Znam da je bilo priče oko ovih igrača ovaj ili prošle transferne rokove pa da samo napišem.
  • blue heart 72
    2.9k
    da, bilo je priče ali samo ovdje kod nas na forumu. Kod odgovornih u klubu, sa izuzetkom Šimića do sada su uglavnom tema bili samo igrači koji su igrali protiv nas
  • SjevernaStrana
    2.6k
    Na koliko godina je Selahi produzio sa Rijekom?dzis

Jednu i pol
  • Lynx17
    4.5k
    Olmo bi mogao/trebao jos jednom pomoci svoj Dinamo:

• Mayo
    194
    Njega bi primio natrag ko raspuštenica 20 cm..
  • Petar86
    1.3k
    Brekalo ce biti okej pojacanje ali prica da donosi i rjesava ligu nemaju veze s vezom... a i sumnjam da je isti igrac i da ima istu zelju ko prije 4-5 god kad je bija rubni reprezentativac... predzadnji ciklus, a po meni i gotovo svaki kad je bia u rep. nije zna di udara
    Opet kazem za Hoxhu i slicne avion ali potpis Brekala ne garantira titulu a ni 5 golova i 5 asista koliko neki forumasi pisu. Msm moze on to protiv Rudesa, Varazdina i Lokomotive ali moze i Vidovic... nama treba igrac da zabije i dobije Hajduka i Rijeku, a ja osobno sumnjam da je on bas taj
    Petar86

Jos da ovo izlikujem i odoh na spavanac :wink:

Malo je reci da je moj komentar naisao na teske kritike
  • Krizy
    64.3k
    Transferi i učinak istih u posljednje tri sezone.

4 :smile: - pogodak
    6 :grin: - prolazan
    4 :confused: - loš
    5 :sad: - promašaj
    5 bez ocjene

Robert Ljubičić :grin:
    78/6/9

Josip Drmić :confused:
    63/20/9

Petar Bočkaj :confused:
    46/7/9

Mahir Emreli :grin:
    45/10/5

Mauro Perković :smile:
    35/2/1

Takuro Kaneko :grin:
    33/4/6

Gabriel Vidović :grin:
    30/6/3

Boško Šutalo :confused:
    24/1/0

Arijan Ademi :confused:
    22/1/0

Kévin Théophile-Catherine :smile:
    19/0/0

Tibor Halilović :grin:
    18/3/1

Maxime Bernauer :smile:
    18/2/0

Deni Jurić :sad:
    17/2/2

Duje Čop :sad:
    15/2/3

Bogdan Mihajličenko :sad:
    15/0/2

Arbër Hoxha :sad:
    14/1/1

Emir Dilaver :grin:
    12/0/0

Fran Brodić
    7/3/0

Ronaël Pierre-Gabriel :smile:
    6/0/1

Takuya Ogiwara
    4/0/0

Joaquín Sosa :sad:
    3/0/1

Luka Stojković
    1/0/0

Lukas Kačavenda
    /

Marko Rog
    /

Od igrača koji su došli u posljednje tri sezone, samo Ljubičić i Drmić su odigrali preko 50 utakmica za Dinamo, ali nikada se nisu ustalili u prvih 11.

Dvoznamenkast gol pogodaka postigli su samo Emreli (10) i Drmić (20), ali nikada se nisu ustalili u prvih 11.

Najviše asistencija upisali su Bočkaj, Ljubičić i Drmić (po 9), ali nikada se nisu ustalili u prvih 11.

Od 24 igrača koja je Dinamo doveo u posljednje tri sezone po meni su pojačanja samo Theophile, Pierre-Gabriel, Bernauer i Perković.
  • Mihaljević
    14.2k
    Bernauer samo prolazan, Emreli loš, za ostalo se slažem.
  • Orc123
    14.1k
    prolazan? Salis se? Nakon kaj je sikaniran od pocetka sezone i bacen u najvaznijim tekmama u vatru koje je odigrao odlicno! Nakon kaj nam s njim konacno Misic prodisao i koji se vise nije trebao spustati iza 2 stopera ko na jesen!? Da, samo prolazno....mene samo zanima do kad ce se Max omalovazavati?
  • Mihaljević
    14.2k
    Ja sam rekao da je Max prolazan... Ako su tebi ovakvi igrači pun pogodak, onda nam se ne smiješi dobro na ljeto. Pogodak su Theo i RPG za koje vidiš da su mrcine, Max nije pružao partije poput Thea i RPG-a. Simpa dečko, daleko od top pojačanja.
  • Orc123
    14.1k
    daj Boze jos igraca tipa Max, karakternih, relativno mladih, jeftinih i kvalitetnih, Da!
  • Izet Hajrović
    6.3k
    bio nam je i Kaneko pun pogodak na jesen pa sad više baš i nije. Treba malo smiriti euforiju, Max ima predispozicije da ispadne pun pogodak ako neće raditi kardinalne greške koje su se događale prosječno jednom po utakmici izuzev jučerašnje koja je bila top. Za RPG-a vrijedi obrnuto, nismo ga puno vidjeli pa treba malo pričekati s osudom, ali ono što je do sad pokazao me jako veseli i vjerujem da će se i on ispostaviti kao pun pogodak.
  • Izet Hajrović
    6.3k
    upravo to, karakter, to me kupilo kod njega. Lik je već naučio nešto hrvatskog (u intervjuu za SN s RPG-jem je navedeno da je Bernauer prevodio nešto na hrvatski i tako ugodno iznenadio novinara te poručio Kenu, prevoditelju za Japance, da počinje učiti i japanski haha), lik raspoređuje suigrače po terenu, daje upute Sučiću prije ulaska protiv Rudeša, navodno je i "zabavljač" u svlačionici.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.